Sveiki.Aš esu naujokas Jūsų puslapyje(tikiuosi labai neskriausite

).Mano problema panaši kaip autoriaus,tik aš esu vyresnis(man 20 metų) ir sveriu 64 kg, ūgis 1.83.Vaikystėje ir paauglystėje nebuvau labai aktyvus, įvairiais laikotarpiais esu lankęs krepšinio,plaukimo ir dviračių sporto treniruotes.Viskas labai patiko,bet ilgai viena šaka neužsiminėjau.Lankyti krepšinį pritrūkdavo kantrybės,plaukimą lankiau pakankamai ilgai(pusę metų) ,bet dėl dažno sirgimo ausų uždegimu teko šių treniruočių atsisakyti.Jau paauglystėje nusprendžiau savo jėgas išbandyti dviračių sporte,bet pajutau,kad esu tam silpnokas.Pasitikrinau sveikatą ir sužinojau,kad turiu problemų su širdimi.Dėl to teko mažinti bendrą fizinį krūvį,bet nuramino gydytojos padrąsinimas,kad iki pilnametystės viskas turėtų praeiti.Nuo to laiko aš apleidau sportą,įnykau į mokslus.Deja,nepastebėjau,kaip greitai pralėkė laikas ir jau nesu vaikas.Esu studentas,ir toliau su malonumu tobulinu žinias,tačiau dabar turiu daugiau laisvo laiko,kurį norėčiau skirti savęs tobulinimui.Tik bėda - nežinau,nuo ko pradėti ir kuo geriau užsiimti? Domiuosi kovos menais,bet niekada man jais neteko užsiimti.Kiek žinau,daug kur reikia ištvėrmės ir yra nemaži krūviai,bet bijau persistengti,sau pakenkti.

Jaučiu,kad man trūksta paskatinimo,nors noras yra,bet nedrąsu.Be to,nerandu bendraminčių.
Na,gal labai neišsiplėsiu.Tieisog,noriu paklausti Jūsų patarimo - kuo(kokia sporto šaka) galėčiau užsiimti tokiame amžiuje,kaip galėčiau pagerinti savo fizinę formą ir kur,Jūsų nuomone,galėčiau gauti daugiau pasitikėjimo savimi?

Esu Labai Dėkingas už pagalbą ir Jūsų nuomones