Na zinok nevisi, bet yra tokiu

dar toks atvejis kad savi soka ant savu

cia tai isvis keda ziuret buna, kai savi lesasi

Man dar situacija einu su merginomis namo. privaziuoja masina ir girdziu ,,ima gaidy" isoko is masinos pacaniukas ir bande pastvert merginai uz plauku, nepavyko, tai soka ant manes, kirta is virsaus per pakausy (neatsimenu kaip vadinasi terminais), bet pastaciau bloka ir nesupratau kas toliau yvyko nes jis jau gulejo ant zemes

tada beliko viena iseiti begti, nes nezinojau kiek pas juos ten masinoj draugu buvo. Merginoms liepiau uzsukti y viena kiema o as nulekiau toliau kad mane besivydami merginu neuztiktu. pabeges pora metru pajutau kad masina arteja, tai dar pagreitinau ir pribeges tvora persokau, bet ten tokia rimta tvora (seip nepersokciau

). taigi pacukams teko nuvaziuoti nieko nepesus. Kita diena paziurejau tai mazinos vezes buvo prie pat tvoros, kaip supratau bande ir su masina nukirst

po kokio menesio ar daugiau susitikau ta zioply kuris man kirto. Bet jis nezinojo kad as ten buvau

taigi pasiklausiau pasakojimo is jo pases. Jau norejauplekt snukin ir parodyt ant ko jis soka

tik kad jo pasonej buvo toks norkamanas, visa sako kad rimtas, tipo namus padeginejes, psichuskej sedejes, tai kazkaip susimasciau, kad butu gaila prarast savo busta

tai nieko ir nedariau

nors db kitaip pasielgciau.