AutoriusTema: Padekit tapti stipresniu  (Skaityti 38583 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 42
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
Re: Padekit tapti stipresniu
« Atsakyti #45 įjungtas: 2007 Spa 23, 10:46:09 am »
mano patarimas: susirask kvalifikuota treneri, nes antraip prisidarysi su tokiu sportavimu daugiau bedos, negu naudos.
Nes dabar mes taves nematom, zinom tik siek tiek is tavo paties pasakojimo apie save.

Tam kad galetum gerinti lankstuma, reikia gerai apsilti. Ar moki padaryti pramanksta (taip vadinasi apsilimas :D)? Kad apsiltum visus reikalingus raumenys, ir sausgysles? Abejoju.

" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs Todai

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2007
  • Žinutės: 103

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #46 įjungtas: 2007 Spa 23, 16:14:21 pm »
Man nepatinka tavo mąstymas.
"Krumpliai be odos", "dabar kažką apie špagatą girdėjau" ir t.t. tu gal per daug užsigriebi, dirbk reguliariai, bet  kokybiškai.Kas iš tų tavo treniruočių bus? Tik krumpliai be odos.Toks paviršutiniškas supratimas, bent jau man atrodo, nors žinoma nėra ko norėti ir tikslas neleidžia daugiau plėstis.
Galima duoti tau daug patarimų ir t.t. bet be trenerio tu pražūsi, aš pamenu savo 12 metų, kai skaitydavau karate knygutes ir darydavau atsilenkimus ir visa kita, bet praėjo kiek laiko ir tai buvo užmiršta, žinoma negaliu spresti apie tave pagal kitus.Aš siūlau eiti  į treniruotes, jeigu nori sustiprėti, tau ir nurodys kaip teisingai atlikti pratimus ir panašiai, o taip tik susitraumuosi su visais špagatais ir virvutėm be normalaus raumenų apšilimo ir panašiai.
Fighting is full of shit.You know  you shouldn't do it, but it gets  to you somehow.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #47 įjungtas: 2007 Spa 23, 18:28:46 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Man nepatinka tavo mąstymas.
"Krumpliai be odos", "dabar kažką apie špagatą girdėjau" ir t.t. tu gal per daug užsigriebi, dirbk reguliariai, bet  kokybiškai.Kas iš tų tavo treniruočių bus? Tik krumpliai be odos.Toks paviršutiniškas supratimas, bent jau man atrodo, nors žinoma nėra ko norėti ir tikslas neleidžia daugiau plėstis.
Galima duoti tau daug patarimų ir t.t. bet be trenerio tu pražūsi, aš pamenu savo 12 metų, kai skaitydavau karate knygutes ir darydavau atsilenkimus ir visa kita, bet praėjo kiek laiko ir tai buvo užmiršta, žinoma negaliu spresti apie tave pagal kitus.Aš siūlau eiti  į treniruotes, jeigu nori sustiprėti, tau ir nurodys kaip teisingai atlikti pratimus ir panašiai, o taip tik susitraumuosi su visais špagatais ir virvutėm be normalaus raumenų apšilimo ir panašiai.
Gal ne visai į temą.. Prisimenu ,kai buvau dar mažas ir pasaulio beveik nesugadintas vaikis ,tai irgi skaitydavau knygutes. Kaimynas padovanojo tokios literatūros ,kuri man tuo laiku atrodė kaip didžiausias turtas ir stebuklas. Karate ,kungfu ,dziudo ir pan. Gerai ,kad rusų kalbą suprantu nuo vystyklų..  :book1:  Buvau maždaug 11 - 12 metų. Kovos menu domiuosi nuo tada ,kai tik save atsimenu. Treniruotis klube sąlygų nebuvo. Irgi gaudavau tik šiokių tokių patarimų ,o visa kita dariau pats. Informaciją rinkau iš kur tik pakliūdavo. Įkalbėdavau "vyresnius dėdes" parodyt kokį "prijomą" ar paaiškint kaip daryt tą ar aną pratimą. Net interneto neturėjau, todėl vienintelė video medžiaga buvo 'videkas' su mortal kombat filmais.  :-(  Motyvacija buvo tik knygose ir mano širdyje. Niekada gyvenime nenorėjau to mesti. Niekada gyvenime nekilo minčių ,kad tai ne mano kelias. Aš norėjau. Visada.  :banging:  O į klubą nuėjau tik po dviejų metų.
Nesutinku ,kad be trenerio pražūtis. Be trenerio galima judėti jei motyvacijos yra ,aiškūs tikslai ir  gaunama šiokia tokia pagalba (kad ir forume). Kai žmogus nepadaro ,nei penkiolikos atsispaudimų ,į klubą dar nėra ko eiti. Vėliau.  :maisas:   

Atsijungęs Todai

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #48 įjungtas: 2007 Spa 23, 19:31:33 pm »
Bet jaunieji karatistai jau eina į klubą nuo 7 metų ir mažesni  :maisas:
Čia buvo dvi istorijos.Kaip būna, pilnai priimu Nialo istoriją.Yra žmonių, tokių kaip Nialas, sugebantys  kopti savarankiškai ir tokių kaip aš,  be trenerio, ar konkrečių užsiėmimų "paklysdavau".
Fighting is full of shit.You know  you shouldn't do it, but it gets  to you somehow.

Atsijungęs taikvei

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #49 įjungtas: 2007 Spa 23, 20:53:32 pm »
Na as is forumo daugokai suzinojau o del tu krumpliu tai buvo taip, kriaushe tokia apdraskyta,siurksti vos ne kaip shvytrinis popierius, ir uzsibreziau i diena po 500 smugiu i ja is abieju ranku  :maisas:
Seip jau ne pirma karta sakau kai man panasiai pasako : Tu tai ne ash !  :-D
« Paskutinis taisymas: 2007 Spa 23, 21:10:04 pm nuo taikvei »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #49 įjungtas: 2007 Spa 23, 20:53:32 pm »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #50 įjungtas: 2007 Spa 23, 22:27:22 pm »
Tikiuosi jaunasis adeptas sportuoja ne prie kompo inete...
Šiaip su tokiu užsidegimu paimčiau vaikį ir išauginčiau smauglį. gaila, kad ne vilnietis.
O šiaip keista, kad gyvenant prie Kauno nelanko jokio klubo. Juk Kaunas - Lietuvos kovos menų sostinė.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 42
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #51 įjungtas: 2007 Spa 24, 00:25:37 am »
be trenerio - nebutinai prazutis. Jeigu zinai kaip sportuoti. Bet cia jau veliau, su patirtimi ateina. O kaip atsiranda patirtis ? Patirtis asiranda is blogu sprendimu.

tu forume daug suzinojai, taciau tu dar negali galvoti savo galva. t.y tos informacijos, kuria turi, nepakanka tam, kad pradetum galvoti savo galva ir susidarytum teisinga treniruociu programa.

Todel ir rekomenduoju gera treneri. Bus tavo roganizmui sveikiau :) 
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs taikvei

• 8 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #52 įjungtas: 2007 Spa 24, 13:29:38 pm »
Tikiuosi jaunasis adeptas sportuoja ne prie kompo inete...
Šiaip su tokiu užsidegimu paimčiau vaikį ir išauginčiau smauglį. gaila, kad ne vilnietis.
O šiaip keista, kad gyvenant prie Kauno nelanko jokio klubo. Juk Kaunas - Lietuvos kovos menų sostinė.
Vakar nesportavau beveik nes su mokslais keleta projektu daryt reikejo ir uzpuliavo krumplis kur odos nera.. tai siandien 2x padarysiu , o sheip nelabai turiu salygu vaziuot,parvaziuot i kluba koki , o salei tai man ta pati duos daryt ka namie galiu, nes stangu nepakilnosiu tik kad lieps dar litu sumoket  :oho: :oho:

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #53 įjungtas: 2007 Spa 24, 13:56:26 pm »
Vakar nesportavau beveik nes su mokslais keleta projektu daryt reikejo ir uzpuliavo krumplis kur odos nera..
Rankas plaut reikia  :banging:  Ir žaizdą dezinfekuot. Taip ir kokį užkrėtimą pasigausi. Atsargiai su tokiais dalykais  :ne:   :ramentai:

Atsijungęs taikvei

• 8 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #54 įjungtas: 2007 Spa 24, 14:17:49 pm »
Rankas plaut reikia  :banging:  Ir žaizdą dezinfekuot. Taip ir kokį užkrėtimą pasigausi. Atsargiai su tokiais dalykais  :ne:   :ramentai:
Nu ne debilas as plaunu tas rankas ir dezinfekavau, tik kad labai shashus lupinet megstu  :bijo:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #54 įjungtas: 2007 Spa 24, 14:17:49 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #55 įjungtas: 2007 Spa 24, 14:21:20 pm »
Nu ne debilas as plaunu tas rankas ir dezinfekavau, tik kad labai shashus lupinet megstu  :bijo:
Nu, tai va ir užpūliavo  :rolleyes:
Kitą kartą užsiklijuok žaizdą ,kad lupinėt negalėtum :)  O šeip... Jei taip lupasi oda ,tai smūgiavimui pirštines susiveik arba grūdint pradėk saikingai. Mažai naudos tame ,kad vieną dieną palupi nuo dūšios ,o paskui savaite žaizdas gydaisi  :nezino:

Atsijungęs Todai

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #56 įjungtas: 2007 Spa 24, 14:22:06 pm »
Bet kvailokas sprendimas, tame, kad neleidi užgyti rankom ir vėl boksuoji.Negi nori kad randai gyvenimui liktų? Bent jau neboksuok plikom rankom toks kriaušės savo.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #57 įjungtas: 2007 Spa 24, 14:24:27 pm »
Nesuprantu. Nusiperki Senukuose boksiorų bintus už 12 litų, apsibintuoji ir daužai. O krumpliai su laiku apsigrūdins, nėr ko čia svaigti, kad neužsigrūdins, jei taip daužysi.

Atsijungęs taikvei

• 8 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #58 įjungtas: 2007 Spa 24, 14:35:55 pm »
Kai zaizda buvo as netrankiau,manau teks nusipirkt tuos bintus

eldar