sveiki, zodziu trumpai apie viska. Prie lb gero draugo lenda keli pacaniukai, jau gan ilgokai. Snd sulej susimuse, musesi 1vs1 kol neisikiso vienas is blogiuku ir dabaige mano drauga. Ka tikrai zinau, tai jog taip ir toliau bus, taigi klausimas tox, ka daryti ? eiti kumsciais susidorot su tais blogiukais ar gadinti nervus ir leisti toliau zudyti mano drauga ? ka jus darytumet tokioj situacijoj ?
Tipinė situacija. Mokykloj turėjau tokių problemų savo laiku (keletas metų atgal

) Buvau naujokas ,o mokykla švelniai tariant ne prestižinė

Galiu pasakyti ,kad be "stogo" žodžiais nelabai prasisuksi. Bent mano aplinkoj neturintis gero užnugario išsivartyt nesugebėdavo. Galima žinoma ir kentėt arba pakeist mokyklą

Bet bėgti nuo problemų nėra gerai

Iš šitos situacijos man kyla klausimas kodėl tie pacaniukai lenda. Nes jiems nepatinka tavo draugas? O gal jis "užstūmė" ką nors ant jų? Galbūt jis pats kaltas?

Man yra buve ,kad ramiai stovėjau per pertrauką koridoriuj (budėjau

)

,kai prie manes priėjo kažkoks "gangas" kurio net nepažystu...

Ir su lyg žodžiais "šitas man nepatinka"

trenkė delnu man per veidą. Tiesiog šiaip.

Ir prie viso šito dar drįso atsukti man nugarą ir ramiai eiti savo keliu

Padarė jis klaidą...

Viskas baigėsi vizitu į pavaduotojo kabinetą ir pasiaiškinimo rašymu. Sedėjom ten dviese, jis man grąsino ,kad jei "paožinsiu" tai man bus ne gyvenimas ir taip toliau
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Net nepamenu ką parašiau ,bet tai ir nesvarbu. Kitą dieną sužinojau ,kad susikibau su "vierchu" ,kurio klasiokas dar didesnis "vierchas" ir kad dabar man "3.14zdiec"

Neilgai trukus aš akis į akį susidūriau su tuo "vierchu" ,kurio mafija mūsų šūlėj buvo pati stipriausia

Jis žinoma pradėjo "važiuot" ant manęs. "Tai kietas ane...

? ". Išskeidė savo rėmą (nors jis buvo žemesnis už mane ,o ir masės nelabai.. Pirmasis mano 'skriaudikas' atrodė daug rimčiau

) ir bandė ryškint man gyvenimą. Aš ,tuo tarpu, ramiai stovėjau ir laukiau "per daug staigaus judesio" iš jo pusės. Ale nutiko taip ,kad mano "draugas" ,su kuriuo taip maloniai padiskutavom dieną prieš

,priėjo prie mūsų ir tepasakė "Prie šito nelįsk. Jis karatistas..."

Taip viskas ir užsibaigė. Mokyklinės Mafijos galva išskleidęs savo rėmą nusisuko ir nuskrido šalin
Daugiau su jais problemų neturėjau. Pabrėžiu, buvau naujokas ir net draugų toj mokykloj neturėjau.
Nežinau kaip yra dabar, bet mano laikais buvo galima užsitarnauti pagarbą jei tik moki už save pastovėti. Nelendi kur nereikia, atsikerti jei ant tavęs "stumia" ir neparodai baimės. Kitaip "uždūchins". Mane tai gelbėdavo.
Jeigu tavo draugą užsipuolė už nieką (kaip kad buvo užsipuolę mane) ,tada jis turi ginti garbę. Kitu atvėjų.. Galbūt jis pats kaltas (žinau tokių atvėjų) ,bet ir čia teks aiškintis su skriaudikais. Bandykit kalbėtis su jų chebra. Gal kas ir išeis