Na pas tave manau tikrai daugiau sutrumo atsirado 
Kaip liaudis sako - per kuria vieta as jau toks sustras

Man tikrai patinka šunys, bet turi būti tam tikros taisyklės kaip antsnukis pavadėlis. 
Tai gerai, kame problemos ? Suo su pavadziu, suo su antsnukiu (taisyklese nenurodyta koks turi buti)... Tai kur problema ?
Niekada nespardžiau šunų, nedeginau kačių ir t.t 
Saunuolis

Per tokius kaip tu ir gaunas tos konfliktines situacijos. Na ir kas kad vedas, na ir kas kad be antsnukio, niekas specialiai po miesta nevaiksto ir nepjudo zmoniu su sunimis.
Butent pitbuliai ir stafai (stafai is pitu atsirado, ilga istorija), daugiau pitbuliai, nes stafai patapo parodiniais, buvo isveisti sunu kovoms. Ir tu issivaizduok jeigu sunys pjaunasi, o ringe stovi teisejas, kuris priziuri ten viska. Tai jeigu suo pjautu zmones tai teiseju ringuose nebutu. Be to tokie egzemplioriai buvo brokuojami. Ir as dar nemaciau ne vieno pitbulio ar stafo, kuris pultu zmones. As neskaitu tu, kurie tycia siunto ar su galvele suniui ne kas, bet ir tie patys kovose dalyvaujantys sunys neagresyvus zmones... Jie tik sunims, katems ir panasiems gyvunams agresyvus...
Susidaro zmones klaidinga nuomone apie juos ir sneka paskui netiesa.
Cia su tavim sutinku 100%

Paprastai patys zmones isprovokuoja tokias situacijas, kada sunys juos uzpuola. Pvz, kad ir vaziuoja dviraciu pro sali, o suo is smalsumo atsisuka atgal eidamas, o tas dviratininkas panikos ir siaip kvailu minciu apimtas sugalvoja, kad butinai reik jam ispirt.
Pastaruoju metu vienas zmogelis prilipo. Kaip vaziuoja dviraciu ir pamato mus. Tai sustoja ir ant suns loja

Nu as nieko nesakau, nes kaip ir nedaro nieko blogo

Gal jis taip su sunimis bendrauja, bet mano suo kazkaip neatsisuka i ji, nemandagus mano suo visai...
Atsimenu mano rotikui dar turbut nei 3 men nebuvo, kai zaidziau su juo parke, ir kazkoks pacukas bego pro sali, o maniskis nuleke link jo susipazint. Tai panika nereali, pradejo ardytis (pacukas) spardyt, tipo sudraskys cia mane tavo zveris.
Matai tavo veisle truputi kitokia, nors ne ka prastesne kaip uzaugs

Bet mano jau nuo 3 menesiu visi suns bijojo, nors ka gali padaryti 3 men mazylis ? Aplaizyt, daugiau nieko. Bet vat ta jo isvaizda, eisena, zvilgsnis, staigumas, kuno sudejimas visus gazdino

Mylekit sunis ir jie jus myles. Aisku per daug drasiem irgi nereik but
Kaip pasiziuriu per "Animal Planet" kas ten dedasi su gyvunais - tai nustoju tiketi, kad juos ten ir isvis pasauly myli

Zinoma yra, kurie myli, bet daugiau nemylinciu, negu mylinciu...
Nupurkščiau aš tą tavo šunį aiškų jeigu pirma kelniu neprišikčiau 
Na gali ateiti nupurksti, bet abejoju ar ir su beisbolke tau pavyktu

Visu pirma jis turi jegos tiek, kad uztektu tave nustverus uz rankos gerai papurtyti ir pargriauti. Pvz. Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
PrisijungtiŠiaip būk protingas su šunim aš kai matau kai veda šunį didelį be antsnukio man jau kaip ir konfliktinė situacija, nes tikrai bijau. 
O tu nepagalvojai jeigu zmogus vedasi suni be antsnukio tai tas suo neagresyvus, nors ir veisle ta paneigia ? Nevisada spresk is isvaizdos koks suo

Nezinojai, kad pitbuliai ir stafai statistikos gale del sukandziotu zmoniu ir uzpuolimu ? Spek kas pirmi ? O gi koker spanieliai, vokieciu aviganiai, rotikai, dobermanai ir toliau nepamenu... jeigu tu dar viena ziniasklaidos auka tai ka man dabar daryt ?
Tie karoce sneka apie situs sunis, kurie su jais nesusidure ar neaugina... As sitos veisles i nieka nekeisciau...
[quoteO beje nereikia leidimo koviniam šuniui?[/quote]
Vilniuj, kaune, klaipedoj ir dar ten kazkur reikia reginti, gauti leidimus, bet Alytuj to nereikia. Siais ar kitais metai gal prades sunis cipuot,reginti ir rinkti mokesti, o kolkas skiepu knygeles pilnai pakanka...
MODERATORIAI sorry uz OT posta

Raimi daugiau apie sunis nepostinsiu cia

Ispejimas jau buvo duotas! Moderatoriau zodis - sventas. Su sorry neissipirksi. Antras ispejimas.