nu ka, kazkas ir manes prase surasyt kas netinka. pagaliau prisiverciau perskaityt antra karta viska

labai jau daug pripilta... Aisku su tokia patirtim kaip Asios nesigincysiu

o stai kas uzkliuvo asmeniskai man, ir priverte suabejoti autoriaus patirtimi:
1. Kad negalima issiaiskinti visko zodziais... Didziojoje dalyje konfliktu kuriuose teko man dalivaut daznai pagelbedavo zodziai. Nekalbant apie konfliktus su tikslu apiplesti.
2. Del cigaretes... Akiu kontaktas irgi yra issukio metimas, tada jau irgi teks mustis nesvarbu ka atsakei

bet ant sito reikalo kazkaip perdaug negaudziau saves, kaip elgiuosi asmeniskai as, tai nzn tiksliai kaip ten kas veikia.
3. su tais pramankstinimais. kam ta poza? kam pompastika? Zymiai efektyiau yra smokti netiketai. Geriau jau galvoja, kad esi auka ir tada tik BACH... netiketai

4. Del gatviniu fiz pasiruosimo pritariu Asiai. Jie tokie pat kaip mes. Visokiu yra. o jei zmogus ant to dirba, ta prasme pvz mobylkiu nukirtinejimas yra jo profesija, tai jis tikrai nelys i avantiura ir stengsis issirinkti silpnesne auka, beto ir pats sieks buti stipresniu prapleciant galimu taikiniu sarasa.
5. Smugis galva. Taip, pirma klausimas distancijos. Antras technikos. Jie nera tokie paprasti kaip atrodo. Gali po to ir paciam atsiraitot nosis po tokio smugio.
tai tiek, jusu prasymo isdesciau kas man sukele abejones.
jei pas ka patirtis kitokia, teiskit

p.s. pamirses buvau.
6. Jei denksi tik veida gali smarkiai nukentet. Patyres kovotojas niekad neatakuos tik galvos jei esi atsidenges. O jei jis dar ir gatvinis tai dar ir i pautus gaut gali. Beto nepamirskime pasitaikanciu tiesiu kojos spyriu, na kad ir soniniu. Jei numus kvepavima, i rezgini ar i sona pataikys, tikrai baigsis prastai, patikek.