AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 154996 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #435 įjungtas: 2007 Sau 14, 23:36:08 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
bet tokiu man tai gaila. Zmones ateina normaliai pasisokt, praleist linksmai laika, o cia wisoki ateina ir sugadina linksmuma  :punch:
uždažyk raidę "W" raudonai, kad nesimaišytum  :senis:
o tai gausi pravardę - lenkas  :ne:
įtempk presą

XEUS

• Svečias
« Atsakyti #436 įjungtas: 2007 Sau 19, 23:40:55 pm »
Prisiminkim, kad ir Okuličiaus atvejį  :duel:
Okuličiaus atvejį nelabai tinka minėt, nes ten Okuličius šiek tiek persistengė, kiek man sakė dėstytojai dalyvavę jo bylos tyrime - nuolat buvo spaudimas iš politikų vertinti Okuličiaus elgesį kaip būtinąją gintį. Tai buvo situacija, kai būtinoji gintis buvo pritempta prie situacijos (buvo ir šaudymo į gulinčius beginklius, visko buvo ten...), įdomi byla, aukščiausiojo teismo nutartis jo byloje nėra paskelbta LAT praktikos leidiniuose ar internete.
Šiaip norėčiau paminėti, jog visokių viešosios tvarkos trikdytojų išskyrimas, liepimas nutraukti veiksmus trikdančius viešąją tvarką, vėliau panaudoto smurto žmogaus vykdančio pilietinę pareigą (Pilietinės pareigos vykdymas – tai asmens, kaip valstybės piliečio ar visuomenės nario, vykdymas bet kokios visuomenei naudingos veiklos, kurią vykdyti tiesiogiai įpareigoja ar įgalioja Lietuvos Respublikos Konstitucija, kiti teisės aktai, taip pat ir kitos visuomenei naudingos veiklos vykdymas (liudijimas teisme, pranešimas teisėsaugos institucijoms apie rengiamą, daromą ar padarytą nusikaltimą, užpulto asmens gynimas ir pan.). .) atžvilgiu lems kvalifikuojančios aplinkybės buvimą t.y. bus griežčiau baudžiamas asmuo sužalojęs asmenį vykdžiusį pilietinę pareigą.

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #437 įjungtas: 2007 Sau 20, 02:38:53 am »
Man gana senai taip pat buvo panasi situacija kaip Mokiniui. Esu is miesto, nuvaziavau viena ketvirtadieni(rugsejo pradzioje) y kaima, y bulviakasi, mane ykalbejo tenai pasilikti ir kita diena "pjauti" y kaimo sokius. As sutikau. Pries "diskoteka" siek tiek isgerem alaus, pusbroliai pakviete kelias vietines paneles. Taigi nuejom y vidu, gerai pasokom ir as su viena panele nusprendziau eiti pasivaikscioti. Vos spejus iseiti pro duris isgirdau "ei ziurekit koks gaidziukas" supratau kad tai skirta man, bet apsimeceu kad negirdziu. Nespejus nueit du " kaimo broliai" su treningiukais pasivijo mane ir ta mergina, pradejo man aiskinti visai nebutus dalykus ir tt. as jiems pasakiau "vyrai nenoriu problemu, viskas gerai" jie pasijuto padeties seiminkais ir pradejo mane stumdyti (tada dar buvau net nepradejas sportuoti) pasiuliau panelei pasitraukti kurnors toliau. Taigi likau vienas su dviem inirsusiais "kaimo broliais" nei ish sio nei is to vienas man smoge ir pataike y kakta. Smugis nebuvo stiprus. Man nieko kito nebeliko kaip is ten begti link namu (beje pusbroliai buvo like diskotekos viduje) esu gan greitas tai greit nuo ju atitrukai ir isgirdau zodzius "apsupkim ji" tada supratau kad gali buti riesta. Pribegus prie plento jie mane apsupo, ju is viso buvo 6 tai surenge man nediduka "koju baliu" paprase pinigu ir telefono, bet as nedaviau.. staiga is kazkur atsirado mano pusbrolis ir visus juos isvaike (kaimieciai ant savu nepuola) su siek tiek melyniu parejau y namus. Taigi po to karto (tas buvo pries pora metu) as y kaimo diskotekas nebevaikstau, kad ir kaip mane ikalbineja. Visi kaimieciai diskoteku metu buna isgere ir tik pamate nepazystama puola konfliktuoti, tad jej esi ne vietinis geriau y tokias vietas neiti.  :senis:

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #438 įjungtas: 2007 Sau 20, 10:10:33 am »
Na zinok nevisi, bet yra tokiu :D dar toks atvejis kad savi soka ant savu :D cia tai isvis keda ziuret buna, kai savi lesasi :D Man dar situacija einu su merginomis namo. privaziuoja masina ir girdziu ,,ima gaidy" isoko is masinos pacaniukas ir bande pastvert merginai uz plauku, nepavyko, tai soka ant manes, kirta is virsaus per pakausy (neatsimenu kaip vadinasi terminais), bet pastaciau bloka ir nesupratau kas toliau yvyko nes jis jau gulejo ant zemes :D tada beliko viena iseiti begti, nes nezinojau kiek pas juos ten masinoj draugu buvo. Merginoms liepiau uzsukti y viena kiema o as nulekiau toliau kad mane besivydami merginu neuztiktu. pabeges pora metru pajutau kad masina arteja, tai dar pagreitinau ir pribeges tvora persokau, bet ten tokia rimta tvora (seip nepersokciau :D). taigi pacukams teko nuvaziuoti nieko nepesus. Kita diena paziurejau tai mazinos vezes buvo prie pat tvoros, kaip supratau bande ir su masina nukirst :D po kokio menesio ar daugiau susitikau ta zioply kuris man kirto. Bet jis nezinojo kad as ten buvau :D taigi pasiklausiau pasakojimo is jo pases. Jau norejauplekt snukin ir parodyt ant ko jis soka  :punch: tik kad jo pasonej buvo toks norkamanas, visa sako kad rimtas, tipo namus padeginejes, psichuskej sedejes, tai kazkaip susimasciau, kad butu gaila prarast savo busta :D tai nieko ir nedariau :D nors db kitaip pasielgciau.
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 20, 12:34:34 pm nuo Mokinys »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #439 įjungtas: 2007 Sau 20, 12:32:06 pm »
o ko jus savu gezu i ta kaima neuzvezat ir nepaaiskinat chebrai kad taip elgtis negrazu  :ne:  :-/
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #439 įjungtas: 2007 Sau 20, 12:32:06 pm »

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #440 įjungtas: 2007 Sau 20, 13:02:59 pm »
Savam mieste "savi gezai" sutinka padet.. o vaziot kitur kurnors stumia. Ypac y kaima, nes zino, kad kaimietukai ziaurus buna :)

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #441 įjungtas: 2007 Sau 20, 13:05:57 pm »
Y kaima vaziot nebent su kokiom 6 masinom pilnom ir apsiginklavus nes kitaip su sakem uzbadys  :ramentai:

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #442 įjungtas: 2007 Sau 20, 13:06:01 pm »
Savam mieste "savi gezai" sutinka padet.. o vaziot kitur kurnors stumia. Ypac y kaima, nes zino, kad kaimietukai ziaurus buna :)

nu tai aisku tau kainuotu: benzas, alus. bet ten ant greito nusokt, viena kita paauklet ir issokt. nes aisku jei ten strelke must kaime meginsi tai nekas tikrai bus :) pasele tie kaimieciai :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #443 įjungtas: 2007 Sau 20, 13:14:44 pm »
Nu zinai nuvaziavus vitiek nesinori betkokiu dauzyt.. norsi surast tuos kurie tau pakenke kazkada.. :)

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #444 įjungtas: 2007 Sau 20, 16:33:52 pm »
Pritariu tau varstotai... :-)

« Atsakyti #444 įjungtas: 2007 Sau 20, 16:33:52 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #445 įjungtas: 2007 Sau 20, 19:19:35 pm »
Y kaima vaziot nebent su kokiom 6 masinom pilnom ir apsiginklavus nes kitaip su sakem uzbadys  :ramentai:

A sakai? Kai buvau ne tik gražus, bet ir jaunas (kaip sako Storas :)), esam ne kartą darę baudžiamąsias ekspedicijas. Bent 4 tokias pamenu. Vieną kartą važiavome vos ne 70 kilometrų. Va ką reiškia padėti :teisejas: Liūdesys kamuodavo nusižengėlius :ramentai: Ir be ginklų apsieidavome. Tiesa, vieną kartą nuo dvipliaupio teko mėsas nešt :bijo:

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #446 įjungtas: 2007 Sau 20, 21:01:37 pm »
blem, kraujas užvirė nuo prisiminimų  :boksas:
įtempk presą

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #447 įjungtas: 2007 Sau 20, 22:13:11 pm »
blem, kraujas užvirė nuo prisiminimų  :boksas:

ka, vaziuojam? :D

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #448 įjungtas: 2007 Sau 21, 06:08:22 am »
Saxum.. anksceu buvo anksceu.. dbr nebemadinga mustis.. dbr visi apsiginklave..  :ramentai: :-/

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #449 įjungtas: 2007 Sau 21, 10:51:26 am »
Saxum.. anksceu buvo anksceu.. dbr nebemadinga mustis.. dbr visi apsiginklave..  :ramentai: :-/

Būdavo ir seniau ginklai :P Tik ką tę ginklai padės, jei atvažiuoja vienas pilnas automobilis ant vieno žmogaus :-]

« Atsakyti #449 įjungtas: 2007 Sau 21, 10:51:26 am »