Tai vat snd kaip zinot mano gimtadienis

su draugu eidami uzsukom y parduotuve nusipirkom alaus ir eidami isgerem (nepilnametis, bet parduoda

) Einam ir girdim rekia ant musu: ,,gaidziai ateikit cia as ne vienas, gausit i galva, jus lavonai ir pan". Apsizodzevom, paskui tipo pagausiu jus ir pabande apsukt is kitos puses, bradejo begt, bet pamate, kad ir mes paspartinom zingsny ir tas sustojo, tada sako dar jus sutiksiu, jums sakes. Tai su draugu tikimes, kad ryt einant namo is mokyklos teks susitikt su juo. Galejau apsisukt ir paaiskint, kad nereik pagal save,m sprest apie kitus, bet deje buvau isgeres alaus, na, kad ir nekirto per saratus, bet jei reikalai su policija, tai as nepilnametis, dar ypusciau biskuty, tai nemalonumai papildomi. Gaila, kad buvom isgere. Bet ten ir ne jauniklis koks rekavo, vyras apie 40 metu, dar gal siektiek daugiau

kaip nusprendem, tai jis kabinosi uz tai, kad mano draugas pasake, kad nemegsta ,,nike" firmos

gal ir gerai padarem, kad nekonfliktavom artimiau, nes buvom isgere, bet nutarem, kad kita diena, jei uzkabins, tai busim blogiukai