Nors kolegos jau viską išnarstė, jau beveik ir susimušo besimatuodami, kieno tiesa tiesesnė, bet visgi ir aš pridėsiu nuo saves. Stengsiuosi nesikartot.
Tai kad niekas nesipešė!

Tiesiog, kai kas neskaitė ir nusišnekėjo...

Blaivus buvo, ar neblaivus?
Va, labai geras pastebėjimas!

Neblaivius dažnai renkamasi kaip aukas...

Kita vertus, kad jis paprašė prisidegt, tai čia ne nusikaltimas. Aš tai dažniausiai atkertu "nerūkau" ir einu savo keliais, stengdamasis net nežiūrėti į jų pusę (akies krašteliu visada reikia stebėti!).
Gerai atlikta - nebloga taktika neįklimpti į interviu! Leiskite, kolega, jums leteną paspausti...
Stumti neverta, nes žmogus gali ir įsižeisti
Kaip taisyklė viskas tuom ir užsibaigia.
Neįsižeidžia tik pastumdėliai...

Tiesa, kartais, kai esu kovinės nuotaikos, mėgstu atkirsti "nerūkau ir kietiems nepatariu". Toks pasakymas iš karto suveikia kaip iššūkis!
Aha, armijoje turėjau tokių interviu sočiai. Man po tokio pasakymo visada sakydavo: “Sportininkas? Gal boksininkas būsi?“ (tam tikra interviu forma, tipo, “rauniesi, tai gal kietas kumščių mosavime?“

)
Atsakydavau: “Ne-a, karatistas!

“
Dažniausiai anoji pusė pasimesdavo - suprask, juokauja čia dūchas, ar iš tikro?...

Mano laikais dar karatistus gerbė - nes prieš boksininkus dažniausiai laimėdavo, ne taip, kaip dabar...
Dauguma nuo to įsižeidžia ir iš karto bando aiškintis, ar nereikia kartais manes pamokyti, bet sekantį jų/jo žingsnį numalšindavau konkrečiu paklausimu "į kepala?". Tada jiems/jam belikdavo nueiti nukabinus galvą... (čia pora tokių atvejų apturėjau, jeigu ką...)
Čia vadinama agresyvaus kontrinterviu forma. Kažkur apie tai rašiau - ar tik ne tame straipsnio aptarime?...
Bet, nepatariu taip daryti, tik įdedu kaip pavyzdį, kaip pora žodžių ir intonacija keičia reikalo esmę. O stumdytis tikrai negražu, nu nu nu 
Jei tikrai nesate tikri, kad galite duoti į kepalą - tai neblefuokite ir tokio pasiūlymo neduokite. Sutinku su kolega.. :hug:
Nereikia nuvertint pagal išvaizdą 8-)
Irgi pritariu: svarbu ne ūgis, o smūgis...
Įtarimas - tai ne įrodymas! O ir muštis negražu.
Šmaikštuolis (kaip Pitbulis sako)...
Tačiau pasakysiu kitaip: jei tik kažką įtariate - dar ne įrodymas, aišku. Du įtarimai - gal dar ir sutapimas, bet...

Tačiau trečias įtartinas ženklas - tai PATVIRTINIMAS, kad rezgama prieš jus (ar ne jus) kažkas rimto ir nemalonaus!
Tada muškitės. Turite teisę. Ir įstatymo taip numatyta. 8)
Gal jis ir neatiminėjo jokių telefonų, tiesiog gavosi tokia situacija, kad jis paprašė prisidegt (nu būna, kai neranda degtukų, o kioskas tolokai), tu jį nustūmei, žmogėlis įsižeidė, bet supratęs, kad taves greičiausiai neįveiks, pabandė morališkai paveikt, paklausdamas, "ar rauniesi?". Tu jam per petį paplakšnojai, žmogutis visai pasimetė, pamatęs, kad jo grėsmingas paklausimas tau įspūdžio nepaliko, o jo draugas irgi peršikęs stovi už kelių metrų. Tuomet, kad neatrodytų kaip koks bailys, kad bėgtų, iš pasimetimo jis išsitraukia kokią nors Ežio kaladę ir paprašo paskambyt... Tuomet tu vlė per petį, jį stumi ir eini... Tada jis lengviau atsikvepia... Uch... O norėjo TIK prisidegti...
Sukūrei istoriją, kuria ir pats netiki...

Šmaikštuolis..
O aš čia bandau viską logiškai ir suprantamai pagrįsti...

Iškart reikėjo parašyti, kad prieš Hoppą - lochas, ir nėra ko tokių skriausti...
Tai jis jau buvo išsitraukęs
SIM kortelę
Jei yra technikų su kreditine kortele, gal yra technikų ir su SIM kortele? :V
Ai, gal reikėjo pi...t iš tos lazdos per galvą... Ir kitą dieną ateina į mūsų forumą koks žmogutis ir rašo, kad paprašiau prisidegt, o man su lazda kad pi... per galvą... Joke
Kad ateitų į forumą, tai dar ir vizitinę kortelę reikėjo prie jo numesti...
Neseniai ir mums su Sei-i buvo nutikę, kai paleidom niekšelį sveiką, paskui pora dienų pykau ant savęs
Yra to straipsnio aptarimas. 8)
Ir visai tu ne karminis, kolega...

Džiaugtumeis geriau: ir žmogus sveikas liko, ir lietuviškai išmoko...
Bet kita vertus, nereikia iššaukti agresijos. Smurtas iššaukia smurtą, agresija iššaukia agresiją... Nebūtina eiti pet miestą ir visus auklėti.
Tikrai! Tegul tą Betmenas ir Karminis Žmogutis daro...