AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 157140 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #465 įjungtas: 2007 Sau 26, 23:01:48 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
tai man ydomu kaip ji plinti. va neseniai buvo AIDS diena ir buvo filmukas, aiskino kad tipo plinta ir tais paciais svirkstais. tipo narkosos neturi litu ant svirkstu ir tuos pacius naudoja ir taip aids uzsikrecia ar kazkas pan. Nu cia offtopic.
Ats į offtopic  :D : plinta, kai po vieno narkomano naudojasi iškarto kitas, žodžiu turi kokiu tai būdu "paragauti" šviežio kraujo  :valgo:
įtempk presą

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #466 įjungtas: 2007 Sau 27, 09:11:32 am »
Ats į offtopic  :D : plinta, kai po vieno narkomano naudojasi iškarto kitas, žodžiu turi kokiu tai būdu "paragauti" šviežio kraujo  :valgo:

nesigincysiu nes tiksliai nzn kas ten kaip.

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #467 įjungtas: 2007 Sau 27, 15:18:19 pm »
Biski nuo temos nukrypom  :rolleyes:

susinervines

• Svečias
« Atsakyti #468 įjungtas: 2007 Sau 31, 15:35:09 pm »
tai man ydomu kaip ji plinti. va neseniai buvo AIDS diena ir buvo filmukas, aiskino kad tipo plinta ir tais paciais svirkstais. tipo narkosos neturi litu ant svirkstu ir tuos pacius naudoja ir taip aids uzsikrecia ar kazkas pan. Nu cia offtopic.

kai jie leidziasi i vena, tiksliau pries leisdamiesi, kai iduria, jie siek tiek kraujo itrauka i svirksta kad susimaisytu su tuo aguonu nuoviru, tiksliai nzn kam jie taip daro, bet mums rode filmuka, ir po to ta doze daliansi ant dvieju su kito krauju ir pan. arba ka tik vienas isileides duoda svirksta kitam

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #469 įjungtas: 2007 Sau 31, 15:43:27 pm »
Gana, apie narkomanus. Kam idomu, lai kreipiasi i reabilitacijos centrus. Toliau teskit diskusijas apie ivykius ir ju analize  :director:
Nusmuko kaula :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #469 įjungtas: 2007 Sau 31, 15:43:27 pm »

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #470 įjungtas: 2007 Vas 11, 19:30:28 pm »
Stai teko su kokia situacja susidurt. Kaimo sokiai, soku su mergina, prie manes soka kitas baxuras su mergina. Na jis sokdamas vis savo rankom ir remu uzkabina mane. Nzn ar cia mano remas per didelis ar jis  nemato kad as stoviu. Na tai vis uzkabinejo as atsisukau sakau, gal atsargiau biskuti. TAs apsimete, kad prastai girdejo, as pakartojau, tada atejo apsikabino mane. Kaip cia prie paneles atrodys, kad baxuras apsikabines mane, dar suabejos orentacija mano, tai paemiau as jo ranka ir numeciau, sakau prasau manes neliesti, as jam graziai pasakiau, tada jis savo rankas atreme man y krutine. As jas numusiau ir sakau sakiau manes neliest, sy kart grieztesniu tonu ir piktu zvilgsniu, tas kazka eik sok su panele savo, ji tokia grazi, ir dar kazka vemt, as jy bisky pastumiau tada tas atejo ir sako, tipo suprask as girtas gimtadieny svenciau ir param, param. Supratau, kad vaikinas suprato, kad ne ant to raunasi :D pasitrauke nuo manes, dar nusekiau zvilgsniu jy kur jis eina. ziuriu nuvare draugui skutis :D tadie jie abu pro mane praejo, bet nei zodzio nesake. Galvoju dar karta palies, ar uzdes ranka ant peties paimsiu uz rankos ir uzlausio, o tada is kojos zibinsiu y galva. zinoma tada butu tekia mustis ir mustis, ir nesu juo vienu :punch:, bet as tam buvau lb nusiteikias, nes ta diena jis nepirmas kuris atejes apsikabinejo mane, ir su pirmuoju gavosi taip, kad jis sakesi snd padaugines  :alus: kaip sakot ar tokioj situacijoj, geriau nekreipt demesio ar visgi viena pamokint, kad kiti suprastu, kad as nejaukiai jauciuosi kai mane apsikabina.
« Paskutinis taisymas: 2007 Vas 11, 19:35:09 pm nuo Mokinys »

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #471 įjungtas: 2007 Vas 11, 19:58:52 pm »
As manau, kad jeigu jis konkreciai speceliai tave uzkabinejo tai tada aiskintis reikia.. Bet jej matai kad jis girtas galima pasitraukti toliau.. Juolab sakei kad jis gimtadieni svente.. Kas noretu nemalonumu per gimtadieni.. Kazin ar normali pana galetu abejot del tavo orientacijos jej tave tik apkabino bahuras.. Nors man paciam nepatiktu jej mane apkabinetu nepazystami. Tai va jej matei konkreciai agresija reikejo aiskintis  :book1: :oho: :bijo: :nezino: :-D

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #472 įjungtas: 2007 Vas 11, 20:12:02 pm »
Stai teko su kokia situacja susidurt. Kaimo sokiai, soku su mergina, prie manes soka kitas baxuras su mergina. Na jis sokdamas vis savo rankom ir remu uzkabina mane. Nzn ar cia mano remas per didelis ar jis  nemato kad as stoviu. Na tai vis uzkabinejo as atsisukau sakau, gal atsargiau biskuti. TAs apsimete, kad prastai girdejo, as pakartojau, tada atejo apsikabino mane. Kaip cia prie paneles atrodys, kad baxuras apsikabines mane, dar suabejos orentacija mano, tai paemiau as jo ranka ir numeciau, sakau prasau manes neliesti, as jam graziai pasakiau, tada jis savo rankas atreme man y krutine. As jas numusiau ir sakau sakiau manes neliest, sy kart grieztesniu tonu ir piktu zvilgsniu, tas kazka eik sok su panele savo, ji tokia grazi, ir dar kazka vemt, as jy bisky pastumiau tada tas atejo ir sako, tipo suprask as girtas gimtadieny svenciau ir param, param. Supratau, kad vaikinas suprato, kad ne ant to raunasi :D pasitrauke nuo manes, dar nusekiau zvilgsniu jy kur jis eina. ziuriu nuvare draugui skutis :D tadie jie abu pro mane praejo, bet nei zodzio nesake. Galvoju dar karta palies, ar uzdes ranka ant peties paimsiu uz rankos ir uzlausio, o tada is kojos zibinsiu y galva. zinoma tada butu tekia mustis ir mustis, ir nesu juo vienu :punch:, bet as tam buvau lb nusiteikias, nes ta diena jis nepirmas kuris atejes apsikabinejo mane, ir su pirmuoju gavosi taip, kad jis sakesi snd padaugines  :alus: kaip sakot ar tokioj situacijoj, geriau nekreipt demesio ar visgi viena pamokint, kad kiti suprastu, kad as nejaukiai jauciuosi kai mane apsikabina.
nu atvaziavai i kaima i sokius ,tave kaip sveti apsikabint norejo ,o tu tuoj mustis  :icon_bat:

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #473 įjungtas: 2007 Vas 11, 20:51:27 pm »

Zinai as manau, kad isputei burbula. Radai zmogu, kuris ne toks agresyvus ir ant jo pats vos ne rautis pradejai. Jei zmogus atsiprase pasake, kad gimtadien svencia. Juk nebuvo jokios agresijos? Kas tau neitiko? Retas, kuris prilietes atsiprasys. Tikrai maza beda, kad biski stumtelejo ar ka girtas. O jei imsi tokias istorijas i galva tai greit vaiksciosi  :ramentai:
Tiesiog kai pacio nusiteikimas buvo kaip neagresyvaus agresoriaus tai tu ir uzsirovei, o cia ana ciudaka, kuris nieko nepadare galima suprast.
Man situacija - aiskina kazkoks perkudelis ir varo ant manes. Puikiai atsiminiau Asios zodzius ir visu kitu, kad riek tyluciais laukt ir islaukt savo momento kada tikrai busiu pranasesnis. Ir ramiai nuleidau negirdom. Dar pavare puse minutes as atgal ir viskas. Nors duodu 85% kad uzklupes netiketai is kroso ir dar kokiu penkiu smugiu buciau nuvertes.. Kol atsipeipaliotu toks uzmiges.. Vos krutantis toks. O pats imu pasitiket savim, nes mano prastas regejimas nesumato kaip ranka stipresniaja smugiuoju ir atitraukiu atgal, kai labai isijauciu  :maisas:  :angel:
« Paskutinis taisymas: 2007 Vas 11, 20:57:18 pm nuo astunkojis »

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #474 įjungtas: 2007 Vas 11, 21:12:23 pm »
seip as ne svecias sokiuose. as vietinis gyventojas. na jis spicialiai mane uzkabinejo, ir tikrai nesimate, kad jis padaugines buvo, net kvapo nesijaute kai su manim kalbejo. Manau jis norejo mane pagasdint, pasirodyt pries kitus. Na as lb nekenciu kai mane apkabina baxuras, y pac jei tas kurio nepazystu. Cia dar ir savisaugos motyvais, apkabines per kakla jis gali lenk ir is kelienio y galva kalt. Ir as jau buciau kaip po rimtu isgertuviu. Na as suprantu kai buna netycia ysitrenkia ar isgeres, tai supranti tokius, bet as ir isgerusiu nlb megstu :D as ramus, pats bedu neiskau, kol manes nekabina as ir nieko nekabinu.
« Paskutinis taisymas: 2007 Vas 11, 21:20:21 pm nuo Mokinys »

« Atsakyti #474 įjungtas: 2007 Vas 11, 21:12:23 pm »

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #475 įjungtas: 2007 Vas 11, 21:22:10 pm »
Tai ka tu butum dares mano situacijoj? Kiek sykiu esi musesis? Ar gerai gaves i galva? Man atrodo esi nepatyres arba labai kietas. O gal perdaug pasitiki savimi ? Gal vis dar tikiesi visus agresorius isnaikyt ?  :angel: As irgi dar slapta tikiuosi kai busiu formoj  :maisas:  :punch:
« Paskutinis taisymas: 2007 Vas 11, 21:24:40 pm nuo astunkojis »

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #476 įjungtas: 2007 Vas 11, 21:42:19 pm »
Tai ka tu butum dares mano situacijoj? Kiek sykiu esi musesis? Ar gerai gaves i galva? Man atrodo esi nepatyres arba labai kietas. O gal perdaug pasitiki savimi ? Gal vis dar tikiesi visus agresorius isnaikyt ?  :angel: As irgi dar slapta tikiuosi kai busiu formoj  :maisas:  :punch:

Kad ir koks stiprus būtum, atsiras dar stipresnių.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #477 įjungtas: 2007 Vas 11, 21:49:30 pm »
seip as ne svecias sokiuose. as vietinis gyventojas. na jis spicialiai mane uzkabinejo, ir tikrai nesimate, kad jis padaugines buvo, net kvapo nesijaute kai su manim kalbejo. Manau jis norejo mane pagasdint, pasirodyt pries kitus. Na as lb nekenciu kai mane apkabina baxuras, y pac jei tas kurio nepazystu. Cia dar ir savisaugos motyvais, apkabines per kakla jis gali lenk ir is kelienio y galva kalt. Ir as jau buciau kaip po rimtu isgertuviu. Na as suprantu kai buna netycia ysitrenkia ar isgeres, tai supranti tokius, bet as ir isgerusiu nlb megstu :D as ramus, pats bedu neiskau, kol manes nekabina as ir nieko nekabinu.
Tai jei nepazysti ,tai matyt jis buvo svecias ,ir norejo pasisveikint  :D

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #478 įjungtas: 2007 Vas 12, 00:17:29 am »
Isvis kam tos mustynes.. Gyvenkim draugiskai  :birthday: :-D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #479 įjungtas: 2007 Vas 12, 12:24:23 pm »
Mokinys, toj sitoacijoj pradejai manau pats provokuoti jau konflikta ir nusipelnei i duda, gaila kad anas biciukas ramesnis pasitaike :) butum pamoka gaves :)

p.s. cia tik as toki ispudi susidariau is tavo pasakojimo, gal istikro viskas visai kitaip buvo, tada sorry :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

« Atsakyti #479 įjungtas: 2007 Vas 12, 12:24:23 pm »