AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 152566 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #525 įjungtas: 2007 Kov 14, 21:21:50 pm »
Jei, taip galvosi, tai ir pagaus. Nenori begiot, tada atidavinek pinigus. Kitos iseities nematau. Pasipriesindamas uzpuolikams, turi buti fiziskai ir ypac(pabreziu) psichologiskai pasikaustes. Jei taip nera, kagi, tik begti belieka
Nusmuko kaula :)

tabaks

• Svečias
« Atsakyti #526 įjungtas: 2007 Kov 14, 21:25:09 pm »
hmm..  na ajsku
 Rasyti mokinkis. aJsku? kitaiB bus negerai. Ir ka jus mokykloje veikiate???? Sveplom raidem rasom - tiek jau to, bet dar daugiau kalbos bjauroti tikrai nereiketu

Pagarbiai,
Skeptikas

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #527 įjungtas: 2007 Kov 14, 21:25:36 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
begu greit, bet kad greit ir padustu  :chmm:
suprantu kad gali blogai baigtis jei pirmas kipsiu  :punch:  , bet kas bus jei jie mane tada beganti pagautu  :ramentai:  :D :D

Begti galima ivairiai... Galima kiek kojos nesa (dazniausiai kitaip niekas ir nebega, kai mato jog pavojus gyvybei/sveikatai gresia), galima ir iki artimiausio lauztuvo ;)  :icon_bat:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

tabaks

• Svečias
« Atsakyti #528 įjungtas: 2007 Kov 14, 21:27:19 pm »
 :D :D  :icon_bat:
na as pats nesu smulkus, savo jegomis pasitikiu, bet tik iki kokio nors insidento  :oops:   vat kad ir kaip sito.
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 14, 21:34:18 pm nuo tabaks »

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #529 įjungtas: 2007 Kov 14, 23:11:49 pm »
Pradek sportuoti(vaiksciok y treniruokliu sale, isirasyk y kovini sporta ), prisiaugink mases atrodysi didesnis, tvirtesnis.. maziau sansu, kad uzkabins  :bandit:  Laikui begant viskas bus tvarkoje  :alus:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #529 įjungtas: 2007 Kov 14, 23:11:49 pm »

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #530 įjungtas: 2007 Kov 15, 21:55:12 pm »
Na, turiu panasiu situaciju kaip tabaks. Daznai prie manes prikimba vis kas nors. Bet i tokius dalykus ziuriu kaip i treniruote. Psichologine prasme. Gaunasi kaip ir realiu situaciju modeliavimas, nes visada zinai, kad gali baigtis ir blogiau, bet vis issisuki. Po biski pripranti prie tu situaciju, atrodo naturalu, nors is pradziu tai ziauriai nenaturalu atrode  :O  :D Kai pradejau sportuot siame, koviniame sporte, irgi kazkaip jauciuosi geriau atsidures tokiose situacijose, nes kaip Skeptikas sako - "Sekme sypsosi pasiruosusiam"(nebutinai fizine prasme)!

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #531 įjungtas: 2007 Kov 15, 22:09:41 pm »
Na, turiu panasiu situaciju kaip tabaks. Daznai prie manes prikimba vis kas nors. Bet i tokius dalykus ziuriu kaip i treniruote. Psichologine prasme. Gaunasi kaip ir realiu situaciju modeliavimas, nes visada zinai, kad gali baigtis ir blogiau, bet vis issisuki. Po biski pripranti prie tu situaciju, atrodo naturalu, nors is pradziu tai ziauriai nenaturalu atrode  :O  :D Kai pradejau sportuot siame, koviniame sporte, irgi kazkaip jauciuosi geriau atsidures tokiose situacijose, nes kaip Skeptikas sako - "Sekme sypsosi pasiruosusiam"(nebutinai fizine prasme)!

:alus: :handshake: :respect: :alus: :handshake: Daugiau neturiu ka pridurt ;) :-D

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #532 įjungtas: 2007 Kov 16, 01:10:56 am »
Na man 16 metu, cia pries pora dienu ejau gatve gana veloka buvo, ir 2 bahuriukai pristojo gana lengvai apkause. "paprase" pinigu. jiem nzn gal iki 20 metu, as toks kaip "bailiukas" ir daviau ten lita istraukiau ir dar centu buvo, tai kol tus centus skaiciavo as nuejau...

nzn po tokiu akimirku susimastau ar nebutu laikas prabust man  :banging:    ir is paskutiniuju megint sulupt kaipnors.

(as dar mustynese nesu dalyvaves, pats bijau ant ko uzsiraut, nes telsiai nedydelis mestelis, ir susirast greit galima  :icon_bat:  ir jau su daugiau draugu) ka daryt tokiose situacijose. begt, ar meginti kanors daryt  :maisas: :punch:   :nezino:

nu jei graziai paprase tai ko neduot , :D nu bet ir ziaurus jaunimas uz lita su kapeikom nori zmogu  sulupt  :D

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #533 įjungtas: 2007 Kov 16, 01:43:44 am »
Na man 16 metu, cia pries pora dienu ejau gatve gana veloka buvo, ir 2 bahuriukai pristojo gana lengvai apkause. "paprase" pinigu. jiem nzn gal iki 20 metu, as toks kaip "bailiukas" ir daviau ten lita istraukiau ir dar centu buvo, tai kol tus centus skaiciavo as nuejau...

nzn po tokiu akimirku susimastau ar nebutu laikas prabust man  :banging:    ir is paskutiniuju megint sulupt kaipnors.

(as dar mustynese nesu dalyvaves, pats bijau ant ko uzsiraut, nes telsiai nedydelis mestelis, ir susirast greit galima  :icon_bat:  ir jau su daugiau draugu) ka daryt tokiose situacijose. begt, ar meginti kanors daryt  :maisas: :punch:   :nezino:

Super!
Va su tuom ir sveikinu. Esi sveikas, gali protingą sakinį suregst, savais pirštais per knopkes pabaksėt..
Be sarkazmo sakau...
Kai pagalvoji, jog viena klaida ir tu invalidas - Brrrrrrr?
Atidavei litą su centais ir ačiū Dievui. Bet atėjai sveikas namo. Aš savo gyvenime esu davęs du kartus pinigų kai prašo ir žinot - nesigailiu. Nesigailiu ir dėl tų atvejų kai nedaviau centų. Bet maža ką..

Dabar nebeprašo... Nu ir gerai.

P.s. aš pas tave Skeptikas irgi neprašyčiau, taip kad tu ne patarėjas  :alus:
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #534 įjungtas: 2007 Kov 16, 07:44:16 am »

P.s. aš pas tave Skeptikas irgi neprašyčiau, taip kad tu ne patarėjas  :alus:

O ka aš? Ką aš?.... Gyvenu aš čia :D

Jau kiek kartu ankstyvoje ir sausoje vaikystėje yra teke ir gaut, ir bėgt, ir centus atidavinėt, tai net ko gero nesuskaičiuočiau.
Būtent todėl pradėjau lankyti boksą, būtent todėl žinau, kad priesininko izulumas dar nebutinai reiskia, kad esi silpnesnis , būtent todėl pakęsti negaliu "morozų" ir gal kiek perdėtai mėgstu girtis savo ugiu ir svoriu  :oops:

P.S.: ranku virpesys iki "kontakto", beje, niekur nedingo... Bet tai nereiskia, kad reikalui esant i nosi neduosiu :ruko:
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 16, 07:55:56 am nuo Skeptikas »

« Atsakyti #534 įjungtas: 2007 Kov 16, 07:44:16 am »

tabaks

• Svečias
« Atsakyti #535 įjungtas: 2007 Kov 16, 09:18:01 am »
na taip, bet juk bus koks sykis kai bus velniskai lieva diena ir dar kokie bernai vel prikips, td jau net nesusilaikes gali kip i atlapus  :punch: :ruko: :icon_bat:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #536 įjungtas: 2007 Kov 16, 17:50:56 pm »
Tam tikra prasme: gal sunku suvokt, bet nesusilaikei - pralaimėjai. Nes darai tai, ko nori jie. Jie tave provokavo, tikėdamiesi, kad nesusilaikysi, ir tu nesusilaikai. Ar taip jau faina šokt pagal jų dūdelę?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #537 įjungtas: 2007 Kov 17, 21:00:10 pm »
O man buvo toks nutikimas per uzgavenes. Turim tokius rajono izulius banditelius kitoj laiptinej :) Ir jie jau nuo anos vasaros mane uzkabineje zodziais. Tokiais kaip: kiek valandu?, ar turi prisidegt (nors zino, kad nerukau), gaidi ko ziuri ir t.t., bet as nueidavau nieko nesakes ir tuo metu toks inisris budavo, kad ir 5 suvarysiu, bet taip ir susilaikydavau. Atejo uzgavenes ir jie eina prasineja is zmoniu blynu ir panasiai. Ir lipa laiptais ne liftu ir nulipe tarp 5 ir 4 auksto vienas ima ir meta is kiausinio tokia jega, kad ant kaimynu duru uzteska irgi. Nu toks siutas sueme, kad islekiau i laiptine, bet jie leidosi zemyn ir isbeges i lauka jie stovejo 3 po desine, o kiti vaikai matyt irgi blynavo ejo po kairiai. Taip ir nesupratau kurie cia taip padare. Nu galvoju p.x. tada uz kokiu 10 min laikas vest suni i lauka. Iseinu i lauka ir jie vis stovi ir vienas man meta i nugara is gniustes sniego. Nu as atsisuku ir nesuprantu kuris. Bet iskart ziuriu pas kuri rankoj sniego nera. Ir pas vidurini nera. Tada taip protas aptemo, kad pavadys ir suo atsidure kairej rankoj, o as sokau link to, kuris mete ir taip spyriau is kojos i kelieni, kad suklupo ir liko suklupes. Daugiau nieko negalejau padaryt, nes neturejau kur suniu palikt. Tai ir galvoju ar uz tokius fintus galima leist suni su metaliniu antsnukiu, kad padauzytu nosis ar sulauzytu sonkaulius ? Po to einu mano pavedziojas suni ir jau priejau prie laiptines ir ziuriu pareina sniego gniuste i mane tai as is kojos numusiau ta gniuste ir klausau kaip man grasina: ateik papjausiu. Nu galvoju jeigu jau taip mandagiai kviecia (ju buvo 3) tai ir einu. Girdziu sako tai ko bijai ateik be suns. Nu galvoju jeigu graziai praso tai kodelgi ne. Imu rist suni prie turektu, pririsu ir jau iet i ju puse. Ziuriu ne gyvos dvasios :)

Tai ir galvoju ar jie issigando manes, nes mate, kad jau ierzino gerai, ar issigando, kad suo neatitruktu :D

Dek tokiu asilu ir ketinu eit lankyt muay thai :)
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #538 įjungtas: 2007 Kov 17, 21:15:34 pm »
Gavo pamoka :) Saunuolis :) dabar gal sukritikuos, bet gerai padarei, reik parodyt, ju vieta siam pasauly.

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #539 įjungtas: 2007 Kov 17, 22:26:22 pm »
O man buvo toks nutikimas per uzgavenes. Turim tokius rajono izulius banditelius kitoj laiptinej :) Ir jie jau nuo anos vasaros mane uzkabineje zodziais. Tokiais kaip: kiek valandu?, ar turi prisidegt (nors zino, kad nerukau), gaidi ko ziuri ir t.t., bet as nueidavau nieko nesakes ir tuo metu toks inisris budavo, kad ir 5 suvarysiu, bet taip ir susilaikydavau. Atejo uzgavenes ir jie eina prasineja is zmoniu blynu ir panasiai. Ir lipa laiptais ne liftu ir nulipe tarp 5 ir 4 auksto vienas ima ir meta is kiausinio tokia jega, kad ant kaimynu duru uzteska irgi. Nu toks siutas sueme, kad islekiau i laiptine, bet jie leidosi zemyn ir isbeges i lauka jie stovejo 3 po desine, o kiti vaikai matyt irgi blynavo ejo po kairiai. Taip ir nesupratau kurie cia taip padare. Nu galvoju p.x. tada uz kokiu 10 min laikas vest suni i lauka. Iseinu i lauka ir jie vis stovi ir vienas man meta i nugara is gniustes sniego. Nu as atsisuku ir nesuprantu kuris. Bet iskart ziuriu pas kuri rankoj sniego nera. Ir pas vidurini nera. Tada taip protas aptemo, kad pavadys ir suo atsidure kairej rankoj, o as sokau link to, kuris mete ir taip spyriau is kojos i kelieni, kad suklupo ir liko suklupes. Daugiau nieko negalejau padaryt, nes neturejau kur suniu palikt. Tai ir galvoju ar uz tokius fintus galima leist suni su metaliniu antsnukiu, kad padauzytu nosis ar sulauzytu sonkaulius ? Po to einu mano pavedziojas suni ir jau priejau prie laiptines ir ziuriu pareina sniego gniuste i mane tai as is kojos numusiau ta gniuste ir klausau kaip man grasina: ateik papjausiu. Nu galvoju jeigu jau taip mandagiai kviecia (ju buvo 3) tai ir einu. Girdziu sako tai ko bijai ateik be suns. Nu galvoju jeigu graziai praso tai kodelgi ne. Imu rist suni prie turektu, pririsu ir jau iet i ju puse. Ziuriu ne gyvos dvasios :)

Tai ir galvoju ar jie issigando manes, nes mate, kad jau ierzino gerai, ar issigando, kad suo neatitruktu :D

Dek tokiu asilu ir ketinu eit lankyt muay thai :)
O tai kiek jiems metu , kad visdar prasineja blynu?

« Atsakyti #539 įjungtas: 2007 Kov 17, 22:26:22 pm »