O man buvo toks nutikimas per uzgavenes. Turim tokius rajono izulius banditelius kitoj laiptinej

Ir jie jau nuo anos vasaros mane uzkabineje zodziais. Tokiais kaip: kiek valandu?, ar turi prisidegt (nors zino, kad nerukau), gaidi ko ziuri ir t.t., bet as nueidavau nieko nesakes ir tuo metu toks inisris budavo, kad ir 5 suvarysiu, bet taip ir susilaikydavau. Atejo uzgavenes ir jie eina prasineja is zmoniu blynu ir panasiai. Ir lipa laiptais ne liftu ir nulipe tarp 5 ir 4 auksto vienas ima ir meta is kiausinio tokia jega, kad ant kaimynu duru uzteska irgi. Nu toks siutas sueme, kad islekiau i laiptine, bet jie leidosi zemyn ir isbeges i lauka jie stovejo 3 po desine, o kiti vaikai matyt irgi blynavo ejo po kairiai. Taip ir nesupratau kurie cia taip padare. Nu galvoju p.x. tada uz kokiu 10 min laikas vest suni i lauka. Iseinu i lauka ir jie vis stovi ir vienas man meta i nugara is gniustes sniego. Nu as atsisuku ir nesuprantu kuris. Bet iskart ziuriu pas kuri rankoj sniego nera. Ir pas vidurini nera. Tada taip protas aptemo, kad pavadys ir suo atsidure kairej rankoj, o as sokau link to, kuris mete ir taip spyriau is kojos i kelieni, kad suklupo ir liko suklupes. Daugiau nieko negalejau padaryt, nes neturejau kur suniu palikt. Tai ir galvoju ar uz tokius fintus galima leist suni su metaliniu antsnukiu, kad padauzytu nosis ar sulauzytu sonkaulius ? Po to einu mano pavedziojas suni ir jau priejau prie laiptines ir ziuriu pareina sniego gniuste i mane tai as is kojos numusiau ta gniuste ir klausau kaip man grasina: ateik papjausiu. Nu galvoju jeigu jau taip mandagiai kviecia (ju buvo 3) tai ir einu. Girdziu sako tai ko bijai ateik be suns. Nu galvoju jeigu graziai praso tai kodelgi ne. Imu rist suni prie turektu, pririsu ir jau iet i ju puse. Ziuriu ne gyvos dvasios

Tai ir galvoju ar jie issigando manes, nes mate, kad jau ierzino gerai, ar issigando, kad suo neatitruktu

Dek tokiu asilu ir ketinu eit lankyt muay thai