AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 155259 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Supersonix

• Svečias
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #615 įjungtas: 2007 Kov 20, 14:44:30 pm »
Man isvis atrodo, kad is nieko labai dedeli burbula cia ispute  :liar: :book1:

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #616 įjungtas: 2007 Kov 20, 14:47:36 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Man isvis atrodo, kad is nieko labai dedeli burbula cia ispute  :liar: :book1:
Aš ir taip manau jau suauges vyras keliu chuliganėliu išsigando.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #617 įjungtas: 2007 Kov 20, 16:58:51 pm »
As zinau kad ne "kalashnikov" :)  Bet jeigu tu paskambinsi i policija i pasakysi kad vaikai zaidzia su plasmasiniu sautuvu tai jokios reakcijos is policijos nesulauksi  o zodis "kalashnikov" suveikia labai gerai :) Gali ir spez. padalini atsiusti, vaikams bus labai gera pamoka o tu visada gali veliau pasakyti "o man pasirode, man visi automatai atrodo kaip kalashnikov as gi neesu ginklu eksperte  :rolleyes:".  Panasus variantas buvo isbandytas Vokietijoje. Suveikia 100%. 

O kai atimti, draugiskai.  Ateini, draugiskai uzkalbini !!!,bla-bla, "koks fainas zaisliukas, duok paziureti". Kai gausi ginkla i rankas, atgal jau atiduoti nereikia :) skambini iskart i policija:"atvaziuokite, ka tik atemiau is vaiku saunamoji ginkla". Irgi isbandytas variantas.

arba Skeptiko variantas.

Antras variantas - su Lietuvos policija išbandytas? Nes man šiaip atrodo, kad net ir pirmas nepraeitų taip lengvai, ir spec. dalinių niekas nesiuntinės, o jei atsiųs, tai pačiam kailį ir iškarš :) Bet va antras... Ojojoj... Gerai, jei tas ginklas tikrai ne šaunamasis... O jei šaunamasis :) Įrodyk paskui, kad tu ne kupranugaris ir ginklas ne tavo :)
Aišku, gal ir perdedu, jei dar tai būtų Vilniaus ar Kauno, Klaipėdos  policija, tai dar dar... Bet Alytaus ir kitų mažų miestelių policija Lietuvoj su menkom išimtim tikrai superinė, ir tuo labiau specnazo dalinių vargu bau turi į kiekvieną kiemą siuntinėti.
O kalbant apie tai, kad suaugęs vyras išsigando. Išsigąsti blogai nėra, kaip jau minėta, gauja paauglių gali padaryti daug įkarščio būsenoje, ar senai čia keturiolikmetis netgi vienas kaimyną papjovė, bet lįsti muštis nežinant, ko tuo siekiama, tai gal ir kvailoka, ką aš žinau.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #618 įjungtas: 2007 Kov 20, 17:15:23 pm »
Kazkaip to vyro cia jau nesimato net.. :D Pastebejot..? :D Kazkur dingo.. :D

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #619 įjungtas: 2007 Kov 20, 18:21:01 pm »
Citata
Kazkaip to vyro cia jau nesimato net.. :D Pastebejot..? :D Kazkur dingo.. :D

Kobra tas zmogus t.y. as vakar buvo labai uzimtas. Tai ir negalejau cia ateiti :) Ryte kacelke po to su suniu pasibasciau. Pailsejau ir vakare i MT treniruote :) Kada cia ateiti ka ?

Citata
Aš ir taip manau jau suauges vyras keliu chuliganėliu išsigando.

Prasau aplankyti juos kaip jie gaujoje imite 20 snukiu ir dar pas vienus peiliai pas kitus mini beisbolkes ir tada pazesim kaip snekesite :)

Citata
Tai reikejo i policija paskambinti ir pranesti vaikai zaidzia su "kalashnikovu" arba atimti sautuva ir iskvesti policija.

1x5 tai ir as noreciau paziuret kaip atimi :) O ir jeigu sokus 1x5 tai butu uz keliu sekundziu dar pora prisijunge, nes beveik visi gangsteriai aplinkiniuose namuose gyvena...

Citata
O pavieniai spardymai į kelius, prisidengiant šunimi, vargu bau ką pakeis.

Visu pirma nezinau, kuris pvz is gaujos ryztusi pries mano suni sokti :luztu: Soktu tai manau reanimacija neisvengiama, ir visu pirma jeigu spetu atvaziuoti kol nenukraujuos :) Pitbulis ne pekinesas. Pitbulis isikanda ir susirakina zaptai (nors tai moksliskai neirodyta, bet po to tenka tuos zaptus su pleistu atrakinti, kad paleistu auka), o tada seka tokie judesiai "i kaire i desine Europa matuojam" :D

Citata
Noreciau tik priminti, kad tokius va "erelius" itikineti beviltiska. Galima... Jei po viena. Visi kartu - jie kaip valkataujanciu sunu ruja, bet kuri nusileidima ju izulumui laikantys bailumo ir silpnumo zenklu.

Jo jeigu nusileisi po to dar labiau lips ant galvos, nors kaip buna nuotaika nenusileidziu, o kaip buna bloga einu ir nekreipiu demesio. Gal ir blogai, bet tuo metu nesinori su niekuo bendraut :D

Citata
Kolektyvas!!! Prasyciau be ASMENISKUMU.!!!. Yra problema, kai kam ji atrodo vaikiska. Kenkejui atrodo kitaip. Jam geriau zinoti. Jis ten gyvena ir kasdiena pro juos vaiksto. Lengva mums juoktis, kai nesame jo kailyje. As tokias problemas ispresdavau nesunkiai. Bet ne visi tokie kaip as(velniu priede  :D ) Patarkite jam normaliai, arba nieko nerasykit. Aciu

Man tai nera jau tokia didele problema, bet vistiek yra nemalonu, kad del tokiu asilu gadini sau nuotaika kaip uzkabina ir tikrai is salies atrodo, kad jie nepavoji, bet realiai su jais susitikus tai...

Citata
Aš labai ir labai atsiprašau gerbiamos publikos, bet nemačiau nieko daugiau, tik normalius paauglius, kuriems tokiam amžiuje įprasta burtis į gaujas, mesti iššūkį aplinkiniams, perdėtu įžūlumu reaguoti į bandymus sudrausminti, gaujoje jaustis drąsiems ir t. t. Niekas nesako, kad jie negali kam nors įbesti peilio - gaujoje visi drąsūs - bet paprastai peilį į šoną visgi gauna užkabinęs.

Nepasakyciau, kad jie yra tokie normalus. Apie kitus tu asilu draugus negaliu sakyt nieko, nes ju nepazystu. Bet jeigu susideda tokie tai is ju nieko gero nelauk... Ir kaip buvau pas nepilnamecius nuejas tai tokia man kruva pareiskinu parode, kad atsisedau (vagystes, chuliganismai, turto niokojimas ir t.t.). Stai jums ir normalus pilieciai :)

Citata
Ir dabar įsivaizduokim, kad mano ir mano draugų vietoj yra tarkim girti paaugliai (tas yra dažna situacija, kada gi pagersi normaliai, jei ne paauglystėj), galbūt dar ir palankę kovos menus, nedaug, kelis mėnesius, kai išauga sparnai, ir kalbantys apie tą pačią šunų parodą. Aš negarantuoju už bobulytės sveiką kailį. Kas gi bus kaltas už sumuštą bobulytę?

Kada jie lankys tuos kovos menus, kad visa diena dirba savo tariama darba gatvese :)

Citata
Cia tipo tu skaitai juos banditeliais..? :-]

Dar karta kartoju. Nemates gyvai nesakyk, kad jie nera banditeliai :)

Citata
Ciuju nemates normaliu banditeliu..nebent jie tik taip atrodo.. :D

Ciuju mates ir super banditeliu. O tu ciuju laikai banditelius tuos kur is kaliuziu iseja su baisiais snukiai ? Yra ir tokiu banditeliu su snukiais apie, kuriuos net nekiltu minties pagalvot, kad jie tokie yra :)

Citata
Man jie tikrai neatrodo baisus.. :D :D :D

Kaip cia kazkurioj temoj kazkas yra pasakes, kad nereikia sprest apie zmogu is veido ar tai baisus zmogus ar ne :) I vidu ir jo mintis neilisi :)

Citata
Ciuju cia nera tu kur sakei tipo ne visi cia, tai nera tu pagrindiniu..Tie gal rimtesni jau.. :-]

Daug maz vienodi, yra ir sustresniu yra ir ne tokiu sustru...
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 20, 18:23:12 pm nuo Kenkejas »
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #619 įjungtas: 2007 Kov 20, 18:21:01 pm »

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #620 įjungtas: 2007 Kov 20, 18:28:19 pm »
Ir dar prisiminiau. Kas ten minejo, kad palankius 3-6 men isauga sparnai ? Kaip vakar buvau treniruoteje tai taip neatrodo :) Gal judesius per 3-6 men ismoksi, bet gatveje tai be prasmes :)

O siaip is pradziu netikejau kaip saxum sake, kad smugiuojant dirba nugaros raumenys :D Tai siandien tuo isitikinau :) Visa nugara skauda :)
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #621 įjungtas: 2007 Kov 20, 18:33:48 pm »
Antras variantas - su Lietuvos policija išbandytas?

su Vokieciais. Cia labai staigiai reagoja i tokius pranesimus :)
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #622 įjungtas: 2007 Kov 20, 18:43:11 pm »

su Vokieciais. Cia labai staigiai reagoja i tokius pranesimus :)

To: Kenkejas

Is tokiu 5 atimciau :) Nors nuo panasiu esame ir dviese gave :D Girti kaip sniurai buvom :D

To: Denis

O ko cia stebetis - policine valstybe ta tavo Vokietija ;) Gretai dar ir Turkijos dalimi teisetai vadintis gales  :angel:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #623 įjungtas: 2007 Kov 20, 18:56:24 pm »
Prasau aplankyti juos kaip jie gaujoje imite 20 snukiu ir dar pas vienus peiliai pas kitus mini beisbolkes ir tada pazesim kaip snekesite :)

o jei aplankai irgi su 20 snukiu ir su sautuvais?  :D :D :D  :icon_bat: sakai vistiek sunku bus?
kaip sako storas: "blogi gali nugalet tik didesniu blogiu", pagalvok :D
kad ir koks banditas bebutu, jis irgi is mesos ir kaulu, smegenys vienodai tyksta ant asfalto kaip ir universiteto destytojo :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #624 įjungtas: 2007 Kov 20, 19:00:16 pm »
o jei aplankai irgi su 20 snukiu ir su sautuvais?  :D :D :D  :icon_bat: sakai vistiek sunku bus?
kaip sako storas: "blogi gali nugalet tik didesniu blogiu", pagalvok :D
kad ir koks banditas bebutu, jis irgi is mesos ir kaulu, smegenys vienodai tyksta ant asfalto kaip ir universiteto destytojo :)

Ne velnio - nuo rimto universiteto destytojo smegenu ant asfalto liktu dvigubai daugiau, nei nuo eilinio "besmegenio" morozo  :luztu:

« Atsakyti #624 įjungtas: 2007 Kov 20, 19:00:16 pm »

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #625 įjungtas: 2007 Kov 20, 19:12:02 pm »
Na siaip pagalvojus gal tie banditeliai tikrai tik atrodo tokie tipo nebaisus..O is tikruju gal yra rimti..Tipo sustri ta prasme..Cia neaisku tikrai reiktu paciam su tokiais susidurt, kad po to sprest apie juos..Zodziu gal tas kenkejas ne veltui ten taip rimtai i ta visa situacija ziuri..Paliubomu galima su draugu pagalba juos visus sutikus primust ar bent pagazdint, bet po to sutikus juos vienam, tai oj kentetu tas, kuris su draugais juos ten pagazdino ar pan.. :punch: O gal ir ne.. :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #626 įjungtas: 2007 Kov 20, 19:16:02 pm »
Frazė ne mano ir, jaunimas, jokiu būdu nepriimkite jos kaip "Instrukcijos veiksmui", tačiau teko girdėti tokią mintį:

"Saikingus sadistus labiau už visus kitus gąsdina beribis žiaurumas".  :ruko:

Iš gyvenimiškos praktikos (neteko niekam dar žarnų ant alkūnės vynioti, bet teko šį tą matyti) galiu pasakyti, kad tiesos tame tikrai yra.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #627 įjungtas: 2007 Kov 20, 19:24:04 pm »
To: Kenkejas

Is tokiu 5 atimciau :) Nors nuo panasiu esame ir dviese gave :D Girti kaip sniurai buvom :D

Na tai lygink tau 29 metai pries tokius :D Cia tas pats kaip as pries 1x5 10-ecius :D O siaip reiktu tada pastatyt kokius 24 metu ar 29 metu 5 vyrukus tada... :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #628 įjungtas: 2007 Kov 20, 19:30:30 pm »
Na tai lygink tau 29 metai pries tokius :D Cia tas pats kaip as pries 1x5 10-ecius :D O siaip reiktu tada pastatyt kokius 24 metu ar 29 metu 5 vyrukus tada... :D

Nepulsiu aš čia ginti savo krūtumo ir pan, tačiau vargu ar 24-29 metų vyrai iš viso renkasi į gaujas :) Nebent futbolo fanai kokie, ar dar kas nors.  Gal ir nepulčiau... Gal ir pulčiau.... Laaabai nuo situacijos priklausytų. O šiaip ar 24, ar 30 metų - skirtumas nedidelis.

Tikrai ne tas pats fizinės jėgos santykis su metais, kaip tarp 15-17 ir 22 ;) Tu - pranašesnis bent jau tuo. Ir tuo pačiu silpnesnis, nes JAU apie galimas pasekmes galvoji. KO tokie pacukai nedaro. Vaivados paklauskite ką malaletkos zonoje išdarinėja... Suaugusiems zekams plaukai piestu stojasi....

Ir iš viso - jei jau turi Šunį su kuriuo dažnai vaikštai, tai ko tau bijot????? Nesu matęs nė vieno žmogaus savo noru puolančio didesnio už taksą šuns šeimininko. O ką ten tie morozai šneka apie "Su šunimi tai kietas"... pasakysiu paprastai ir aiškiai - DĖK SKERSĄ. Jei jau jie tokie kieti, tai tegul raunasi visų pirma ant tavo šuns. Juk ir jie po vieną prieš tave nestoja. Va tada ir pažiūrėsi, kas teisus, o kas ne.
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 20, 19:35:06 pm nuo Skeptikas »

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #629 įjungtas: 2007 Kov 20, 19:40:54 pm »
Citata
Ir iš viso - jei jau turi Šunį su kuriuo dažnai vaikštai, tai ko tau bijot?

Man is dalies nera ko bijot, nebet del to bijot, kad nereiktu panaudot suns gynybai, nes po to daug instituciju reiks aplankyt :) Ir to daznumo nelaikau daznumu :) 3 kartai dienoje tai cia nedaznai :-/

Citata
Nesu matęs nė vieno žmogaus savo noru puolančio didesnio už taksą šuns šeimininko.

Pasitaiko tokiu marozu, bet cia jau daugiau ikale gerai ir drasa per krastus verziasi arba puola nezinodami kas per suo ir ka toks suo gali...

Citata
O ką ten tie morozai šneka apie "Su šunimi tai kietas"... pasakysiu paprastai ir aiškiai - DĖK SKERSĄ.

Tai as ir dedu skersa :D Ir dar geranoriskai risu suni kaip kviecia be jo ateit, bet ko pririsu ju jau Alytuj nebuna :luztu:

Citata
Jei jau jie tokie kieti, tai tegul raunasi ant tavo šuns. Va tada ir pažiūrėsi, kas teisus, o kas ne.

Cia jau kaip policija paziures i ivyki...

« Atsakyti #629 įjungtas: 2007 Kov 20, 19:40:54 pm »