AutoriusTema: Kelienių sanariai  (Skaityti 58396 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Re: Kelienių sanariai
« Atsakyti #75 įjungtas: 2008 Sau 18, 23:23:56 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Tai kad ant aprašymų būdavo parašyta vartoti bent 3 mėn., tai aš kažkaip galvojau, kad čia kaip su vitaminais - ilgai negalima tų pačių vartoti, nes organizmas įpranta ar ką.. :) Na, teks matyt, ilgiau užsiiminėti. Gal reikės tą nusipirkti, kur Saxum rašė..

2 mėnesius rekomenduoju gert :angel: :senis: Sąnariai greit negali pasveikt :senis:

Atsijungęs Linas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 227
  • Amžius: 43

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #76 įjungtas: 2008 Sau 21, 10:35:07 am »

geriu artriplex tik menesi, rezultatus dar gal ir anksti vertinti, taciau traska zenkliai maziau..  :-D.. tesim eksperimentus toliau.. bet savijauta tikrai geresne nei geriant flexodon A ar kitus panasius isbandytus preparatus..

Atsijungęs Linas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 227
  • Amžius: 43

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #77 įjungtas: 2008 Lie 28, 00:21:41 am »
  artriplex varojimo ispudziai praejus keliems menesiams.

artriplex kursa baigiau gerti vasario menesi.. kelienai be didesniu problemu beveik iki birzelio pabaigos veike ir netraskejo..

BET, kunas jau vel pradeda prasytis papildu, nelabai radikaliai.. po truputi..

kiF

• Svečias
« Atsakyti #78 įjungtas: 2010 Rgp 19, 17:36:47 pm »
Ismeginau visokius zodzius forumo paieskoje bet niekaip nerandu :laikr:

Kazkada kazkurioje temoje ar Raimis ar Saxum rekomendavot kazkokais tabletes nuo sanariu traskejimo, ir kiek pamenu tai nebuvo bio-gluco+ ar artriplex comp. Ziauriai keleniai traska, o kai atsiguli i lova istiesi kojas isvis maudimas tox jauciasi , ne skauda ar pns, bet maudzia... Tai dabar galvoju ar man is auksciau paminetu kuri nors nusipirkt ir pradet kursa ar tas tabletes kurias uzmirsau, nes lyg atsiliepimai buvo geri butent del traskejimo. Gal kas pamenat? Buciau dekingas.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #79 įjungtas: 2010 Rgp 19, 22:43:41 pm »
Ismeginau visokius zodzius forumo paieskoje bet niekaip nerandu :laikr:

Kazkada kazkurioje temoje ar Raimis ar Saxum rekomendavot kazkokais tabletes nuo sanariu traskejimo, ir kiek pamenu tai nebuvo bio-gluco+ ar artriplex comp. Ziauriai keleniai traska, o kai atsiguli i lova istiesi kojas isvis maudimas tox jauciasi , ne skauda ar pns, bet maudzia... Tai dabar galvoju ar man is auksciau paminetu kuri nors nusipirkt ir pradet kursa ar tas tabletes kurias uzmirsau, nes lyg atsiliepimai buvo geri butent del traskejimo. Gal kas pamenat? Buciau dekingas.

Šiek tiek OT. Gal tu permastyk savo treniruočių programas. Bo riešų sąnariai, tai keliai... Jei žadi sulaukt senatvės, gerai susimastyk apie tai...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #79 įjungtas: 2010 Rgp 19, 22:43:41 pm »

kiF

• Svečias
« Atsakyti #80 įjungtas: 2010 Rgp 19, 23:23:45 pm »
Dekoju uz pastaba. Tik po jos kazkaip pagalvojau kad gal tie kelienai ir riesai susije, nes taipat ir kojomis kapojau ta pakietinta maisa "iki negaliu", tai reiskia ne iki kol skaudedavo, o kol isvis nejausdavau blauzdikaulio :) tiesiog tas maisas isprovokavo, pradzioj buvo tox kietas, kad vos pabaksnoji kumsciais ar koja iskart skauda tai ir nutariau pralauzti tai :maisas: Netrukus pagaliau turetu atsirasti galimybe reguliariai sportuoti klube, tai namuose nebent atidirbinesiu ta ka per treniruotes darysim arba nebus laiko ir pardaves maisa tik klube sportuosiu :) taip butu man saugiausia :D

Griztant prie temos, man reikia tu tableciu kremzlems ar kaip ten  :pachmas:

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #81 įjungtas: 2010 Rgp 19, 23:27:26 pm »
Dekoju uz pastaba. Tik po jos kazkaip pagalvojau kad gal tie kelienai ir riesai susije, nes taipat ir kojomis kapojau ta pakietinta maisa "iki negaliu", tai reiskia ne iki kol skaudedavo, o kol isvis nejausdavau blauzdikaulio :) tiesiog tas maisas isprovokavo, pradzioj buvo tox kietas, kad vos pabaksnoji kumsciais ar koja iskart skauda tai ir nutariau pralauzti tai :maisas: Netrukus pagaliau turetu atsirasti galimybe reguliariai sportuoti klube, tai namuose nebent atidirbinesiu ta ka per treniruotes darysim arba nebus laiko ir pardaves maisa tik klube sportuosiu :) taip butu man saugiausia :D

Griztant prie temos, man reikia tu tableciu kremzlems ar kaip ten  :pachmas:

Jei neklystų ryklio taukai padeda...
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #82 įjungtas: 2010 Rgp 19, 23:31:22 pm »
Jei neklystų ryklio taukai padeda...

OT. Svarbiausia, kad ryklys gyvas būtų ir tiesiogiai perduotų tuos taukus:

Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #83 įjungtas: 2010 Rgs 29, 04:24:06 am »
Pas mane tokia problema su keliu, kad sakuda jį. Tik kaip nupasakoti tą skausmą? Žodžiu prasidėjo jau praeitais metais jei gerai pamenu. Kol sportuodavau tai skaismas būdavo toks nestiprus, ir skaudėdavo tik per triešas. Kai baigėsi sportai, skaudėti pradėjo davus bet kokį krūvį, pritūpus, atisstoju patampius kaip nors, bėgant ir panašiai. Per vasarą praėjo.
Šįmet atsidarė sezonas, pirmas triešas nieko neskaudėjo viskas ok buvo. Po kelių savaičių gryžo tas skausmas kai per triešas skauda. Va dabar porą savaičių nelankiau, tai vėl skauda nuo menkiausio krūvio, pritūpti skauda, atsiklaupti skauda ir t.t. Triešoj buvau per trieša beveik viskas normalei, tik nusileidžiant po šuolio 100% svorio ant tos kojos, truputi skauda, bet pakenčiamai. WTF? čia gali būti?
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

kiF

• Svečias
« Atsakyti #84 įjungtas: 2010 Rgs 29, 10:05:50 am »
Steve, mauk pas daktara. O as menesi jau geriu gliukozamino sulfata (1.5g, Arthryl vadinasi, paskui perejau ant rattiopharm tiesiog glucosamin, stas pigesnis) ir rezultatai tik ant riesu jauciasi, o keliai kaip traskejo taip ir traska :/ nors daktare sake bent pora menesiu reik pagert. Jei nebus rezultato reix turbut cia zmones minejo Artriplex'a megint.

Steve, manau tie kurie megins tau patart, tai galetum smulkiau aprasyt kaip ir ka butent ten tau skauda, koks tas skausmas. O siaip rask laiko daktarui ir tada jau ziurek :)

« Atsakyti #84 įjungtas: 2010 Rgs 29, 10:05:50 am »

Atsijungęs Zigmas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 129
  • Amžius: 37
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #85 įjungtas: 2010 Lap 29, 20:37:08 pm »
Gali būti, kad plyšęs meniskas. :(  Čia labai blogai? Galėsiu dar pajudėti kartais? :knockdown: Ar tik taip :sachmatai:?

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #86 įjungtas: 2010 Grd 01, 21:53:43 pm »
Gali būti, kad plyšęs meniskas. :(  Čia labai blogai? Galėsiu dar pajudėti kartais? :knockdown: Ar tik taip :sachmatai:?
Įvairiai būna. Draugas apturėjo tokia trauma, išsigydė ir toliau kašį lošia. Girdėjau atveju kad išvis nebegalėjo sportuoti.
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #87 įjungtas: 2010 Grd 02, 01:27:06 am »
Man yra plyšęs - nuplyšęs geras kąsnis. Vaikystėje. Sąlygoj tuo metu apie tai nežinojau, judėjau ir vargo nemačiau, tam tikrais tarpais net labai smarkiai. Nu gerai, mačiau, tas kąsnis vis užstrigdavo tarp abiejų kelio sąnario dalių ir trukdydavo išties koją, bet kadangi smarkiai neskaudėdavo, tai kažkaip aš tą kąsnį išsipurtydavau, o paskui jis tik dilo dilo dilo, bet apie tai truputį vėliau.

Jei jis tik įplyšęs - prognozės geresnės, pasidarai artroskopinę ir striksi sau po lankas. Judėt sutrukdydavo pilna kelio opracija. Kai visą sąnarį atverdavo.

Jei nuplyšęs - ir iškart pasidarai artroskopinę, kiek man žinoma, problemų išvengsi, nes pats baisiausias dalykas ne nuplyšimas, o tas fokusas, kad kąsniukas, likęs kelio sąnary, brūžinasi į kremzles ir jas galutinai nubrūžina iki kaulo, kaip kad man buvo. O tada ima skaudėti ir reik persodint kelio sąnarį arba LABAI ILGAI gerti GERUS papildus. Kol kas man padėjo antras variantas - buvau net skaitau apsigydžius ir gyvenau trejus metus be papildų ir be problemų, nes kąsniukas jau visiškai sudilo ir problemų nebekelia su ardomuoju darbu, bet kai neseniai vėl drėbiausi, skausmai atsinaujino, tai teks vėl gerti.

Bet čia ne tau, jei plyšo dabar - marš pas gydytojus, anys padės. Šiais laikais puikių priemonių yra, net nesportavę sportuot ima  ;-) Šachmatus teks atidėt iki pensijos musiau.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Zigmas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 129
  • Amžius: 37
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #88 įjungtas: 2010 Grd 03, 19:33:12 pm »
Kažką traumatologas minėjo apie artroskopinę operaciją. Tai gal viskas bus gerai :-D
Man atrodo, kad man jis plyšo ar tai nuplyšo dar praeitą žiemą. Su laiku skausmas praėjo lyg ir, tik atsiklaupus kažkaip nepatogu būdavo. Vasarą ir bėgiojau ir pritūpinėjau su štanga. Atsinaujono priš mėnesį maždaug, kai buvau nuėjęs kudo išbandyti.:)

Atsijungęs Pumas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2009
  • Žinutės: 99
  • Amžius: 32

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #89 įjungtas: 2010 Grd 05, 21:06:03 pm »

Man ir buvo plyšęs meniskas šia vasara tai tik po 4men padare operacija labai užsiknisau su daktarais, išpradžiu tik tepalo davė po to echoskopija darė, po to magnetinį rezonansą ir tik po jo darė operacija, o tada teko palaukti mėnesį ir galėjau pilnai sportuoti.

« Atsakyti #89 įjungtas: 2010 Grd 05, 21:06:03 pm »