Visa kita > Kovos klubo tinklapis

Naujas straipsnis tinklapyje

<< < (3/19) > >>

Saxum:
Šiaip turėjau įkelti ir būčiau įkėlęs, nebūtų tiek Raimis prasiknisęs, nes buvo gaima greičiau sutvarkyt, ale blt... dabar juodai ariu, tik va kartais atsitraikiu nuo darbų ir metu repliką....  :-(  Daviau įžadą dirbti ne mažiau kaip 16 valandų per parą, tad tenka laikytis :-D Nu čia iki gruodžio 13 d.  :angel:

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠiaip turėjau įkelti ir būčiau įkėlęs, nebūtų tiek Raimis prasiknisęs, nes buvo gaima greičiau sutvarkyt, ale blt... dabar juodai ariu, tik va kartais atsitraikiu nuo darbų ir metu repliką....  :-(  Daviau įžadą dirbti ne mažiau kaip 16 valandų per parą, tad tenka laikytis :-D Nu čia iki gruodžio 13 d.  :angel:

--- Baigti citatą ---
Taigi nieko baisaus, žmogus 9 ir 10 koanus patyrė ir įsisavino, aš va tik 8-ą  :-( Nors jei aš būčiau galvojus, kaip suformatuot, tai turbūt visą koanyną būčiau išmokus.
Nu gerai, baigiu - o straipsnis geras  ;-)

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaigi nieko baisaus, žmogus 9 ir 10 koanus patyrė ir įsisavino, aš va tik 8-ą  :-( Nors jei aš būčiau galvojus, kaip suformatuot, tai turbūt visą koanyną būčiau išmokus.
Nu gerai, baigiu - o straipsnis geras  ;-)

--- Baigti citatą ---
Uzbaigimas- irgi koanas  :-D  ;-)

Raimis:
Dėka Bushi vertimo  :respect: ir mūsų Stripulio redagavimo,  :respect: turime naują straipsnį skaitykloje

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Iš karto perspėju, skaityti jį nėra lengva, bet įsigilinus, tikrai gerų minčių pateikta
Dar kartą dėkui Bushi ir Stripuli

Bushi:
Na cia toks pirmas mano rimtesnis vertimas, tad per daug neskriauskit  :angel: .. Ateityje prizadu labiau pasistengti  ;-) .Didelis aciu stripuliui ir Raimiui  :handshake:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją