AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 151945 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Lytis: Vyras
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #780 įjungtas: 2007 Bal 04, 16:58:17 pm »
Citata
O tai ka vairuotojas? Taip ir nuvaziavo? Tu tikras kenkejas :D

Taip ir nuvaziavo su mano suns atsnukiu :-( Galvojau sustos ir ateis aiskintis, bet gal pamate, kad suo be antsnukio tai ir nestojo :-/ Tokiems jau senai ketinu masinu langus padauzyt, nes i savaite po pora pasitaiko :D Bet kaip tokie fintai buna neturiu nieko rankoj ka galeciau paleist :bijo:

Citata
Tai tu ji be antsnukio vedziok bus baisiau kitiem  :angel:

Tai dabar isigijau tramdoma antsnuki per kuri gali ir ikast ir bbz ka dar padaryt :D Tiesiog ten ant nosies dedasi tokia virvele ir viskas :D O be antsnukio neiseisi, nes tuoj zalieji priristatys, nes bobute vedziodama savo palaida pekina, kuris is toli puola bijo, kad jos suniuko neuzkapotu :)
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #781 įjungtas: 2007 Bal 04, 17:41:41 pm »
tai ir su tuo tramdomuoju blogai bus.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #782 įjungtas: 2007 Bal 04, 19:51:56 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O kaip gintis ir kovoti su daug aukštesniu ir daug stambesniu.Man pavyzdžiui baisu,jeigu aš 1.80 o jis apie 2 metrus, man net sunku pasidaro realiai su tokiu kovoti.Kaip jūs manot,jeigu tokiam tema buvo ar toks klausimas ir nepastebėjau būčiau dėkingas už nuorodą.
Kiausiai galva ir dek y kojas  :angel:

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #783 įjungtas: 2007 Bal 04, 21:15:01 pm »
Tai ir su tuo tramdomuoju blogai bus.

Ne, nes taisyklese nenurodyta koks antsnukis turi buti :) As jau susizinojas viska :D Mentai neturetu del ko man bauda rasyt :D Nebutu punkto pagal ka bausti, o is oro neparasys, nes man reiks pasirasyt ar sutinku su bauda :)
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #784 įjungtas: 2007 Bal 04, 21:46:44 pm »
Na pas tave manau tikrai daugiau sutrumo atsirado :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #784 įjungtas: 2007 Bal 04, 21:46:44 pm »

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #785 įjungtas: 2007 Bal 05, 00:27:16 am »
:handshake:

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #786 įjungtas: 2007 Bal 05, 11:19:11 am »
Ne, nes taisyklese nenurodyta koks antsnukis turi buti :) As jau susizinojas viska :D Mentai neturetu del ko man bauda rasyt :D Nebutu punkto pagal ka bausti, o is oro neparasys, nes man reiks pasirasyt ar sutinku su bauda :)

Žiūrint kam įkąs. Kartais ir baudų nereikia :ramentai:

Atsijungęs Antanas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2007
  • Žinutės: 83
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #787 įjungtas: 2007 Bal 05, 22:09:06 pm »
Nupurkščiau aš tą tavo šunį aiškų jeigu pirma kelniu neprišikčiau  :angel:

Šiaip būk protingas su šunim aš kai matau kai veda šunį didelį be antsnukio man jau kaip ir konfliktinė situacija, nes tikrai bijau.  :-/
O beje nereikia leidimo koviniam šuniui?

Atsijungęs Danas79

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 271
  • Amžius: 45

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #788 įjungtas: 2007 Bal 06, 08:34:57 am »
Nupurkščiau aš tą tavo šunį aiškų jeigu pirma kelniu neprišikčiau  :angel:

Šiaip būk protingas su šunim aš kai matau kai veda šunį didelį be antsnukio man jau kaip ir konfliktinė situacija, nes tikrai bijau.  :-/
O beje nereikia leidimo koviniam šuniui?

per tokius kaip tu ir gaunas tos konfliktines situacijos. Na ir kas kad vedas, na ir kas kad be antsnukio, niekas specialiai po miesta nevaiksto ir nepjudo zmoniu su sunimis. Susidaro zmones klaidinga nuomone apie juos ir sneka paskui netiesa. Paprastai patys zmones isprovokuoja tokias situacijas, kada sunys juos uzpuola. Pvz, kad ir vaziuoja dviraciu pro sali, o suo is smalsumo atsisuka atgal eidamas, o tas dviratininkas panikos ir siaip kvailu minciu apimtas sugalvoja, kad butinai reik jam ispirt. Atsimenu mano rotikui dar turbut nei 3 men nebuvo, kai zaidziau su juo parke, ir kazkoks pacukas bego pro sali, o maniskis nuleke link jo susipazint. Tai panika nereali, pradejo ardytis (pacukas) spardyt, tipo sudraskys cia mane tavo zveris. Mylekit sunis ir jie jus myles. Aisku per daug drasiem irgi nereik but
Ir tik žmogaus valia atlikti tai, kas yra jam lemta, daro jį žmogumi, o ne samprotavimai apie būties paslaptis.

Atsijungęs Antanas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2007
  • Žinutės: 83
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #789 įjungtas: 2007 Bal 06, 09:13:11 am »
Man tikrai patinka šunys, bet turi būti tam tikros taisyklės kaip antsnukis pavadėlis. :senis: Niekada nespardžiau šunų, nedeginau kačių ir t.t  :angel:

« Atsakyti #789 įjungtas: 2007 Bal 06, 09:13:11 am »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #790 įjungtas: 2007 Bal 06, 09:51:23 am »
Kolektyvas  :director:  :director:  :director: Stokit i kinologu sajunga, arba liaukites temas daryti šuniskomis . Yra tema apie savygina nuo šunu. Prasau ten ir diskutuokit apie keturkojus draugus  :skaityk: :skaityk:
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #791 įjungtas: 2007 Bal 06, 12:30:26 pm »
Citata

Kaip liaudis sako - per kuria vieta as jau toks sustras :angel:

Citata
Man tikrai patinka šunys, bet turi būti tam tikros taisyklės kaip antsnukis pavadėlis. :senis:

Tai gerai, kame problemos ? Suo su pavadziu, suo su antsnukiu (taisyklese nenurodyta koks turi buti)... Tai kur problema ?

Citata
Niekada nespardžiau šunų, nedeginau kačių ir t.t  :angel:

Saunuolis :alus:

Citata
Per tokius kaip tu ir gaunas tos konfliktines situacijos. Na ir kas kad vedas, na ir kas kad be antsnukio, niekas specialiai po miesta nevaiksto ir nepjudo zmoniu su sunimis.

Butent pitbuliai ir stafai (stafai is pitu atsirado, ilga istorija), daugiau pitbuliai, nes stafai patapo parodiniais, buvo isveisti sunu kovoms. Ir tu issivaizduok jeigu sunys pjaunasi, o ringe stovi teisejas, kuris priziuri ten viska. Tai jeigu suo pjautu zmones tai teiseju ringuose nebutu. Be to tokie egzemplioriai buvo brokuojami. Ir as dar nemaciau ne vieno pitbulio ar stafo, kuris pultu zmones. As neskaitu tu, kurie tycia siunto ar su galvele suniui ne kas, bet ir tie patys kovose dalyvaujantys sunys neagresyvus zmones... Jie tik sunims, katems ir panasiems gyvunams agresyvus...

Citata
Susidaro zmones klaidinga nuomone apie juos ir sneka paskui netiesa.

Cia su tavim sutinku 100% :respect:

Citata
Paprastai patys zmones isprovokuoja tokias situacijas, kada sunys juos uzpuola. Pvz, kad ir vaziuoja dviraciu pro sali, o suo is smalsumo atsisuka atgal eidamas, o tas dviratininkas panikos ir siaip kvailu minciu apimtas sugalvoja, kad butinai reik jam ispirt.

Pastaruoju metu vienas zmogelis prilipo. Kaip vaziuoja dviraciu ir pamato mus. Tai sustoja ir ant suns loja :luztu: Nu as nieko nesakau, nes kaip ir nedaro nieko blogo :D Gal jis taip su sunimis bendrauja, bet mano suo kazkaip neatsisuka i ji, nemandagus mano suo visai...

Citata
Atsimenu mano rotikui dar turbut nei 3 men nebuvo, kai zaidziau su juo parke, ir kazkoks pacukas bego pro sali, o maniskis nuleke link jo susipazint. Tai panika nereali, pradejo ardytis (pacukas) spardyt, tipo sudraskys cia mane tavo zveris.

Matai tavo veisle truputi kitokia, nors ne ka prastesne kaip uzaugs :) Bet mano jau nuo 3 menesiu visi suns bijojo, nors ka gali padaryti 3 men mazylis ? Aplaizyt, daugiau nieko. Bet vat ta jo isvaizda, eisena, zvilgsnis, staigumas, kuno sudejimas visus gazdino :)

Citata
Mylekit sunis ir jie jus myles. Aisku per daug drasiem irgi nereik but

Kaip pasiziuriu per "Animal Planet" kas ten dedasi su gyvunais - tai nustoju tiketi, kad juos ten ir isvis pasauly myli :-( Zinoma yra, kurie myli, bet daugiau nemylinciu, negu mylinciu...

Citata
Nupurkščiau aš tą tavo šunį aiškų jeigu pirma kelniu neprišikčiau  :angel:

Na gali ateiti nupurksti, bet abejoju ar ir su beisbolke tau pavyktu :D Visu pirma jis turi jegos tiek, kad uztektu tave nustverus uz rankos gerai papurtyti ir pargriauti. Pvz. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Citata
Šiaip būk protingas su šunim aš kai matau kai veda šunį didelį be antsnukio man jau kaip ir konfliktinė situacija, nes tikrai bijau.  :-/

O tu nepagalvojai jeigu zmogus vedasi suni be antsnukio tai tas suo neagresyvus, nors ir veisle ta paneigia ? Nevisada spresk is isvaizdos koks suo :) Nezinojai, kad pitbuliai ir stafai statistikos gale del sukandziotu zmoniu ir uzpuolimu ? Spek kas pirmi ? O gi koker spanieliai, vokieciu aviganiai, rotikai, dobermanai ir toliau nepamenu... jeigu tu dar viena ziniasklaidos auka tai ka man dabar daryt ?

Tie karoce sneka apie situs sunis, kurie su jais nesusidure ar neaugina... As sitos veisles i nieka nekeisciau...

[quoteO beje nereikia leidimo koviniam šuniui?[/quote]

Vilniuj, kaune, klaipedoj ir dar ten kazkur reikia reginti, gauti leidimus, bet Alytuj to nereikia. Siais ar kitais metai gal prades sunis cipuot,reginti ir rinkti mokesti, o kolkas skiepu knygeles pilnai pakanka...

MODERATORIAI sorry uz OT posta :) Raimi daugiau apie sunis nepostinsiu cia :teisejas:
 Ispejimas jau buvo duotas! Moderatoriau zodis - sventas. Su sorry neissipirksi. Antras ispejimas.
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 06, 12:31:59 pm nuo Kenkejas »

tabaks

• Svečias
« Atsakyti #792 įjungtas: 2007 Bal 16, 15:12:57 pm »
Na va man dar viena beda iskilo. vienas bernas su manim nori eiti mustis, jis metais vyresnis. Draugai sako kad ikipciau i ji bet as pats nepasitikiu savo jegom. O 5dieni sokiai, galvoju jei jis mane uzkabintu ar aiskintis ar nekreipt demesio??? :chmm: :-/

zinau cia tema biski gal ne i ta skilti, taciau butu idomu ar pasitraukt ir nesirodyt jam, ar megint ajskintis  :icon_bat: jei jis pats prikips?
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 16, 15:35:56 pm nuo tabaks »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #793 įjungtas: 2007 Bal 16, 17:33:02 pm »
Patarsiu rimtai. Neik i sokius. Cia be sarkazmo
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #794 įjungtas: 2007 Bal 16, 18:43:31 pm »
Patarsiu rimtai. Neik i sokius. Cia be sarkazmo

Pritariu. Mustynes - krastutinis sprendimas. Cia kaip ir su ginklu - issitraukei-sauk. Bet issitrauk tik tada, kai tai yra paskutinis tavo argumentas.

Visais kitais atvejais... rizikuoji nebevaldyti situacijos jau nuo sekancios sekundes. O ten... kaip pasiseks... Kur "kreive isves"  :ruko:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

« Atsakyti #794 įjungtas: 2007 Bal 16, 18:43:31 pm »