AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 156258 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Lytis: Vyras
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #585 įjungtas: 2007 Kov 19, 11:24:40 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Tai cia jam tipo 21-eri metai..? Man ir kazkaip visa tai keista..Visos tos istorijos su tais penkiolikmeciais ir pan..Ir rasymo stilius tikrai ne toks koks butu 21-eriu metu ciuvo..Kazkokia nesamone..

Kas prakalbo :D Vyras 16 metu :teisejas: Gal tavo rasymo stilius ir tipo kietas, bet kaip tikroveja ? Gal ne zodzio islement negali ? Nematai zmogaus tai ir nereikia teist :A Dar karta pasakysiu - cia mano stilius jau is ipratimo toks ir tikrai jo niekas nepakeis. O tikroveje esu visai kitas zmogus, kuris skiriasi nuo esamo cia ir esamo ten...

Nu va jau idejau i you tube saita, tik reikia sulaukt kol patikrins ar kazka tokio. Kam bus smalsu tai i prv parasykit ir numesiu linka... Laikysiu video kelias dienas ir po to trinsiu :)
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 19, 11:28:35 am nuo Kenkejas »
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #586 įjungtas: 2007 Kov 19, 12:11:20 pm »
Nu va jau idejau i you tube saita, tik reikia sulaukt kol patikrins ar kazka tokio. Kam bus smalsu tai i prv parasykit ir numesiu linka... Laikysiu video kelias dienas ir po to trinsiu :)

Mesk čia linką, negi dabar visi atskirai prašinėt turės? :senis:

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #587 įjungtas: 2007 Kov 19, 12:31:52 pm »
Citata
Mesk čia linką, negi dabar visi atskirai prašinėt turės? :senis:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti - po poros dienu istrinsiu...

Ir cia jie nevisi, cia tik pradeja rinktis :)
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Paulius

• Svečias
« Atsakyti #588 įjungtas: 2007 Kov 19, 13:30:04 pm »
O tai tu draugu neturi? :rolleyes: Susirinktumet ir paaiskintumet jiem viska  :barnis: :fanaras:

Atsijungęs Antanas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2007
  • Žinutės: 83
  • Amžius: 41
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #589 įjungtas: 2007 Kov 19, 13:58:35 pm »
Labai baisiai neatrodė, aišku šiaip labai nemalonu.

P.S Tam kur šoko užsimaniau į galvą įspirti  :-/

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #589 įjungtas: 2007 Kov 19, 13:58:35 pm »

Paulius

• Svečias
« Atsakyti #590 įjungtas: 2007 Kov 19, 14:03:21 pm »
Gerai liptu,toks neaukstas,galva didele  :icon_bat:  :-]

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #591 įjungtas: 2007 Kov 19, 14:14:33 pm »
O tai tu draugu neturi? :rolleyes: Susirinktumet ir paaiskintumet jiem viska  :barnis: :fanaras:

Turiu as tu draugu, bet nesinori ju kist i situs reikalus... Tai tenka viskas man vienam :icon_bat:

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #592 įjungtas: 2007 Kov 19, 14:22:33 pm »
Nu is video pasirode gryni vaikai..  :alus:

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #593 įjungtas: 2007 Kov 19, 14:38:33 pm »
Labai baisiai neatrodė, aišku šiaip labai nemalonu.
P.S Tam kur šoko užsimaniau į galvą įspirti  :-/

Galima sita reikala greit suorganizuoti :-D Adresiukas i privata ir kriukis baigtas :luztu:

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #594 įjungtas: 2007 Kov 19, 15:13:33 pm »
Kas prakalbo :D Vyras 16 metu :teisejas: Gal tavo rasymo stilius ir tipo kietas, bet kaip tikroveja ? Gal ne zodzio islement negali ? Nematai zmogaus tai ir nereikia teist :A Dar karta pasakysiu - cia mano stilius jau is ipratimo toks ir tikrai jo niekas nepakeis. O tikroveje esu visai kitas zmogus, kuris skiriasi nuo esamo cia ir esamo ten...

Ir sakai , kad sparnai neišauge.Kiekvienas turi savo nuomone ir gali ją reikšt nepriklausomai nuo amžiaus  :E

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #594 įjungtas: 2007 Kov 19, 15:13:33 pm »

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #595 įjungtas: 2007 Kov 19, 15:46:33 pm »
Kas prakalbo  Vyras 16 metu  Gal tavo rasymo stilius ir tipo kietas, bet kaip tikroveja ? Gal ne zodzio islement negali ?

:D :D :D Nenervink.. :A

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #596 įjungtas: 2007 Kov 19, 15:53:08 pm »
Cia tipo tu skaitai juos banditeliais..? :-] Ciuju nemates normaliu banditeliu..nebent jie tik taip atrodo.. :D Man jie tikrai neatrodo baisus.. :D :D :D Ciuju cia nera tu kur sakei tipo ne visi cia, tai nera tu pagrindiniu..Tie gal rimtesni jau.. :-/ Jei ka cia mano nuomone..

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #597 įjungtas: 2007 Kov 19, 15:55:09 pm »
Drakoniukas tu teisingai sakai..:respect: Ble sunervino tik mane tas.. :D

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #598 įjungtas: 2007 Kov 19, 17:26:31 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti - po poros dienu istrinsiu...

Ir cia jie nevisi, cia tik pradeja rinktis :)
Aš labai ir labai atsiprašau gerbiamos publikos, bet nemačiau nieko daugiau, tik normalius paauglius, kuriems tokiam amžiuje įprasta burtis į gaujas, mesti iššūkį aplinkiniams, perdėtu įžūlumu reaguoti į bandymus sudrausminti, gaujoje jaustis drąsiems ir t. t. Niekas nesako, kad jie negali kam nors įbesti peilio - gaujoje visi drąsūs - bet paprastai peilį į šoną visgi gauna užkabinęs. Kvaila, bet iš tokių paauglių dažniausiai išauga garbūs verslininkai, politikai, statybininkai ar dar kas nors.
Tiesiog kartais žmonės žiūri į paauglius kaip į visuotinę blogybę... Ir visai be reikalo. Taip tik iššaukia jų ir taip netoli paviršiaus esančią agresiją. Iki šiol su tokia keista nuostaba ir gal net nuoskauda pamenu bobulytę, užsipuolusią mane, mano draugę ir porą bachūrų, kokie mes esą paleistuviai, mums tik dulkintis, žmones patamsy apiplėšinėt ir t. t. ir pan. O mes tiesiog stovėjome aštuntą vakaro ir kalbėjomės apie šunų parodą... Baisūs penkiolikmečiai... Nu tai jei šnekantys apie parodą yra paleistuviai ir plėšikai, tai mojuojantys šautuvu be abejonės yra Daktarų gaujos parankiniai, sprogdinantys ir dar ką darantys...
Bet kalbant apie tą pačią bobulytę - esu velniškai taikus žmogus, bet baisiai norėjosi ją už tokią neteisybę nubausti paleidžiant plytą į pakaušį. Ir dabar įsivaizduokim, kad mano ir mano draugų vietoj yra tarkim girti paaugliai (tas yra dažna situacija, kada gi pagersi normaliai, jei ne paauglystėj), galbūt dar ir palankę kovos menus, nedaug, kelis mėnesius, kai išauga sparnai, ir kalbantys apie tą pačią šunų parodą. Aš negarantuoju už bobulytės sveiką kailį. Kas gi bus kaltas už sumuštą bobulytę? Šiuo atveju teigčiau, kad pati bobulytė.
Kenkėjau, tavo vietoj kiščiausi, jei turėčiau jiem ką pasiūlyt vietoj jų agresijos. Na, suburčiau kovos menų sekciją kiemo situacijoj, pamokyčiau grot gitara, pasiūlyčiau suburt fūlios komandą ir duot į kailį kaimyninio kiemo pacanams... O tavo agresija jų atžvilgiu gali baigtis tuo, kad patykos be šuns ir priplos su plyta... Savo agresija tu nepadarysi jų geresnių, net jei ir sudubasintum su draugeliais. Tada jiems tik kils noras sudubasint kažką kitą, keršijant už savo įžeistą garbę. Taip kad pasiūlymas: pasitrauk. Mokykis Muay Thai ir nekreipk dėmesio į paauglystę... Iš to išaugama...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Antanas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2007
  • Žinutės: 83
  • Amžius: 41
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #599 įjungtas: 2007 Kov 19, 17:28:48 pm »