Pagrindines diskusijos > Kovos menai
BJJ Lietuvoje
Saxum:
Kadangi temoje apie nat-niam buvo nuklysta į BJJ, tad perkeliu šias žinutes čia, naujoje temoje.
Smauglys:
--- Citata ---
--- Citata ---O kas ta asios chebra :D
--- Baigti citatą ---
Čia Vilniuje ;) Kaune yra BJJ, tad jei neturi nieko prieš imtynes, gali ten eiti :D O jei domina smūgiai, tai gal nueik į Titaną, ten Uechi-ryu yra ;)
--- Baigti citatą ---
Pala...pala...kur yra BJJ? Čia jau kažkas naujo :P
Saxum:
--- Citata ---Pala...pala...kur yra BJJ? Čia jau kažkas naujo :P
--- Baigti citatą ---
Man irgi buvo netikėta ;)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Smauglys:
--- Citata ---
--- Citata ---Pala...pala...kur yra BJJ? Čia jau kažkas naujo :P
--- Baigti citatą ---
Man irgi buvo netikėta ;)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
--- Baigti citatą ---
Tai va, parašiau nurodytu adresu e-mailą į Kauną, tipo brazilų jiujitsu. Pasiūliau pabendrauti, kartu pasitreniruoti, pakovoti. Ir ka jūs manot, pareiškė, kad yra visokių ten problemų ir kad gal kitais metais. Na, kaip supratau ten tik puslapis brazilų jiujitsu ir yra :D
Beje aš su savo dviem mokiniais-draugais jau seniai treniruojamės kovą parteryje. Vienas mūsų dabar JAV Greisi klube ir gerai ten varo, kažkokias brazilų jiujitsu varžybas laimėjo :-D . Taigi šio to ir savo jėgom galima pasiekti! O jei kur tikrai rasite Lietuvoje šią jiujitsu sistemą, praneškite - patikrinsiu asmeniškai :D
Saxum:
--- Citata ---
Tai va, parašiau nurodytu adresu e-mailą į Kauną, tipo brazilų jiujitsu. Pasiūliau pabendrauti, kartu pasitreniruoti, pakovoti. Ir ka jūs manot, pareiškė, kad yra visokių ten problemų ir kad gal kitais metais.
--- Baigti citatą ---
Gal kitais metais jau bus kiek patobulėję :D
--- Citata ---
Beje aš su savo dviem mokiniais-draugais jau seniai treniruojamės kovą parteryje.
--- Baigti citatą ---
Turite kokią salikę įsirengę ar nuomojatės?
--- Citata ---
Taigi šio to ir savo jėgom galima pasiekti!
--- Baigti citatą ---
Turiu nemažai Gracie mokomųjų filmukų, gal domina? ;) Galėčiau įrašyti į CD arba DVD. Jei savarankiškai užsiiminėjate, gal pravers. Jei domina, asmeninę žinutę rašyk.
--- Citata ---
O jei kur tikrai rasite Lietuvoje šią jiujitsu sistemą, praneškite - patikrinsiu asmeniškai :D
--- Baigti citatą ---
Būtinai 8)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją