AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 152510 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Mokinys

• Svečias
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #480 įjungtas: 2007 Vas 12, 17:43:33 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Mokinys, toj sitoacijoj pradejai manau pats provokuoti jau konflikta ir nusipelnei i duda, gaila kad anas biciukas ramesnis pasitaike :) butum pamoka gaves :)

p.s. cia tik as toki ispudi susidariau is tavo pasakojimo, gal istikro viskas visai kitaip buvo, tada sorry :)

na manau jis pradejo konflikta, mane uzkabinedamas :) supraciau jeigu ten viena karta ysitrenktu, kita, bet kai remas eina vos ne per puse mano remo, tai zinai jau kazkaip nemalonu, ir dar kai kelis kartus, tai reik kazka daryt. Ir juk as soku su mergina, jis man trukdo tokia miela akimirka :D as jam graziai pasakiau, kad taip nesielgtu daugiau, ir graziuoju issiskyrem. O del gavimo y duda tai manau butu jis gaves, na pirma smugy tai tikrai buciau praleides, nes kai kalbejom viena ranka mergina buvau apkabines, cia didele klaida padariau  :banging:

Tai ka tu butum dares mano situacijoj? Kiek sykiu esi musesis? Ar gerai gaves i galva? Man atrodo esi nepatyres arba labai kietas. O gal perdaug pasitiki savimi ? Gal vis dar tikiesi visus agresorius isnaikyt ?  :angel: As irgi dar slapta tikiuosi kai busiu formoj  :maisas:  :punch:

na as nesu labai patyres, nesu ten jau super kietas, bet uz save pastovet jau galiu  :maisas: gaila tik kad mase mano maza. Y galva esu gaves, kai zmones uzsimane mano telefono, bet jiems neisdege jy gaut, tai striuke ateme :D bet po poros dienu atveze y namus mano striuke :D ir dar ten teke biskuty pasikapot, bet nieko rimto tokio. Na pasitikejimu nesiskundziu :) gal siektiek per drasus esu :D

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #481 įjungtas: 2007 Vas 12, 18:14:21 pm »
kartais tas vienas smugis buna lemtingas  :ramentai:

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #482 įjungtas: 2007 Vas 12, 18:21:58 pm »
kartais tas vienas smugis buna lemtingas  :ramentai:

suprantu, todel grauziuosi  :banging: kad taip stovejau. Na bet is klaidu mokomasi :D

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #483 įjungtas: 2007 Vas 12, 20:59:27 pm »
. Kaip cia prie paneles atrodys, kad baxuras apsikabines mane, dar suabejos orentacija mano, tai paemiau as jo ranka ir numeciau, sakau prasau manes neliesti, as jam graziai pasakiau, tada jis savo rankas atreme man y krutine. As jas numusiau ir sakau sakiau manes neliest, sy kart grieztesniu tonu ir piktu zvilgsniu, tas kazka eik sok su panele savo, ji tokia grazi, ir dar kazka vemt, as jy bisky pastumiau tada tas atejo ir sako, tipo suprask as girtas gimtadieny svenciau ir param, param. Supratau, kad vaikinas suprato, kad ne ant to raunasi :D pasitrauke nuo manes, dar nusekiau zvilgsniu jy kur jis eina. ziuriu nuvare draugui skutis :D tadie jie abu pro mane praejo, bet nei zodzio nesake. Galvoju dar karta palies, ar uzdes ranka ant peties paimsiu uz rankos ir uzlausio, o tada is kojos zibinsiu y galva. zinoma tada butu tekia mustis ir mustis, ir nesu juo vienu :punch:, bet as tam buvau lb nusiteikias, nes ta diena jis nepirmas kuris atejes apsikabinejo mane, ir su pirmuoju gavosi taip, kad jis sakesi snd padaugines  :alus: kaip sakot ar tokioj situacijoj, geriau nekreipt demesio ar visgi viena pamokint, kad kiti suprastu, kad as nejaukiai jauciuosi kai mane apsikabina.
tu del to apsikabinimo neimk i galva ,o dar istikruju pakesti orentacija gali ..... :senis:

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #484 įjungtas: 2007 Vas 12, 21:29:23 pm »
Vovo pritariu radiatoriuj  :D :D :D :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #484 įjungtas: 2007 Vas 12, 21:29:23 pm »

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #485 įjungtas: 2007 Vas 12, 21:32:00 pm »
Mokinys, toj sitoacijoj pradejai manau pats provokuoti jau konflikta ir nusipelnei i duda, gaila kad anas biciukas ramesnis pasitaike :) butum pamoka gaves :)

p.s. cia tik as toki ispudi susidariau is tavo pasakojimo, gal istikro viskas visai kitaip buvo, tada sorry :)
Mokinys, manau susimovei toj situacijoj  :oops: , arba blogai aprašei  :book1: kiek skaitau, tiek matau tik tavo agresiją  :ne:
įtempk presą

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #486 įjungtas: 2007 Vas 12, 22:11:09 pm »
Na gal jus ir teisus, gal ir siek tiek  agresijos  perteklius buvo :D bet man tuo metu atrode taip geriausia, gal buciau nusileides, tai tas butu sokes ant manes, o cia pamate, kad rimtai sneku, tai gal dingo noras gasdint :D
« Paskutinis taisymas: 2007 Vas 12, 22:21:44 pm nuo Mokinys »

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #487 įjungtas: 2007 Vas 12, 22:35:42 pm »
bet kokiu atveju tai patirtis, pamoka ateičiai  ;-)
įtempk presą

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #488 įjungtas: 2007 Vas 13, 14:06:45 pm »
Na ismokau tik ta, kad reik paneles nelaikyt aokabinus :D ir kad reik stovet uz save :D matyt as beviltiskas mokinys :D

GUdrus

• Svečias
« Atsakyti #489 įjungtas: 2007 Vas 13, 19:40:24 pm »
Reik paneles nelaikyti apkabinus? O tai kaip ja laikyti? :)

« Atsakyti #489 įjungtas: 2007 Vas 13, 19:40:24 pm »

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #490 įjungtas: 2007 Vas 13, 21:56:23 pm »
jej nelaikysi pabegs  :angel:

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #491 įjungtas: 2007 Vas 13, 22:18:54 pm »
Reik paneles nelaikyti apkabinus? O tai kaip ja laikyti? :)

cia ta prasme kai aiskinausi, nes jeigu butu jis bendes man papudruot nosyte, tai buciau nespejes nei nusiblokuot, nei veido uzsidengt :-) o kaip laikyti mergina, tai jau cia neaiskinsiu, nes bus neytema :D

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #492 įjungtas: 2007 Vas 13, 23:26:51 pm »
Merginą gali naudoti kaip skydą... :)

O jei rimtai situacija labai artimai pažįstama ir niekaip negali padėti, nes idiotas idiotui nelygus. Vienam užtenka pasakyt, kad "nesistumdytų, kitą reikia ir pastumt, kad pasidaryt vietos, o trečiam ir su irklu per galvą neišmuši, kad jis nervina tave.
Kiek siekia mano patirtis - geriausia būna, kai muštynių išvengi, nes nė vienas iš mūsų nėra supermenu, kad išsisukt nuo visų smūgių.
Bet tiek pat siekia patirtis, kad visą laiką nebėgiosi nuo idiotų, nes krenta tavo levelis kitų akyse ir daraisi vis mažesnis "mačo"..
Tai atrandi vidurį - ir duodi pasirinkdamas... Kol jaunas.

Bet po kiek laiko pastebi, kad jau ir nebėr už ką ir nebėr kam duot... patenki į kitą lygį, kai niekas nebesimuša... ten šaudosi...
Ir vėl viskas iš pradžių...
O kur dar lygis, kur nebesišaudo, o apgaudinėja?

Ir vis RENKIESI IR RENKIESI...
Nu toks jau tas gyvenimas..

:)
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #493 įjungtas: 2007 Vas 13, 23:28:39 pm »
Asia  :respect:. Geriau nepasakysi  :respect:  :handshake:
Nusmuko kaula :)

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #494 įjungtas: 2007 Vas 14, 20:09:40 pm »
NU mergina kaip skyda, o jeigu tas pridurkis merginai uztaikytu, kaip man jaustis tada. Jaucia nzn, as irgi buciau pridurkas tada.  Zinau, kad jam  :censored: tada tikrai butu, mirtis alyvose, kad ir svarcnegeris butu vistiek kristu ant zemes :D  :maisas: :punch: :punch: :punch:
Cenzura- Moderatoriaus
« Paskutinis taisymas: 2007 Vas 14, 20:28:04 pm nuo Raimis »

« Atsakyti #494 įjungtas: 2007 Vas 14, 20:09:40 pm »