Aš ne Saxum, bet kažkuriam Medicinos žurnale irgi skaičiau straipsnį apie tą gliukozaminą. Tai atseit buvo ištirta, kad jis nepadeda nuo osteoartrito, nepadeda nuo tarkim alkūnių, pirštų ar panašiai sąnarių traumų, ir padeda vieninteliu atveju - nuo kelio traumų reabilitacijai. Ką ir įrodo mano pavyzdys... Tiesa, padėjo ir kol neskaičiau, padėtų, manau, jei ir būčiau perskaičius, jog jis nepadeda nuo kelio traumų
Bo iš pradžių kai gėriau, tai tiesiog iš nevilties ir absoliučiai netikėdama, kad galėtų padėt, atrodė kaip nesąmonė kokia
Žo, placebo efekto akivaizdžiai nebuvo.
Ir dar faktas: padėt irgi padeda ne iš karto. Mano patirtis rodo, kad padėt pradeda pragėrus mažiausiai tris mėnesius maksimalias dozes, ir paskui jų nemažinant taipogi. O tris mėnesius nepadeda nė velnio. Atrodo, geri negeri, skauda vienodai.
Bet irgi. Tos pačios firmos kur geriu bio glucosaminas irgi nepadeda. Net ir nuo kelio traumų. Gali gert nors ir dešimt mėnesių, bus tas pat kaip kreida... Padeda tik bio glucosaminas plius. Kurio vis sunkiau vaistinėse gauti