Na va man dar viena beda iskilo. Vienas bernas su manim nori eiti mustis, jis metais vyresnis.
1 metu skirtumas tolygus 0
Draugai sako kad ikipciau i ji bet as pats nepasitikiu savo jegom.
Tai tie tavo draugai matyt pas tave aiskeregiai
Is kur jie zino, kad tu ji vienu pirstu sutvarkysi
O 5dieni sokiai, galvoju jei jis mane uzkabintu ar aiskintis ar nekreipt demesio???
Cia kaip tau iseis
Jeigu tuo metu uzplus adrenalinas, manau ir taip aisku, kad kova ivyks (cia siaip pagal save as), o jeigu ta diena busi ne tos nuotaikos ar panasiai tai manau su prasta nuotaika neverta mustis, nes nesiseks (ir vel pagal save)
Zinau cia tema biski gal ne i ta skilti, taciau butu idomu ar pasitraukt ir nesirodyt jam, ar megint ajskintis jei jis pats prikips?
Tik nesislepk ir jokiu butu nesumanyk neit i sokius, nes dar labiau tave medzios jeigu nenueisi. Tokie pajute, kad tu bijai dar labiau tave engs ir lips ant galvos. O galiausia gali tave palauzt ir bus tada ne kas.
Siaip cia jau OT. Jeigu nesi niekada musesis tai is pradziu nueik jeigu pas jus ten yra (nezinau is kur esi) koks nors klubas. Ir jeigu sukalbamas treneris paprasyk (ne uz aciu zinoma), kad tave suleistu i sparinga su ju kovotoju. Zinoma tu pilna jega, o anas jau patyres, kad tave ismegintu. Ir tada ziuresi ar bent pajegsi minimaliai pasipriesinti
Zinoma cia tik mano kvaili paistalai, bet gal kuom ir pades