Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
Redbull ir kiti energetiniai gerimai kenkia ar ne?
MindeM:
As kazkada per varzybas ant tuscio skrandzio isgeriau gal puse litro,tai savaite bloga buvo,nieko valgyt negalejau..Matyt labai ,,sveika" skrandziui.
SOL:
o man padeda :-) per sesijas naudoju kai pritruksta nakties :stanga:
MindeM:
O ne geriau tokiu atveju stipri arbata ir lengva mankstele?Per sesija mane 10minuciu sportas labai tonizuoja :)
Steve:
Man per paskaitas tokie dalykai tik 1 pasakaitai nuo miego išgelbėdavo, ir tai jei paskaita labai nuobuodi užmigdavau. Bet po triešos išgėrus tokį gėrimuką atsirasdavo naujų jėgų. Dabar tai stengiuosi meažint jo suvartojama kieki nes, kažko skrandis sunkiai bepriima.
coffeedrinker:
kiek man teko girdet, tai brudas ir chemija tas redbull. tai nevartoju. nezinau kiek jis brudas, bet kad chemija tai faktas, o as chemijos nemegstu. geriau jau naturalios, sviezios, gaivios, skanios ir aromatingos kavos isgeriu :kava: tiesa man kazkodel kava sukelia mieguistuma, o isgeres jos pries treneruote labai greit iseinu is istvermes (pervargstu). jeigu tik isgeres kavos ilgesne treneruote darau labai greit pasijuntu nusilpes, greit ir entuziazmas treneruotis pasibaigia. delto kava man "delikatesas", geriu kuo reciau, nors labai megstu. tik poilsio dienomis, per sventes ir kartais po treneruotes (irgi retai, nes po treneruotes organizmas turi ilsetis ir kelti kraujospudzio nereikia).
o seip pries treneruote, ar tuo labiau pries varzybas gerti kad ir ta pacia kava, tai jau 'dopingas'. nenaturaliai pasiektas rezultatas :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją