Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti - po poros dienu istrinsiu...
Ir cia jie nevisi, cia tik pradeja rinktis 
Aš labai ir labai atsiprašau gerbiamos publikos, bet nemačiau nieko daugiau, tik normalius paauglius, kuriems tokiam amžiuje įprasta burtis į gaujas, mesti iššūkį aplinkiniams, perdėtu įžūlumu reaguoti į bandymus sudrausminti, gaujoje jaustis drąsiems ir t. t. Niekas nesako, kad jie negali kam nors įbesti peilio - gaujoje visi drąsūs - bet paprastai peilį į šoną visgi gauna užkabinęs. Kvaila, bet iš tokių paauglių dažniausiai išauga garbūs verslininkai, politikai, statybininkai ar dar kas nors.
Tiesiog kartais žmonės žiūri į paauglius kaip į visuotinę blogybę... Ir visai be reikalo. Taip tik iššaukia jų ir taip netoli paviršiaus esančią agresiją. Iki šiol su tokia keista nuostaba ir gal net nuoskauda pamenu bobulytę, užsipuolusią mane, mano draugę ir porą bachūrų, kokie mes esą paleistuviai, mums tik dulkintis, žmones patamsy apiplėšinėt ir t. t. ir pan. O mes tiesiog stovėjome aštuntą vakaro ir kalbėjomės apie šunų parodą... Baisūs penkiolikmečiai... Nu tai jei šnekantys apie parodą yra paleistuviai ir plėšikai, tai mojuojantys šautuvu be abejonės yra Daktarų gaujos parankiniai, sprogdinantys ir dar ką darantys...
Bet kalbant apie tą pačią bobulytę - esu velniškai taikus žmogus, bet baisiai norėjosi ją už tokią neteisybę nubausti paleidžiant plytą į pakaušį. Ir dabar įsivaizduokim, kad mano ir mano draugų vietoj yra tarkim girti paaugliai (tas yra dažna situacija, kada gi pagersi normaliai, jei ne paauglystėj), galbūt dar ir palankę kovos menus, nedaug, kelis mėnesius, kai išauga sparnai, ir kalbantys apie tą pačią šunų parodą. Aš negarantuoju už bobulytės sveiką kailį. Kas gi bus kaltas už sumuštą bobulytę? Šiuo atveju teigčiau, kad pati bobulytė.
Kenkėjau, tavo vietoj kiščiausi, jei turėčiau jiem ką pasiūlyt vietoj jų agresijos. Na, suburčiau kovos menų sekciją kiemo situacijoj, pamokyčiau grot gitara, pasiūlyčiau suburt fūlios komandą ir duot į kailį kaimyninio kiemo pacanams... O tavo agresija jų atžvilgiu gali baigtis tuo, kad patykos be šuns ir priplos su plyta... Savo agresija tu nepadarysi jų geresnių, net jei ir sudubasintum su draugeliais. Tada jiems tik kils noras sudubasint kažką kitą, keršijant už savo įžeistą garbę. Taip kad pasiūlymas: pasitrauk. Mokykis Muay Thai ir nekreipk dėmesio į paauglystę... Iš to išaugama...