Kazkaip to vyro cia jau nesimato net..
Pastebejot..?
Kazkur dingo.. 
Kobra tas zmogus t.y. as vakar buvo labai uzimtas. Tai ir negalejau cia ateiti

Ryte kacelke po to su suniu pasibasciau. Pailsejau ir vakare i MT treniruote

Kada cia ateiti ka ?
Aš ir taip manau jau suauges vyras keliu chuliganėliu išsigando.
Prasau aplankyti juos kaip jie gaujoje imite 20 snukiu ir dar pas vienus peiliai pas kitus mini beisbolkes ir tada pazesim kaip snekesite

Tai reikejo i policija paskambinti ir pranesti vaikai zaidzia su "kalashnikovu" arba atimti sautuva ir iskvesti policija.
1x5 tai ir as noreciau paziuret kaip atimi

O ir jeigu sokus 1x5 tai butu uz keliu sekundziu dar pora prisijunge, nes beveik visi gangsteriai aplinkiniuose namuose gyvena...
O pavieniai spardymai į kelius, prisidengiant šunimi, vargu bau ką pakeis.
Visu pirma nezinau, kuris pvz is gaujos ryztusi pries mano suni sokti

Soktu tai manau reanimacija neisvengiama, ir visu pirma jeigu spetu atvaziuoti kol nenukraujuos

Pitbulis ne pekinesas. Pitbulis isikanda ir susirakina zaptai (nors tai moksliskai neirodyta, bet po to tenka tuos zaptus su pleistu atrakinti, kad paleistu auka), o tada seka tokie judesiai "i kaire i desine Europa matuojam"

Noreciau tik priminti, kad tokius va "erelius" itikineti beviltiska. Galima... Jei po viena. Visi kartu - jie kaip valkataujanciu sunu ruja, bet kuri nusileidima ju izulumui laikantys bailumo ir silpnumo zenklu.
Jo jeigu nusileisi po to dar labiau lips ant galvos, nors kaip buna nuotaika nenusileidziu, o kaip buna bloga einu ir nekreipiu demesio. Gal ir blogai, bet tuo metu nesinori su niekuo bendraut

Kolektyvas!!! Prasyciau be ASMENISKUMU.!!!. Yra problema, kai kam ji atrodo vaikiska. Kenkejui atrodo kitaip. Jam geriau zinoti. Jis ten gyvena ir kasdiena pro juos vaiksto. Lengva mums juoktis, kai nesame jo kailyje. As tokias problemas ispresdavau nesunkiai. Bet ne visi tokie kaip as(velniu priede
) Patarkite jam normaliai, arba nieko nerasykit. Aciu
Man tai nera jau tokia didele problema, bet vistiek yra nemalonu, kad del tokiu asilu gadini sau nuotaika kaip uzkabina ir tikrai is salies atrodo, kad jie nepavoji, bet realiai su jais susitikus tai...
Aš labai ir labai atsiprašau gerbiamos publikos, bet nemačiau nieko daugiau, tik normalius paauglius, kuriems tokiam amžiuje įprasta burtis į gaujas, mesti iššūkį aplinkiniams, perdėtu įžūlumu reaguoti į bandymus sudrausminti, gaujoje jaustis drąsiems ir t. t. Niekas nesako, kad jie negali kam nors įbesti peilio - gaujoje visi drąsūs - bet paprastai peilį į šoną visgi gauna užkabinęs.
Nepasakyciau, kad jie yra tokie normalus. Apie kitus tu asilu draugus negaliu sakyt nieko, nes ju nepazystu. Bet jeigu susideda tokie tai is ju nieko gero nelauk... Ir kaip buvau pas nepilnamecius nuejas tai tokia man kruva pareiskinu parode, kad atsisedau (vagystes, chuliganismai, turto niokojimas ir t.t.). Stai jums ir normalus pilieciai

Ir dabar įsivaizduokim, kad mano ir mano draugų vietoj yra tarkim girti paaugliai (tas yra dažna situacija, kada gi pagersi normaliai, jei ne paauglystėj), galbūt dar ir palankę kovos menus, nedaug, kelis mėnesius, kai išauga sparnai, ir kalbantys apie tą pačią šunų parodą. Aš negarantuoju už bobulytės sveiką kailį. Kas gi bus kaltas už sumuštą bobulytę?
Kada jie lankys tuos kovos menus, kad visa diena dirba savo tariama darba gatvese

Cia tipo tu skaitai juos banditeliais..? ![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Dar karta kartoju. Nemates gyvai nesakyk, kad jie nera banditeliai

Ciuju nemates normaliu banditeliu..nebent jie tik taip atrodo.. 
Ciuju mates ir super banditeliu. O tu ciuju laikai banditelius tuos kur is kaliuziu iseja su baisiais snukiai ? Yra ir tokiu banditeliu su snukiais apie, kuriuos net nekiltu minties pagalvot, kad jie tokie yra

Man jie tikrai neatrodo baisus..

Kaip cia kazkurioj temoj kazkas yra pasakes, kad nereikia sprest apie zmogu is veido ar tai baisus zmogus ar ne

I vidu ir jo mintis neilisi

Ciuju cia nera tu kur sakei tipo ne visi cia, tai nera tu pagrindiniu..Tie gal rimtesni jau..
Daug maz vienodi, yra ir sustresniu yra ir ne tokiu sustru...