Stai teko su kokia situacja susidurt. Kaimo sokiai, soku su mergina, prie manes soka kitas baxuras su mergina. Na jis sokdamas vis savo rankom ir remu uzkabina mane. Nzn ar cia mano remas per didelis ar jis nemato kad as stoviu. Na tai vis uzkabinejo as atsisukau sakau, gal atsargiau biskuti. TAs apsimete, kad prastai girdejo, as pakartojau, tada atejo apsikabino mane. Kaip cia prie paneles atrodys, kad baxuras apsikabines mane, dar suabejos orentacija mano, tai paemiau as jo ranka ir numeciau, sakau prasau manes neliesti, as jam graziai pasakiau, tada jis savo rankas atreme man y krutine. As jas numusiau ir sakau sakiau manes neliest, sy kart grieztesniu tonu ir piktu zvilgsniu, tas kazka eik sok su panele savo, ji tokia grazi, ir dar kazka vemt, as jy bisky pastumiau tada tas atejo ir sako, tipo suprask as girtas gimtadieny svenciau ir param, param. Supratau, kad vaikinas suprato, kad ne ant to raunasi

pasitrauke nuo manes, dar nusekiau zvilgsniu jy kur jis eina. ziuriu nuvare draugui skutis

tadie jie abu pro mane praejo, bet nei zodzio nesake. Galvoju dar karta palies, ar uzdes ranka ant peties paimsiu uz rankos ir uzlausio, o tada is kojos zibinsiu y galva. zinoma tada butu tekia mustis ir mustis, ir nesu juo vienu

, bet as tam buvau lb nusiteikias, nes ta diena jis nepirmas kuris atejes apsikabinejo mane, ir su pirmuoju gavosi taip, kad jis sakesi snd padaugines

kaip sakot ar tokioj situacijoj, geriau nekreipt demesio ar visgi viena pamokint, kad kiti suprastu, kad as nejaukiai jauciuosi kai mane apsikabina.