AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 149525 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #810 įjungtas: 2007 Bal 18, 00:18:38 am »
Pradėk nuo blogiausia savo gyvenime - neik į šokius. Kitą savaitgalį nueisi. Gal bus praėjusi "parkė" abiem.
O jei nebus praėjusi ir kitą savaitę - tai nenueik ir tą savaitgalį į šokius. Motyvas primušti žmogų, kuris neateina dvi savaites, kai labiausiai jį nori primušt, nublėsta. O jei nenublėsta - tai po to tu turėsi neblogą pagalbininką - NUOMONĘ. Jis galvos, kad tu esi slabakas ir nuo jo bėgioji. O tu būsi tvirtas savo įsitikinimuose, kad gali jį įveikt. Tu gali laimėt. GAL....
NES......
Mes nežinom tavo situacijos, mes nežinom tavęs, mes nežinom tavo "priešų"....
Patarinėt, kaip mes pasielgtumėm tokioj situacijoj yra sunku, kai visiškai neįsivaizduoji - kas/kaip/kur.
Mes, (tie kurie vyresni), pragyvenom tas situacijas, jas suprantam. Bet man asmeniškai jau darosi sunku įsijaust į situaciją, kai aš buvau 60-70 sveriantis paauglys, šokantis visiems į atlapus dėl kiekvieno "neteisingo" žvilgsnio/žodžio. Nes pasikeitė laikai. Dabar valdo urbanistinė ninjutsu, o ne brutual fight. Todėl reikia labai pamastyt prieš stojant į kovą...

Čia mano asmeninė nuomonė - nepriimkit asmeniškai.
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #811 įjungtas: 2007 Bal 20, 13:40:18 pm »
Dazniausiai tokiem kur is oro sokineja uztenka tik mazo pasipriesinimo ir jie pasitraukia :) kiek jau tokiu atveju maciau :) neseniai buvo stebetas atvejis, kai vienas vaikinas, su isdygusiais neblogais sparnais sokineja ant kitu. Atejes kabinejosi prie vieno vaikino, tam uzteko tik atsistot nuo kedes ir tas pabego :D arba kabina mano broly, brolis atsikirto naglai ir vaikinas suprates, kad nieko nebus pasitrauke. O kita drauga kabino, tas nieko neatsikirto, nuleido galva ir nieko nesake, tai tas ir lojo ant jo, ir kieteka vaidino :) reik atkirty duot ir parodyt, kad negali sikt ant taves. Cia nuo kiekvieno zmogaus priklauso, kas jam svarbu. Man svarbu mano garbe, jokiam paslemekui neleisciau zemint, mes visi lygus.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #812 įjungtas: 2007 Bal 20, 15:31:33 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
...mes visi lygus.

... o sulygino visus, jei teisingai pamenu, pulkininkas Colt'as ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #813 įjungtas: 2007 Bal 20, 16:10:24 pm »
Pagarba ;) nors mintis ir ne visai tavo ;)

O siaip pasikartosiu - nesuprantu zmoniu, kurie kelis kartus per savaite visas jegas atiduoda is esmes mustynems, o paskiau dar iesko nuotykiu gatveje. Cia tas pats, kaip as 5 dienas per savaite prekiaudamas kompais, vakarais dar ieskociau kam cia kompa parduoti savo malonumui :D

Tuo labiau, kad per didelis "kovingumas" dazniausiai - tiesiog gilaus nepilnavertiskumo komplekso israiska. Zmogus nepasitiki savo jegomis, ir bando save padrasint lupdamas kitus :D Kazkodel dauguma tokiu isitikine, kad patys nuo nieko negaus  :-]

Deja visas auksynes frazes  kažkas jau sugalvojo  :E Taip tai ne mano žodžiai ir net nežinau kieno  :-/ Todėl man geda  :oops:
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #814 įjungtas: 2007 Bal 20, 19:13:42 pm »
Deja visas auksynes frazes  kažkas jau sugalvojo  :E Taip tai ne mano žodžiai ir net nežinau kieno  :-/ Todėl man geda  :oops:
Ir turetu but  :angel:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #814 įjungtas: 2007 Bal 20, 19:13:42 pm »

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #815 įjungtas: 2007 Bal 20, 19:17:54 pm »
Citata
Dazniausiai tokiem kur is oro sokineja uztenka tik mazo pasipriesinimo ir jie pasitraukia :) kiek jau tokiu atveju maciau :) neseniai buvo stebetas atvejis, kai vienas vaikinas, su isdygusiais neblogais sparnais sokineja ant kitu. Atejes kabinejosi prie vieno vaikino, tam uzteko tik atsistot nuo kedes ir tas pabego :D arba kabina mano broly, brolis atsikirto naglai ir vaikinas suprates, kad nieko nebus pasitrauke. O kita drauga kabino, tas nieko neatsikirto, nuleido galva ir nieko nesake, tai tas ir lojo ant jo, ir kieteka vaidino :) reik atkirty duot ir parodyt, kad negali sikt ant taves. Cia nuo kiekvieno zmogaus priklauso, kas jam svarbu. Man svarbu mano garbe, jokiam paslemekui neleisciau zemint, mes visi lygus.

O as kitaip mastau :D Duok durniui kelia. Tegu sika ant galvos tam tikra laika :) Juk jis jauciasi kietu, tegu ilgiau pasidziaugia tuo savo kietumu :) Tegu mano, kad jis kieciausias. As visada leidzius sikt ant galvos tam tikra laika, nes mane is kantrybes sunku isvest. Tuo tarpu tas asmuo sau i galva ikala, kad jau mane psichologiskai paverge, sugniuzde ir t.t., kad as neatsikertu, bet kaip jau ateina laikas, tada netiketai sukyla adrenalinas ir gauna i liuli. Atsikelia ir nesuprasdamas nieko sau pypina namucio taip ir nesuprates kaip as cia galejau jam i liuli duot...

Per sias pora savaiciu ivyko pora nutikimu nemaloniu, kad susimasciau ar nereikia kokio peilio kisenej nesiotis, kad butu saugiau...
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 20, 19:19:32 pm nuo Kenkejas »
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #816 įjungtas: 2007 Bal 20, 19:58:15 pm »
O as kitaip mastau :D Duok durniui kelia. Tegu sika ant galvos tam tikra laika :) Juk jis jauciasi kietu, tegu ilgiau pasidziaugia tuo savo kietumu :) Tegu mano, kad jis kieciausias. As visada leidzius sikt ant galvos tam tikra laika, nes mane is kantrybes sunku isvest. Tuo tarpu tas asmuo sau i galva ikala, kad jau mane psichologiskai paverge, sugniuzde ir t.t., kad as neatsikertu, bet kaip jau ateina laikas, tada netiketai sukyla adrenalinas ir gauna i liuli. Atsikelia ir nesuprasdamas nieko sau pypina namucio taip ir nesuprates kaip as cia galejau jam i liuli duot...

Per sias pora savaiciu ivyko pora nutikimu nemaloniu, kad susimasciau ar nereikia kokio peilio kisenej nesiotis, kad butu saugiau...

Jei nesi pasiruoses vaizdui, kaip krenta nukirsti pirstai, lenda is kelniu viduriai, nesi pasiruoses jausti kraujo (savo ir svetimo) kvapo - net nemastyk apie tai. As visiskai rimtai.

Saugesnis nuo to gal ir jausies... bet tikrai nebusi. Bet kurio ginklo (o peilis ir yra seniausias zmogaus ginklas po lazdos ir akmens) nesiojimas reikalauja tiek fizinio, tiek ir psichologinio pasiruosimo. tai pirma. Antra... tai kad turi Ginkla, dar nebutinai reiskia, kad sugebesi ji panaudoti. Ir trecia - vops tik PARODAI arba PAGRASINI ginklu, konfliktas pereina i visiskai nauja lygi. Tada jau tu esi agresorius, ir butent TAVE galima nukenksminti bet kokiomis priemonemis ir likti isteisintam teisme. Niekados nepamirsk to.

Bent jau triju konfliktu metu (o vienu is ju metu mane gan stipriai sumuse) peilis visados buvo kiseneje. Panaudoti jo as taip ir nesiryzau.
Net ir dabar, jau zinodamas kaip zaloti tokiu daiktu, as desimt kartu pagalvosiu pries issitraukdamas ji is kisenes. O issitraukus kelio atgal jau nebebus. PAMASTYK APIE TAI.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #817 įjungtas: 2007 Bal 20, 20:17:27 pm »
Na bet pripazink, kad siu dienu liaudis (chuliganai, narkomanai ir visi kiti padugnes) per daug dejus ant visko. 90% ju turi peilius ir juos naudoja ne kiek negalvodami apie pasekmes :A Tai kodel as tureciau galvot irgi + galima suvaidinti debila kuriam *** viskas ir pasimosuoti peiliu, bet cia tik siaip pamastymai. O siaip dar reiks pagalvot ar tikrai reikia peilio :-/ Gal tada geriau kastetas :-/ Prisikabins, duosi i galva ir po to ismeti kur pakeliui, kad nerastu...
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #818 įjungtas: 2007 Bal 20, 20:49:13 pm »
Blyn. Nesuprantu tu mazameciu naivumo ir bejegiskumo. Kastetai, peiliai, teleskopai. Savo jegu neturite? Kazkokia nepilnavertiskumo kompleksu kamuojama karta. Atsitokekite pagaliau. Reiskiasi jei gatves banditelis turi peili, tai ir as turiu ji turet? Marazmas. O, Skeptikas teisingai pasake: nekiekvienas dar ir sugeba panaudoti ginkla tinkamoj sirtuacijoj. I kelnes prileistu jei pries nosi peiliu pamosuotu, o ne savo peili pultu traukti. Laikas subresti ir neuzsiimineti kazkokiu dvasiniu mazochizmu
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #819 įjungtas: 2007 Bal 20, 21:43:17 pm »
Gal verta organizuoti mazameciaim kokia nors pazintine ekskursija i lavonine ir i kaleima, kad pradetu biski blaivaiu ziureti i gyvenima ir pasauli ?
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

« Atsakyti #819 įjungtas: 2007 Bal 20, 21:43:17 pm »

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #820 įjungtas: 2007 Bal 21, 00:12:47 am »
Na bet pripazink, kad siu dienu liaudis (chuliganai, narkomanai ir visi kiti padugnes) per daug dejus ant visko. 90% ju turi peilius ir juos naudoja ne kiek negalvodami apie pasekmes :A Tai kodel as tureciau galvot irgi + galima suvaidinti debila kuriam *** viskas ir pasimosuoti peiliu, bet cia tik siaip pamastymai. O siaip dar reiks pagalvot ar tikrai reikia peilio :-/ Gal tada geriau kastetas :-/ Prisikabins, duosi i galva ir po to ismeti kur pakeliui, kad nerastu...
Pagal savo tariama amziu sneki per daug vaikiskai..  :A

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #821 įjungtas: 2007 Bal 21, 09:35:37 am »
Gal verta organizuoti mazameciaim kokia nors pazintine ekskursija i lavonine ir i kaleima, kad pradetu biski blaivaiu ziureti i gyvenima ir pasauli ?

Pritariu. Mintis gera. Daug kam uztektu ir iki gyvuliu skerdyklos pasivaikscioti...

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #822 įjungtas: 2007 Bal 21, 09:44:05 am »
Pritariu. Mintis gera. Daug kam uztektu ir iki gyvuliu skerdyklos pasivaikscioti...

Kovos klubo gimtadienis buvo medžiotojų namelyje, tę skerdykla buvo...  :ruko: Tik nebuvo ką skerst :nezino:

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #823 įjungtas: 2007 Bal 21, 09:46:05 am »
Kovos klubo gimtadienis buvo medžiotojų namelyje, tę skerdykla buvo...  :ruko: Tik nebuvo ką skerst :nezino:

Aciu dievui pelke nieko neskerde... Kiek supratau, tik draugiskai mete i sonus :D :D :D

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #824 įjungtas: 2007 Bal 21, 11:06:27 am »
Neveltui eketyje slepiausi  :-]
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

« Atsakyti #824 įjungtas: 2007 Bal 21, 11:06:27 am »