0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
jo, man kažkaip irgi klausimų neliko...
Iš to sprendžiant, jūs tikri tyrimų lobiai:) Net sugebat aiškint viską moksliškai ir aiškiai. Bravo
tavo amžius atitinka profilinį? ačiū už komplimentą
tikrai taip. diskusija baigiau, nes gincytis prasmes nera, jei zmogus sako skambias frazes, bet nevisai teisingai suvokia ka jos reiskia.
yra toks terminas "self rightheous". Tai yra, kai zmogus apriori mano, jog jis yra teisus, o visi kiti klysta. Ek4, nesupyk, bet tai tavo atvejis.
yra toks terminas "self righteous". Tai yra, kai zmogus apriori mano, jog jis yra teisus, o visi kiti klysta. Ek4, nesupyk, bet tai tavo atvejis.
Mano atvejis, nes tu 'normaliai' neargumentuoji, moksliškai neužtvirtini? Tada man gaila. Aš tikrai NEMANAU, kad kiti VISI klysta. Aš esu nei teisus, nei neteisus. Vadovaujuosi gamtos dėsniais. Tavo žinutėje yra šiek tiek demagogijos. Bet tiek to. Keista vadovautis tuo, jei 'dauguma' turi tą pačią ar panašią nuomonę, ir tai laikyti TIESA.. Teisybė - ne tiesa. Tai ne tas pats:)
Tiek visko privaryta, tikras "bazaras" gavosi... Tai ką galiausiai kas bando įrodyt? Koks reziume? Pirtis nesveika? Šaltas vanduo nesveika? Kas dar nesveika?
o sitas tavo postas tik patvirtina, kad tu "self righteous".