AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 152403 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

barsa

• Svečias
Re: isimintinas nuotykis
« Atsakyti #420 įjungtas: 2007 Sau 13, 22:39:33 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Na wa. Nesenai patyriau wiena gan nemalonu nuotyki. Apie ji ir papasakosiu kaip galedamas aiskiau ir tiksliau. Na as kaip wisada penktadieniais ejau su

kas man uzstrigo sitoj istorijoj, tai kad tu juos pats pas saves namo parsivedei...
gerai, jie nezinia del ko norejo tau duot malku butent TA VAKARA, o kas jei uzsimanys tiesiog tau duoti malku. kas tada - jie jau zino kur tu gyveni?
priedo - kuriu velniu reikia atidaryti duris (senele)??? juk jei butu nors kiek rimtesni, butu ja graziai pastume i sona ir tave sumalatyline tavo paciam bute (geriausiu atveju).
dar viena mintis ... forsai? paprasciausio dalyko - kad langus isdauzys nebijai?

aisku svarbiausia kad likai gyvas ir sveikas - tikekimes kad pazistami persisnekes ir problema issispres.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kaip elgtis tokioje situacijoje?
« Atsakyti #421 įjungtas: 2007 Sau 13, 23:58:21 pm »
Jei jau susigalvosi "kirst" narkomanui ar siaip pagerusiam - zinok, kad tai turi buti uztikrintas smugis, nes apsinese jie - kaip zombiai.... Jei neisvirs is klumpiu, tai isikabina kaip erkes... O pribegus likusiems - gali ir nelabai gerai baigtis...

As buciau:
1. Buciau pabeges. Jei per arti buvo - galima pirmaji stumteleti link kitu. Atsiranda siokia tokia sumaistis ir jus laimit 2-3 sek...
2. Veikes greitai ir astriai. Vaizduodamas atiduodanti mobiliaka, kai zvilgsnis nukreipiamas i virsutine kuno dali - smugis is kojos i klyno-pilvo sriti (Mae geri kekomi). Paskui pagal situacija. Ne visi 3 kartais ryztusi pult 2, kurie ka tik sekundziu begyje susidorojo su ju arsiausiu draugu...
Daznai tokie susidurimai tuom ir baigdavosi.
3. Naudojes lauzimo technika. Ziauraus lauzimo - t.y jei jau pasigavai ranka, tai BUTINAI ja nulauzk. Ziauru, bet veiksminga. Kitiem noras pulti praeina dar greiciau negu uzejo.
o je, kiek priporinta  :-O Asia  :alus: geri patarimai, dar yra psichologinio pobūdžio "kovos būdas" kai priešininkai sužlugdomi pačiopje konflikto užuomazgoje, nzn, gal narkošom ir netinka, bet įkaušusiems dažnai užtenka, ypač, kai jėgos apylygės. Reikia kalbėti griežtu ir pakeltu tonu, parodyti didelį pasitikėjimą savimi, jei atsumas yra didesnis nei kontaktinis, galima žengti jų pusėn. bet tik pastebėjus, kad jie sutriko tapk geriečiu, duok suprast, kad ŠĮ KARTĄ esi nenusiteikęs jų skriausti ir pasišalini  :icon_bat: nu čia iš asmeninės patirtie, esu išbandęs, bet tik kartą  :rolleyes: mano atveju buvo tiesus nosin vienam  :maisas: "pašnekovui" (tas pridavė pasitikėjimo ) kiti du sutriko dėl netikėto įvykių posūkio, va jums ir molis, o jūs iš jo galite nusilipdyti kažką. Labai svarbu Šaltas protas, nepasiduoti stresui :ruko:
įtempk presą

-kobra-

• Svečias
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #422 įjungtas: 2007 Sau 14, 12:23:26 pm »
Esme tame, kad tai buvo kaime. Ir is tu visu, kurie mane vijosi ir norejo man duot i galva, tai is ju buvo tik vienas forsas, o kad zinojo mano nama, tai cia ne del mano kaltes, nes kai as namo atbegau jie manes nepasivijo ir sustojo pusiaukelej...Jie girti gi buvo, o as jau buvau prasiblaives patys suprantat... :D Tai vat dar del namo...ten mane pazista keli is ju ir gyvena netoli manes lb, tai ir zinojo nama , nes kiekviena diena beveik matau juos, kai bunu kaime...Ir tiems visiems buvo metu kaip man , o kai kuriems ir maziau. As ten is ju vyriausias turbut buvau. Ir dar jie klause ten kazko kiek man metu. Tipo jie galvojo, kad man 18 ir, kad galima mane primust ir , kad jiems nieko nebus. Apskritai as ten galeciau surinkt draugu sportisku ir nuvaziuot ten. Bet is to nieko gero nebutu , nes po to visai negaleciau i ta kaima nuvaziuoti. Geriau palauksiu kol viskas savaime susitvarkys...

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #423 įjungtas: 2007 Sau 14, 13:55:03 pm »
Perskaičiau kelis kartus, kad suprasčiau esmę, bet man sunkiai gaunasi..
Ko jie prie tavęs prisikabino, jei niekam neužkliuvai ir buvai su vietiniais "draugais"? Klaustukas...
Kaip turi atrodyt situacija, kai tu stovi su neva kaimo vierchu šalia ir prieina "forsas" ir pokšteli tau per fiziomordiją? Klaustukas...
Kiek reikia būt "prisidirbusiam", kad tavęs net namuose ieškotų? Klaustukas...

Ir dar - kai jauti, kad prasideda konfliktas (juk prasidėjo nuo pačio "diskono"?)- ar ne geriau plautis namo, o ne tampyt liūt.. tfu kaimiečių už ūsų, nes jie išgėrę "Žebenkšties" alaus, pasidaro kieti ir jiems nebesvarbu, kam patiuninguot veidą...

Manau, kad nutylėjai kažkokį momentą, nes buvai pagėręs ir padarei/pasakei ką nors, kas neatitiko vietinių nustatytoms moralės formų ir jie norėjo tave atvesti į teisingą kelią. Netgi atnešė paslaugą į namus.

P.s. Kitą kartą gali įsileist į namus - jei jie tave čia primuš, jiems bus baisiai sunkinančioji aplinkybė teisme. O pavyzdžiui aš savo namuose ilgai galėčiau prasilaikyt prieš visokius nevalas, nes žinau kur kas padėta, su kuom galima bjauriai užvažiuot per neprietėlių.
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 14, 13:56:42 pm nuo Asia »
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #424 įjungtas: 2007 Sau 14, 14:02:59 pm »
Tikrai taip, į namus įsileidęs neprietelius gali gerokai juos nukenksminti, nes tavo namai kiek pakeičia būtinosios ginties ribas. Be skrupulų tokioje situacijoje naudočiau bet kokius pjaunamuosius, duriamuosius ar šaunamuosius ginklus :angel: Ginu ne tik save, bet ir savo šeimą, savo turtą... :maniac:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #424 įjungtas: 2007 Sau 14, 14:02:59 pm »

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #425 įjungtas: 2007 Sau 14, 16:08:43 pm »
Tikrai taip, į namus įsileidęs neprietelius gali gerokai juos nukenksminti, nes tavo namai kiek pakeičia būtinosios ginties ribas. Be skrupulų tokioje situacijoje naudočiau bet kokius pjaunamuosius, duriamuosius ar šaunamuosius ginklus :angel: Ginu ne tik save, bet ir savo šeimą, savo turtą... :maniac:

O jei pas tave i namus neprasyti sveciai tada jau iskart gali naudot saunamaji ir pjaunamaji ginkla?

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #426 įjungtas: 2007 Sau 14, 16:11:43 pm »
O jei pas tave i namus neprasyti sveciai tada jau iskart gali naudot saunamaji ir pjaunamaji ginkla?

Nu jei pradėsi iš karto šaudyti serijomis, daug metų gausi  :angel:

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #427 įjungtas: 2007 Sau 14, 16:13:48 pm »
Buna, aisku isimtinu atveju. taciau 99% situaciju, apsigynes nuo isibroveliu, nesvarbu kokiu budu, liksi teisus. (aisku, jei nupilsi zmogu is nelegaliai laikomo ginklo, gausi baudziama atsakomybe)
Nusmuko kaula :)

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #428 įjungtas: 2007 Sau 14, 16:39:45 pm »
Wa man daznai iskylanti problema. Kaimo diskoteka. As soku su panele, kartais ateina ir jos drauges prisijungia, tada ateina koky treninguoti ir pradeda prie merginu kabinetis, aiku jos is kart uz manes stoja. Na as kaip wisad einu su tais baxurais aiskintis. Kolkas pawyko wisad taikiai susneketi kad nelystu. MAn beda tame kad tie kur ateina tai uz mane zymiai aukstesni ir wyresni. Ir dar uz nugaros draugu gauja stowi. Kita situacija. Soku su mergin ir ateina koky ziopliai tipo mane nustume ir prie merginos lenda, na tokia situacija tik karta pasitaike, na ir ja pawyko taikiai issprest dawiau waikinui suprast kad neieskotu bedu. Wistiek kada grazuoju neissiskirsim, juk sitaip wisa laika sektis negali :D Tai wat ydomu kaip jus elgtumetes tokiose situacijose. Gal paimt kuriam ykrest malku :punch: kad kiti zinotu kad nepescias esu. Bet welgi tada kabinsi ne wienas o keliese :D
 Buvai perspetas, del w raides vartojimo. Cia, ne Lenkija. Lietuviu kalboje tokios raides nera. Neskubek rasydamas, tada nepridarysi kliauzu
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 14, 16:49:32 pm nuo Mokinys »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #429 įjungtas: 2007 Sau 14, 17:53:28 pm »
Mokinys, asmeniskai as stengiuosi vengti vietu kur toks "bezpredelas" vyksta. Vienos vietos ramesnes kitos netokios, jei pastebiu, kad vienoje vietoje jauciu itampa, stengiuosi daugiau ten nebesilankyti. Diskoteka yra dalykas skirtas atsipalaidavimui, o ne tam kad isitempes visa vakara praleistum ir lavintum budruma. Mano nuomone tokia :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

« Atsakyti #429 įjungtas: 2007 Sau 14, 17:53:28 pm »

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #430 įjungtas: 2007 Sau 14, 20:15:01 pm »
Prisiminkim, kad ir Okuličiaus atvejį  :duel:
įtempk presą

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #431 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:10:30 pm »
Mokinys, asmeniskai as stengiuosi vengti vietu kur toks "bezpredelas" vyksta. Vienos vietos ramesnes kitos netokios, jei pastebiu, kad vienoje vietoje jauciu itampa, stengiuosi daugiau ten nebesilankyti. Diskoteka yra dalykas skirtas atsipalaidavimui, o ne tam kad isitempes visa vakara praleistum ir lavintum budruma. Mano nuomone tokia :)

Savo laiku pazinojau gana gera boksininka, kuris i diskotekas eidavo pasitreniruoti. Is karto taip vat su bintais ant ranku ir eidavo :D Tai, zinoma, jei ant tokio uztaikysi, bus ne kas. Kitais atvejais - o ko gi eiti tau ten, kur tave musti nori? Zinoma, juk yra neprognozuojamu atveju, bet patikek manimi - geriau lankytis kitose vietose.
Sveikata - brangiausias turtas. O tavo amziuje uz kokia nors kvailyste gautas randas ar trauma veliau gali pasirodyti visiskai netinkamas rezultatas...
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #432 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:41:04 pm »
Savo laiku pazinojau gana gera boksininka, kuris i diskotekas eidavo pasitreniruoti. Is karto taip vat su bintais ant ranku ir eidavo :D Tai, zinoma, jei ant tokio uztaikysi, bus ne kas. Kitais atvejais - o ko gi eiti tau ten, kur tave musti nori? Zinoma, juk yra neprognozuojamu atveju, bet patikek manimi - geriau lankytis kitose vietose.
Sveikata - brangiausias turtas. O tavo amziuje uz kokia nors kvailyste gautas randas ar trauma veliau gali pasirodyti visiskai netinkamas rezultatas...

Keista, senais laikais esu ir aš matęs vieną veikėją prie šokių su bintais ant rankų. Ruošėsi eit kažką plumpint :punch:

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #433 įjungtas: 2007 Sau 14, 22:22:13 pm »
Tai kad zinai galima sakyt kaimo gyventojas tai ir tik lieka vietiniai sokiai, arba ka su draugais suorganizuoji. O seip as ten nejauciu ytampos, nebijau neikieik ir ten nelavinu savo budrumo. Va tik kai pareit reikia is ten su panele, tai tada sioks toks budrumas atsiranda nes jau beges nekarta ir ne du. O kaip cia begsi, o panele paliksi, tektu uzlaikyt kad panele spetu pabegt. Jau karta taip dariau, bet gerai kad laimingai baigesi :D pastebejau as laimes paukstis (reik nusispjaut tris kartus per pety, nes prisisnekesiu tuoj :D )Paprasciausiai nemegstu kai prisikabina ir klausiu ka tokiu atveju daryt.
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 14, 22:24:43 pm nuo Mokinys »

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #434 įjungtas: 2007 Sau 14, 22:26:38 pm »
Keista, senais laikais esu ir aš matęs vieną veikėją prie šokių su bintais ant rankų. Ruošėsi eit kažką plumpint :punch:

bet tokiu man tai gaila. Zmones ateina normaliai pasisokt, praleist linksmai laika, o cia visoki ateina ir sugadina linksmuma  :punch:
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 15, 00:28:01 am nuo Mokinys »

« Atsakyti #434 įjungtas: 2007 Sau 14, 22:26:38 pm »