AutoriusTema: ka jus darytumet tokios situacijoj ?  (Skaityti 6201 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

sumaheris

• Svečias
ka jus darytumet tokios situacijoj ?
« įjungtas: 2007 Rgs 24, 14:19:16 pm »
sveiki, zodziu trumpai apie viska. Prie lb gero draugo lenda keli pacaniukai, jau gan ilgokai. Snd sulej susimuse, musesi 1vs1 kol neisikiso vienas is blogiuku ir dabaige mano drauga. Ka tikrai zinau, tai jog taip ir toliau bus, taigi klausimas tox, ka daryti ? eiti kumsciais susidorot su tais blogiukais ar gadinti nervus ir leisti toliau zudyti mano drauga ? ka jus darytumet tokioj situacijoj ?

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Re: ka jus darytumet tokios situacijoj ?
« Atsakyti #1 įjungtas: 2007 Rgs 24, 14:48:21 pm »
Nu reik nueiti ir pašnekėti pradžiai normaliai. Jei nesupras, yra 2 keliai: 1) galima pareiškimus rašyti ir t.t.; 2) galima per kepalą gerai atbaladot.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2007 Rgs 24, 15:06:54 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Nu reik nueiti ir pašnekėti pradžiai normaliai. Jei nesupras, yra 2 keliai: 1) galima pareiškimus rašyti ir t.t.; 2) galima per kepalą gerai atbaladot.
Yra ir trečias kelias - pakasti tuos pacukams :D
O jei rimtai, tai tokiems pacukams pakanka ir pokalbio policijoje.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #3 įjungtas: 2007 Rgs 24, 15:15:05 pm »
Na tai pradžioj užtektų ir taip pakalbėt. O jei nepadeda, tai per kepalą arba i policiją :)

sumaheris

• Svečias
« Atsakyti #4 įjungtas: 2007 Rgs 24, 15:18:46 pm »
O jeigu i policija nesinori kreiptis ? :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2007 Rgs 24, 15:18:46 pm »

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #5 įjungtas: 2007 Rgs 24, 15:33:55 pm »
Aš tai mokykloje budavau drausmingas  :D  visa laik sažiningai už save pastovėdavau   :punch:  pamenu budamas septintoku lupau dvyliktoka pusė mokyklos žiurėjo , atlupo tik atsivede draugeli iš profkės , po triju svaičiu kai fanarai užgijo pasigavau ta dviliktoka ir vėl atlupau , daugiau nieks prie manes nelindo  .  :nezino:
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2007 Rgs 24, 15:42:39 pm »
sveiki, zodziu trumpai apie viska. Prie lb gero draugo lenda keli pacaniukai, jau gan ilgokai. Snd sulej susimuse, musesi 1vs1 kol neisikiso vienas is blogiuku ir dabaige mano drauga. Ka tikrai zinau, tai jog taip ir toliau bus, taigi klausimas tox, ka daryti ? eiti kumsciais susidorot su tais blogiukais ar gadinti nervus ir leisti toliau zudyti mano drauga ? ka jus darytumet tokioj situacijoj ?
Tipinė situacija. Mokykloj turėjau tokių problemų savo laiku (keletas metų atgal  :senis:  :D  )  Buvau naujokas ,o mokykla švelniai tariant ne prestižinė  :bijo:   Galiu pasakyti ,kad be "stogo" žodžiais nelabai prasisuksi. Bent mano aplinkoj neturintis gero užnugario išsivartyt nesugebėdavo. Galima žinoma ir kentėt arba pakeist mokyklą  :rolleyes:   Bet bėgti nuo problemų nėra gerai  :ne:   Iš šitos situacijos man kyla klausimas kodėl tie pacaniukai lenda. Nes jiems nepatinka tavo draugas? O gal jis "užstūmė" ką nors ant jų? Galbūt jis pats kaltas?  :chmm:  Man yra buve ,kad ramiai stovėjau per pertrauką koridoriuj (budėjau  :rolleyes: ) :angel:  ,kai prie manes priėjo kažkoks "gangas" kurio net nepažystu...  :A  Ir su lyg žodžiais "šitas man nepatinka"   :-P  trenkė delnu man per veidą. Tiesiog šiaip.   :banging:  Ir prie viso šito dar drįso atsukti man nugarą ir ramiai eiti savo keliu  :A  :A  :A  Padarė jis klaidą...  :rolleyes:  Viskas baigėsi vizitu į pavaduotojo kabinetą ir pasiaiškinimo rašymu. Sedėjom ten dviese, jis man grąsino ,kad jei "paožinsiu" tai man bus ne gyvenimas ir taip toliau  :bijo:   :-]   Net nepamenu ką parašiau ,bet tai ir nesvarbu. Kitą dieną sužinojau ,kad susikibau su "vierchu" ,kurio klasiokas dar didesnis "vierchas" ir kad dabar man "3.14zdiec"   :dance:  Neilgai trukus aš akis į akį susidūriau su tuo "vierchu" ,kurio mafija mūsų šūlėj buvo pati stipriausia   :negras: Jis žinoma pradėjo "važiuot" ant manęs. "Tai kietas ane...   :A  ? ". Išskeidė savo rėmą (nors jis buvo žemesnis už mane ,o ir masės nelabai.. Pirmasis mano 'skriaudikas' atrodė daug rimčiau   :rolleyes:  ) ir bandė ryškint man gyvenimą. Aš ,tuo tarpu, ramiai stovėjau ir laukiau "per daug staigaus judesio" iš jo pusės. Ale nutiko taip ,kad mano "draugas" ,su kuriuo taip maloniai padiskutavom dieną prieš    :punch:  :angel:  ,priėjo prie mūsų ir tepasakė "Prie šito nelįsk. Jis karatistas..."   :luztu:   Taip viskas ir užsibaigė. Mokyklinės Mafijos galva išskleidęs savo rėmą nusisuko ir nuskrido šalin  :-/
Daugiau su jais problemų neturėjau. Pabrėžiu, buvau naujokas ir net draugų toj mokykloj neturėjau.  :-(  
Nežinau kaip yra dabar, bet mano laikais buvo galima užsitarnauti pagarbą jei tik moki už save pastovėti. Nelendi kur nereikia, atsikerti jei ant tavęs "stumia" ir neparodai baimės. Kitaip "uždūchins". Mane tai gelbėdavo.
Jeigu tavo draugą užsipuolė už nieką (kaip kad buvo užsipuolę mane) ,tada jis turi ginti garbę. Kitu atvėjų.. Galbūt jis pats kaltas (žinau tokių atvėjų) ,bet ir čia teks aiškintis su skriaudikais. Bandykit kalbėtis su jų chebra. Gal kas ir išeis  :nezino:  
« Paskutinis taisymas: 2007 Rgs 24, 15:46:54 pm nuo Nialas »

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2007 Rgs 24, 16:10:56 pm »
Na yra dar trečias variantas , čia neivardintas  bet pastaruoju metu madingas lietuvoje - atkalti mokyklos direktoriu  :banging:

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2007 Rgs 24, 16:17:53 pm »
Na yra dar trečias variantas , čia neivardintas  bet pastaruoju metu madingas lietuvoje - atkalti mokyklos direktoriu  :banging:
:luztu:  :luztu:  :luztu:  :luztu:  :luztu:

sumaheris

• Svečias
« Atsakyti #9 įjungtas: 2007 Rgs 24, 16:25:11 pm »
nu va prie mano draugo tiesiog lenda, kad nepatinka ir viskas, daryk ka nori bet nepatinka. AS tada nebuvau sulej, bet tas jausmas, kai isgirdai, jog tie patys bahurai tavo geriausia drauga suvare, tai ne kox, tox inirsis kyla. Jeigu butu eje 1ant1 dar nieko, bet kad kitas is nugaros atbego, tai jau nebe kas. Zodziu kitos iseities be ivaziavimo i snuki as jiems nematau.

« Atsakyti #9 įjungtas: 2007 Rgs 24, 16:25:11 pm »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #10 įjungtas: 2007 Rgs 24, 17:28:26 pm »
Jeigu manai, kad tai išgelbės situaciją, tai pirmyn. Tik, ar tikrai tai padės?
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2007 Rgs 24, 18:23:13 pm »
nu va prie mano draugo tiesiog lenda, kad nepatinka ir viskas, daryk ka nori bet nepatinka. AS tada nebuvau sulej, bet tas jausmas, kai isgirdai, jog tie patys bahurai tavo geriausia drauga suvare, tai ne kox, tox inirsis kyla. Jeigu butu eje 1ant1 dar nieko, bet kad kitas is nugaros atbego, tai jau nebe kas. Zodziu kitos iseities be ivaziavimo i snuki as jiems nematau.
Iš nugaros puola tik bailiai ir atmatos  :A Tuo labiau keli prieš vieną.  Šiaip, aš tokioj situacijoj aplamai nesvaigčiau ir neplanuočiau. Jeigu pultu aš tiesiog ginčiausi (tuomet teisybė būtų MANO pusėje,o ir burnos aušint nebereiktų  :D ), kitu atvėju jie turėtų pranašumą. Žinoma, neaišku kaip pas tą vaikinuką reikalai su koviniais sugebėjimais..  :-/  Prieš du lygiom jėgom nepakovosi  :-( 
Eiti "razborintis" kategoriškai nerekomenduoju  :ne:  Jeigu "rausitės" ant tos chebros ir nesigaus atsimušt, turėsit tik dar didesnių problemų. Abu.

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #12 įjungtas: 2007 Rgs 24, 18:56:57 pm »

Vienu žodžiu - prieini prie savo draugeliu išrašai po makarona ir liepi eiti treniruotis , kad nebutu lohais , vsio  :nezino:

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #13 įjungtas: 2007 Rgs 24, 22:38:51 pm »
Tai jei dar kabinsis, tai parodyk iš kur kojos dygsta. Pamatys, kad ne ant tų užsirovė ir praeis noras kabintis :)

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #14 įjungtas: 2007 Rgs 25, 00:49:00 am »
Iš nugaros puola tik bailiai ir atmatos  :A Tuo labiau keli prieš vieną.
is nugaros puola, tikrai ne lochai  :D
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs ten_chi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 668
  • Tengoku to Jigoku

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #15 įjungtas: 2007 Rgs 25, 17:25:40 pm »
Įdomu iš tiesų kaip policija į kreipimasi reaguotų... Manau, kad baigtūsi viskas pareigūnų pareiškimu, kad "pacukų reikalus mokykloje sprest ne mūsų kompetencijoje..."  :nezino:
O šioje situacijoje manau kad viską išaiškintų rimtas pokalbis tarp taves, tavo draugo ir jo skriaudikų. Jei reikės, pokalbį galima ir kaip sakant, eskaluoti...  :punch:  :angel:

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2007 Rgs 25, 17:38:54 pm »
Aš ir manau, kad policija nelabai kuo padės :0

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #17 įjungtas: 2007 Rgs 25, 23:17:03 pm »
O nuo ko prasidėjo incidentas?
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2007 Spa 18, 14:58:41 pm »
Iš nugaros puola tik bailiai ir atmatos  :A

nesutinku. manau kad gatveje tikslas nera garbe. tikslas - pergale. jei mano draugas kur susilupa viens ant vieno as tikrai nestoviu ir nekrapstau nosies tipo "lai garbingai issiaiskina" :)

o issiaiskint pasiulyciau... jei bachurai su "panetkem", o ir pats kazkiek gaudaisi apie ka ir kaip reik sneket, tada siulau pasisineket. daug ka labai zodziais galima issprest, bet reik moket sneket. aisku jei ten visai pacukai, tai jiem nelabai ka isaiskinsi, cia daugiau tarp vyresniu veikia. kitas dalykas. jei nori sneket, turi but tikras savo teisumu, nes kitaip sunku gali but. kaip sake ten chi, jei "prigaus" tai bus dar didesniu problemu :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

« Atsakyti #18 įjungtas: 2007 Spa 18, 14:58:41 pm »