AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 152172 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
Re: Vis abejoju savim...
« Atsakyti #405 įjungtas: 2007 Sau 04, 00:20:51 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
As suprantu, kad reikejo jungt ji lauk vos jis isikiso ranka y kisene, bet iki paskutines minutes bandziau ishvengti fizinio smurto.. Deja ir vel apsigavau.. Manau jog man reikia psichologinio parengtumo, bet kaip ji igauti?  :-/
Jaunas dar, igausi. Laikas visus ismokina.
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #406 įjungtas: 2007 Sau 04, 00:22:42 am »
Būčiau bėgus lygiai kaip tu ir padarei. Žmogus be peilio visada yra silpnesnis už žmogų su peiliu. Aišku, jei pirmasis neturi automato :)
O galima aš čia savo istoriją irgi įmesiu? Kaip suparaližavo visai durnoj situacijoj, ko niekad nebūčiau pagalvojus? Paanalizuosit irgi. Jeigu galima - mat kitoj vietoj gavau per nosį... Už ne į temą... Čia būtų į temą...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #407 įjungtas: 2007 Sau 04, 00:23:55 am »
Pasidariau arbatos, rezk :-)

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #408 įjungtas: 2007 Sau 04, 00:31:34 am »
tikekimes, kad greitai igausiu..  :banging: :maisas:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #409 įjungtas: 2007 Sau 04, 00:45:33 am »
Tai va, situacija tokia... Vis abejoju savo sprendimu, ar reikėjo kviest policiją, o gal reikėjo lįst pačiai. Prieš kelias dienas vidurnaktį parvažiavom su vyru iš kino, dar pasėdėjom mašinoj, o kol pasėdėjom, už nugaros ėmė muštis du girti diedukai. Aš iš karto roviausi policijai skambint, vyras ramino, bet kai vienas diedukas pargriuvo ir ėmė šauktis pagalbos, o kitas jį spardė tuo metu, neištvėriau ir policiją iškviečiau. Aišku, policija atvažiavo praėjus minutei po to, kai diedukai nuėjo muštis į šalimais esantį bendrabutį ir iš kiemo pranyko. Teko atsiprašyt gerbiamų pareigūnų už sutrukdymą.
Tai va, klausimėlis - gal turėjau lįst ir pati juos išskirti? Nors pvz. nei aš turiu įgaliojimus ką nors skirti, tai kodėl jie turėtų manęs klausyti, o antra, iš kur man žinoti, kad jie peilio neturi?
Dėl policijos kvietimo tai irgi vyras mane dubasino dubasino, bet paauglystėj neiškviečiau policijos, girdėdama muštynes ir šiek tiek tamsoj matydama, tipo, galvojau, ai, šiaip sau, ką aš čia pazorinsiuos, o ryte sužinojau, kad užmušė per tas muštynes žmogų. Ir buvo toks kraupumas apėmęs, kad išlipsiu iš mašinos ir rasiu dieduko lavoną...
Dabar dar biški apsidžiaugiau - kitam forume turim kriminalinės pareigūnę, kaip tik pasigyrė, kad lįsdavo muštis gatvėse ir visų skirti, ta proga turėjo pasekoj įsidėt dantų protezą, o kūnas nusėtas randais...
Jei ne į temą, nu atsiprašau tada... Bet abejonių yra - jei nesugebėjau nieko gudresnio už policijos kvietimą padaryt, kai mušė net ne mane, tai kaip būtų pačiai, į tokią situaciją papuolus?..
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #409 įjungtas: 2007 Sau 04, 00:45:33 am »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #410 įjungtas: 2007 Sau 04, 00:51:18 am »
Kaip buves pareigunas, atsakysiu. Elgeisi teisingai.Policininku atsiprasineti nereikia, ju darbas toks. Kaip supratau policininkai atvyko operatyviai? Tada nekaltink saves, kad neisikisai. Bet kuriuo atveju pasielgei kaip samoningas pilietis ir emeisi nors kokiu veiksmu, o ne likai nuosaly. Su tuo ir sveikinu  :D  :-D

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #411 įjungtas: 2007 Sau 04, 00:57:48 am »
Visiskai pritariu Raimonduj.  :-D

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #412 įjungtas: 2007 Sau 04, 00:57:53 am »
Nu ką aš jau geriu arbatą.... Tu suprask viena davės jam i snuki geriau nepasijausi, tik pasijausi kietas, kita kartą   jau tas kietumas po 3/4/5 dienu gali nepadėt, pasiseks su šitu, gali nepasisekt su kitais. Bėgti jei gali visa šneka.
 Štai  mano istorija kuri manė pamokė - Prieš pora mėnesių susirinkę su senais draugais ir klasiokais nusprendėm pagirtuokliaut  prie mano buvusios mokyklos sienų, parke.   Kaunas. Puiki diena šviečia saulė, vaikšto paneles su sijonais, su pora net susipažinom, nupirkom šampano, sėdim šnekam, viskas tiesiog puiku... Staiga prie mūsų prieina vaikas ir prašo cigaretes. Aišku suaugę dėdes pasako jam ne, jis išeina. Po 5 minučių prie mūsų pradeda artėti banda paauglų,  labai jau agresyvūs ir pasitikintys savimi,  mūsų 5 vaikinai ir 2 panelės,  jaunimo 2x daugiau.  Vienintelis savigynos ginklas tai alaus bonkos rankose. Kai jie atėjo arčiau pamačiau tarp jų mūsų vietinių čečėnų,  prieina „vadas“ ir prasideda bazaras ant bazaro.... Odnim slovom – mes įžeidėm vaiką  ir pasiūlėm jam patenkint mus oraliniu būdų. Visi ir pradėjom žvengt, tuo metu geziukai įkiša ranką i kišenes vienas pradeda traukt dura, pas viena iš mūsų buvo peilis bonkom atidarinėt.... Jis priartėjo prie jo, visi šeip gan protingai ūžėmę pozicijas, tam kad neapeitų iš nugaros, panelės labai protingai pasielgę nuėjo už  kelių metrų nuo mūsų. Pradėjom šnekėt tarpusavyje rusiškai,  čečėnai supranta, įtampa kyla, aišku tas kuris su dura jaučiasi pats kiečiausias daug šneka (obstanovka nakalilas‘)  Tai gerai kad pastebėjau jų lyderį priėjau prie jo ir pradėjau šnekėt, paaiškinau padėtį, nesigilinsiu kaip, bet jis suprato. Jie atsiprašė ir išėjo. O žinai kame moralas ? Tame, kad nėvienas iš mūsų nesprogo ir ramiai stebėjo situaciją,  todėl, kad visi suprato pasėkmes. Ta patį suprato ir Čečėnai. Ir ačiū dievui, nes kita dieną skaitytumėt straipsnius apie pjautynes Vytauto parke.... O jei nebūtų panelių turbūt išvis išeitume nesulaukę konflikto pradžios. : Ir aš isitikięs, kad jie būtų panaudoję peilius kaip ir mes bonkas....  Duot ir gaut i galvą visada spėsi....
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 04, 01:01:10 am nuo Berserk »
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #413 įjungtas: 2007 Sau 04, 01:03:11 am »
Butent sioje situacijoje ir suveike saltas protas. Kuris pasikarsciuotu ir ivyktu kruvinas konfliktas. O, kam nuo to geriau? a, zinau patalogoanatomui( jo darbas toks)

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #414 įjungtas: 2007 Sau 04, 01:06:24 am »
Bersek: Viena laime, kad ishejo susisneketi zmoniskai, bet juk ne visada taip pavyksta. Kaip pvz mano siandien patirta situacija   :senis:

« Atsakyti #414 įjungtas: 2007 Sau 04, 01:06:24 am »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #415 įjungtas: 2007 Sau 04, 01:10:09 am »
Tai, kad nera ten laimes. Jiems pasiseke. Greiciausiai, jei nebutu panu, jie irgi butu tepe slides( jei teisingai supratau?). O tau dar labiau, nes konflikto praktiskai neivyko

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #416 įjungtas: 2007 Sau 04, 01:14:16 am »
Nu jo.. Krc viskas gerai kas gerai baigiasi  :birthday: Shis yvykis paskatino mane dar labiau treniruotis.. Tj taip ir darysiu  :respect:

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #417 įjungtas: 2007 Sau 04, 01:16:43 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Tai, kad nera ten laimes. Jiems pasiseke. Greiciausiai, jei nebutu panu, jie irgi butu tepe slides( jei teisingai supratau?). O tau dar labiau, nes konflikto praktiskai neivyko
aip teptume, progai pasitaikius ir visiškai nepasigailėčiau, tesiog jei pavyktų įkalbėt kitus mano draugus, jie karštesni negu aš   :-(
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

-kobra-

• Svečias
isimintinas nuotykis
« Atsakyti #418 įjungtas: 2007 Sau 13, 16:17:37 pm »
Na wa. Nesenai patyriau wiena gan nemalonu nuotyki. Apie ji ir papasakosiu kaip galedamas aiskiau ir tiksliau. Na as kaip wisada penktadieniais ejau su draugais i diskona o ten aisku daug forsu ir pan. Na bet jie nesikabineja prie sawu. Na o kadangi as buwau su gerais draugais , kurie ten visus pazista tai manes jie liest neturetu pagal wiska. Bet deja si karta taip atsitiko kad as kazkuriam ten neitikau na nuo to wiskas ir prasidejo...Baigesi diskonas na ir mes wisi kartu kaip wisada su draugais po truputi keliawom toliau...Taip einu letai su moba rankoj sms rasau draugei ir draugas taip staiga sako eik i prieki. As toks ka? sese tada girdziu ta pati sako eik greiciau i prieki. As nieko nesupratau ir einu neatsisukdamas toliau. Tik ziuriu jau pro mane butelys praskrenda... :D plasmasinis toks. Na as jau supratau kame bairis cia tai moba jau i kisene ir galwoju kaip cia greiciau namo eit. O tie wisi paskui ejo mus. Musu buwo is bernu tai gal kokie 5 tik nes ten keli namo nuejo anksciau laiko o kai kurie sirgo. Tai po to jau mes priejom prie pardos taip stowiu ir girdziu kaip aju tariasi ten tie tipo kaip man malku pakraut. Man tada jau ne iki juoku buwo tuo metu tai as is karto priejau prie wieno draugo wyriausio ir pagrindinio ten kuris turi wiercha afigena ir kuri wisi ten pazista. Tik beda kad tas draugas dar truputi girtas buwo. :D Bet jis jau kazka ir suprato kiti draugai is karto suprato kas cia bus. Na as tam draugui sakau einam palydesit namo tas toks nu. As galwoju nieko jis nesuprato. Na as stowiu toliau sau prie draugiu draugai like salia beweik stowejo. prieina tas wienas forsas ir man taip su ranka per weida trenke bet as kazkakip net nepajutau nors smugis stiprus pasirode is salies. Galvoju pradesiu gintis tai bus ne kas ten man. Nes ju ten buwo nemazai. Daug daugiau uz mus wisus dar esme kad su manim buwo like tokie draugai , kurie fizizkai nel ir padet sugebetu pries daug wyresnius. Tada nusprendziau eit namo wienas. Ir taip girdziu kaip amn rusiskai tie forsai ir pan rekia. Is pradziu kai dar prie pardos stowejom jau jie man sake einam pakalbet. as nekreipiau demesio. Bet buwo jau lb rimta wisaks ir tada pradejau gan greitai eit namu link. As net neatsisukdamas ejau ir tik girdejau kaip paskui mane ten tie keli ejo wienas man i nugara ispyre kazkaip bet as net nesujudejau tik pajutau kad kazkas spyre. Tada as jau pradejau begt. Na tada ir prasidejo wisas idomumas. :D Begau ten jau kaip galedamas net neatsisukdamas. begau net iki pat namu. Sekmingai namo grizau. Po to tie draugai , kurie ten buwo like keli is ju ejo su tauis pabendraut. Bet jie nel klausyt mano draugu norejo. Ir wis tiek wijosi wisi. Weliau taip sedziu namie ir girdziu jau balsus prie namu. Galvoju jie jau namo atejo. Tada jie pasibelde ir senele nuejo duru atidaryt. Ateina ir sako man ten pas tawe draugai atejo. :D :D :D As toks jie ne mano draugai pasakyk kad manes nera sakau jai. Ji nueina wel prie duru ir sako jis dar negrizo ir pan. Tie kaip tai negrizo na senele jiems ten paparino ir jie tada isejo wisi graziai. Buciau isejes as isejes i kiema tai butu gan linksma ten. :D ju ten 5 ar tai 6 buwo. Nes keli uz kampo buwo ,atrodo. Na zodziu wiskas man sekmingai baigesi tik gaila kad negalejau nieko padaryt toj situacijoj nes ju buwo daug daugiau negu musu ir kai mane wijosi tai draugai po to pasakojo kad is karto wienas wijosi, o po to ju ten wirs desimt wytis pradejo is wisu pusiu jie islindo. :D Bet tai as greitai begt moku tai man pabegt ne beda buwo. Tai wat tokia istorija wisa. Siaip as pats esu sportuojantis. Lankau muay thai , pries tai kacialka metus lankiau tad esu gan fizizkai stiprus , nes dar namie sportuoju. Tik wat wisa beda , kad jie as buciau pradejes mustis, tai ant manes uzsoktu tiek daug wisokiu kad tektu pagulet turbut reanimacijoj.  Siaip pirma karta tokia situacija pasitaike man buwo panasiu, bet ne tokiu rimtu. Tad noreciau paklausti ar jums panasiu situaciju yra buwe ir kaip jus elgetes tuo metu? Ir siaip idomi jusu nuomone apie mano nuotyki.
Tavo tema ikeliau cia. Ziurek skyryba(nes, nieko neina suprasti) ir neuzmirsk, kad lietuviu kalboje- v yra v, o ne w. Moderatorius
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 13, 16:22:43 pm nuo raimondas »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #419 įjungtas: 2007 Sau 13, 17:00:48 pm »
Su lietuvybe iš tiesų prastai, nei skyrybos ženklų, nei pastraipų :E Sunku gi skaityt, galvok apie kitus :banging:

Toliau į temą. Jei likai sveikas ir gyvas - pasielgei teisingai :-) Dar kartą įrodymas, jog greitos kojos yra puiki savigynos priemonė :angel: Tik kitą kartą gali nebūti kur bėgti :banging:

Man yra buvusi situacija prieš kokį 10 metų, tik ne taip sėkmingai pasibaigusi, kaip pagėrusį einant iš naktinio klubo pacukų krūva priplumpino. Nebuvo jėgų net gintis :banging:  Praleidau pora smūgių, kažkaip už asfalto užkliuvau (kelininkai neatsakingai dirba, kreivą asfaltą paklojo) ir nugriuvau. Tuomet kažkaip girtam susirodė, kad reikia apsimest išjungtu. Padėjo - atsitraukė jie. Nenukentėjau stipriai, net žymių nesimatė, bet labai nemaloni situacija  :E Paskui norėjau juos surasti   :icon_bat:, ale ką tę surasi, kai veidų gerai nepameni  :-(

Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #419 įjungtas: 2007 Sau 13, 17:00:48 pm »