AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 143359 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

astunkojis

• Svečias
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #795 įjungtas: 2007 Bal 16, 19:04:59 pm »
Zinai gali buti ir taip, kad tavo draugai patys nori pamatyti mustynes, del to ir sako, kad ji nugalesi.
Manau, kad vienas lemiamu veiksmu del kuriu noretum mustis - draugu nuomone. Bet nemanau, kad jie draugai, jeigu sitai jiems svarbiausia. Pamastyk koks tolkas mustis del mustyniu? Nebent jei jau neturi kur trauktis...
Sekmes.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #796 įjungtas: 2007 Bal 16, 20:01:20 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Zinai gali buti ir taip, kad tavo draugai patys nori pamatyti mustynes, del to ir sako, kad ji nugalesi.
Manau, kad vienas lemiamu veiksmu del kuriu noretum mustis - draugu nuomone. Bet nemanau, kad jie draugai, jeigu sitai jiems svarbiausia. Pamastyk koks tolkas mustis del mustyniu? Nebent jei jau neturi kur trauktis...
Sekmes.

Sutinku. Pats zinai kaip buna... Miestas nedidelis... pramogu mazai.... vat ir lieka kas - mergas tratint, gert ir snukius vieni kitiems dauzyti... O kai visa tai kartu ir vienoje kruvoje, tikra "Santa Barbara" gaunasi :D
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #797 įjungtas: 2007 Bal 17, 00:52:47 am »
Bet, cia irgi dilema :) Jei jis nenueis, visi mižnium vadins, vienas reikalas kai žmogus i tai nekreipia demesio, kitas kai kitie pradeda dar daugiau nagleti. Visu pirma pabandyciau išsiaškint, be muštynių, o jei jau nebutu išeities, daryt kaip baklankoi - trenkt pirmam...
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #798 įjungtas: 2007 Bal 17, 07:00:21 am »
Bet, cia irgi dilema :) Jei jis nenueis, visi mižnium vadins, vienas reikalas kai žmogus i tai nekreipia demesio, kitas kai kitie pradeda dar daugiau nagleti. Visu pirma pabandyciau išsiaškint, be muštynių, o jei jau nebutu išeities, daryt kaip baklankoi - trenkt pirmam...
:alus:

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #799 įjungtas: 2007 Bal 17, 07:03:07 am »
Sutinku. Pats zinai kaip buna... Miestas nedidelis... pramogu mazai.... vat ir lieka kas - mergas tratint, gert ir snukius vieni kitiems dauzyti... O kai visa tai kartu ir vienoje kruvoje, tikra "Santa Barbara" gaunasi :D
vo blyn ,tai dideliuose miestuose visi skaistuoliai,abstinentai,ir gerieciai cia beveik kaip rojui  :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #799 įjungtas: 2007 Bal 17, 07:03:07 am »

tabaks

• Svečias
« Atsakyti #800 įjungtas: 2007 Bal 17, 08:31:07 am »
ne mano draugai tikrai taip nesako kad tik pamatytu mustynes, nezinau arba cia mane idrasint megina ar ka...
o del sokiu na tikrai noris nueit... kad zinociau savo galimybes... o kadangi pas manes mustyniu nebuta, tai ir nezinau ankiek pajegus esu... :maisas: :nezino:

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #801 įjungtas: 2007 Bal 17, 09:50:00 am »
vo blyn ,tai dideliuose miestuose visi skaistuoliai,abstinentai,ir gerieciai cia beveik kaip rojui  :D

O kas sake, kad lietuvoje miestu yra? Tuo labiau dideliu? :D

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 38
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #802 įjungtas: 2007 Bal 17, 15:23:05 pm »
Citata
Na va man dar viena beda iskilo. Vienas bernas su manim nori eiti mustis, jis metais vyresnis.

1 metu skirtumas tolygus 0

Citata
Draugai sako kad ikipciau i ji bet as pats nepasitikiu savo jegom.

Tai tie tavo draugai matyt pas tave aiskeregiai :D Is kur jie zino, kad tu ji vienu pirstu sutvarkysi :-/

Citata
O 5dieni sokiai, galvoju jei jis mane uzkabintu ar aiskintis ar nekreipt demesio??? :chmm: :-/

Cia kaip tau iseis :) Jeigu tuo metu uzplus adrenalinas, manau ir taip aisku, kad kova ivyks (cia siaip pagal save as), o jeigu ta diena busi ne tos nuotaikos ar panasiai tai manau su prasta nuotaika neverta mustis, nes nesiseks (ir vel pagal save) :rolleyes:

Citata
Zinau cia tema biski gal ne i ta skilti, taciau butu idomu ar pasitraukt ir nesirodyt jam, ar megint ajskintis  :icon_bat: jei jis pats prikips?

Tik nesislepk ir jokiu butu nesumanyk neit i sokius, nes dar labiau tave medzios jeigu nenueisi. Tokie pajute, kad tu bijai dar labiau tave engs ir lips ant galvos. O galiausia gali tave palauzt ir bus tada ne kas.

Siaip cia jau OT. Jeigu nesi niekada musesis tai is pradziu nueik jeigu pas jus ten yra (nezinau is kur esi) koks nors klubas. Ir jeigu sukalbamas treneris paprasyk (ne uz aciu zinoma), kad tave suleistu i sparinga su ju kovotoju. Zinoma tu pilna jega, o anas jau patyres, kad tave ismegintu. Ir tada ziuresi ar bent pajegsi minimaliai pasipriesinti :) Zinoma cia tik mano kvaili paistalai, bet gal kuom ir pades :)
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #803 įjungtas: 2007 Bal 17, 15:55:13 pm »
1 metu skirtumas tolygus 0

Tikrai netolygus nuliui. Paauglystėje per metus galima labai labai stipriai pasikeisti...

Citata
Tik nesislepk ir jokiu butu nesumanyk neit i sokius, nes dar labiau tave medzios jeigu nenueisi.

Kaip čia pasakius... Kiekvienas atvejis išskirtinis ir reikia įvertinti daug faktorių. Taisyklių nėra!

GUdrus

• Svečias
« Atsakyti #804 įjungtas: 2007 Bal 17, 15:57:36 pm »
kad zinociau savo galimybes... o kadangi pas manes mustyniu nebuta, tai ir nezinau ankiek pajegus esu... :maisas: :nezino:

Patarciau tokiu atveju apsilankyti bokso ar karate treniruoteje, o ne iskart pradeti nuo dauzau-snukius-per-sokius-do. Kai galvojama apie mustynes, kazkaip visada svajojama, kaip puiku bus uzvaziuoti kokiam debilui per snuki, bet retai susimastoma, koks jausmas bus, kai/jei pats gausi.

« Atsakyti #804 įjungtas: 2007 Bal 17, 15:57:36 pm »

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 38
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #805 įjungtas: 2007 Bal 17, 16:30:45 pm »
Citata
Tikrai netolygus nuliui. Paauglystėje per metus galima labai labai stipriai pasikeisti...

Na paauglysteje tai cia jo. Klasiokas buvo lyg 8 klases toks 170 kazkur. Po atostogu atejo tai nepazinsi. Istyso iki 198 :O

O siaip savo atveju kalbejau apie 20-22 (paciam 21) metu tarpe...

Citata
Kaip čia pasakius... Kiekvienas atvejis išskirtinis ir reikia įvertinti daug faktorių. Taisyklių nėra!

Cia tai jo, ziurint koks to museikos tikslas. Jeigu tik sumusti, tai medzios iki tol kol duos i galva. Jeigu jo tikslas sugniuzdyt psichologiskai ir po to sumust tai manau cia uztruks ilgai. Ziurint kiek jis des pastangu i sita reikala... O jeigu dar jie abu is vienos mokyklos tai isvis puiku :)
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 17, 16:32:22 pm nuo Kenkejas »
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #806 įjungtas: 2007 Bal 17, 19:26:18 pm »
IMHO - cia aš pagal save galių spresti šio atveju, kuo daugiau uzhsiemu savimi, tuo mažiau noro veltis i muštynes :) Kuomd augiau aš žinau , tuo daugiau aš suprantu kaip mažai aš žinau  :senis:
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #807 įjungtas: 2007 Bal 17, 19:33:54 pm »
IMHO - cia aš pagal save galių spresti šio atveju, kuo daugiau uzhsiemu savimi, tuo mažiau noro veltis i muštynes :) Kuomd augiau aš žinau , tuo daugiau aš suprantu kaip mažai aš žinau  :senis:

Pagarba ;) nors mintis ir ne visai tavo ;)

O siaip pasikartosiu - nesuprantu zmoniu, kurie kelis kartus per savaite visas jegas atiduoda is esmes mustynems, o paskiau dar iesko nuotykiu gatveje. Cia tas pats, kaip as 5 dienas per savaite prekiaudamas kompais, vakarais dar ieskociau kam cia kompa parduoti savo malonumui :D

Tuo labiau, kad per didelis "kovingumas" dazniausiai - tiesiog gilaus nepilnavertiskumo komplekso israiska. Zmogus nepasitiki savo jegomis, ir bando save padrasint lupdamas kitus :D Kazkodel dauguma tokiu isitikine, kad patys nuo nieko negaus  :-]

tabaks

• Svečias
« Atsakyti #808 įjungtas: 2007 Bal 17, 22:19:36 pm »
Na tls nedidelis miestelis, tai cia daug kas apie ka zino, ir gal nujaucia ar ikipciau ar ne.
Jo mes su juo is tospacios mokyklos. Is jo puses spaudimo nejauciu  :A :director: matau ji praeinu nekreipiu as i ji, jis nieko nesako. Bet jau ziuri nebe taip kaip seniau. Pas musu nieko nera kur nueit treniruotis, kazkokia karate yra bet sako visi kad ten labai durnai. Na vat..
Nors nezinau, juk jei labai bijociau tikrai neiciau, o jauciuos gana normaliai kaip zinodamas kad mustis gali greit reiket  :icon_bat:  :punch: beto gal mano ta baime nuslegia noras parodyti kitiems kad is manes gal kasnors ir yra :punch: (nes esu pries metus laiko gaves bet grinai per didelis alhogokio kiekies buvo  :rolleyes: :oops: tai net nemaciau kaip smugis pareina tik jutau kad zandas tinsta :nezino: :D )va gal kerstas is sito pacio man net nezinau  :chmm: :O
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 17, 22:27:12 pm nuo tabaks »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #809 įjungtas: 2007 Bal 17, 22:55:29 pm »
Na tls nedidelis miestelis, tai cia daug kas apie ka zino, ir gal nujaucia ar ikipciau ar ne.
Jo mes su juo is tospacios mokyklos. Is jo puses spaudimo nejauciu  :A :director: matau ji praeinu nekreipiu as i ji, jis nieko nesako. Bet jau ziuri nebe taip kaip seniau. Pas musu nieko nera kur nueit treniruotis, kazkokia karate yra bet sako visi kad ten labai durnai. Na vat..
Nors nezinau, juk jei labai bijociau tikrai neiciau, o jauciuos gana normaliai kaip zinodamas kad mustis gali greit reiket  :icon_bat:  :punch: beto gal mano ta baime nuslegia noras parodyti kitiems kad is manes gal kasnors ir yra :punch: (nes esu pries metus laiko gaves bet grinai per didelis alhogokio kiekies buvo  :rolleyes: :oops: tai net nemaciau kaip smugis pareina tik jutau kad zandas tinsta :nezino: :D )va gal kerstas is sito pacio man net nezinau  :chmm: :O

Muskis. Ir pramoga, ir siaip nauda:

1. Duosi - atsiras motyvacija treniruotis, nuomone apiesave (dar) pageres.
2. Gausi - motyvacija padides dvigubai, "sparnai" susileis. Ir gal netgi "tas karate kur visi sako, kad labai durnas" pasirodys patrauklus. Bent jau pats nueik paziurek.

Kaip jau ir sakiau: "Tegul daro vaikas ka nori, tegul tik savu neprisidirba."

Ir dar - alkoholis bet kokioje srityje puikus pagalbininkas. Bent jau ne taip bijai, o ir skauda maziau... iki ryto... jei vakare spardo gatava, o ne blaiva.

P.S.: savo galvos neturi? O tai "draugai sako kad as jam laisvai duociau..." "...sako kad durnai tas karate..." ir pan. Kvepia nenoru mastyti paciam. Pirmas tavo ginklas ir geriausias tavo draugas - daiktas is N raides. Ntelektas vadinasi  :senis: O jei galva tik tam, kad "i ja kartais valgyti", tai kam dar tau patarimai...
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 17, 23:03:49 pm nuo Skeptikas »

« Atsakyti #809 įjungtas: 2007 Bal 17, 22:55:29 pm »