Tai va, situacija tokia... Vis abejoju savo sprendimu, ar reikėjo kviest policiją, o gal reikėjo lįst pačiai. Prieš kelias dienas vidurnaktį parvažiavom su vyru iš kino, dar pasėdėjom mašinoj, o kol pasėdėjom, už nugaros ėmė muštis du girti diedukai. Aš iš karto roviausi policijai skambint, vyras ramino, bet kai vienas diedukas pargriuvo ir ėmė šauktis pagalbos, o kitas jį spardė tuo metu, neištvėriau ir policiją iškviečiau. Aišku, policija atvažiavo praėjus minutei po to, kai diedukai nuėjo muštis į šalimais esantį bendrabutį ir iš kiemo pranyko. Teko atsiprašyt gerbiamų pareigūnų už sutrukdymą.
Tai va, klausimėlis - gal turėjau lįst ir pati juos išskirti? Nors pvz. nei aš turiu įgaliojimus ką nors skirti, tai kodėl jie turėtų manęs klausyti, o antra, iš kur man žinoti, kad jie peilio neturi?
Dėl policijos kvietimo tai irgi vyras mane dubasino dubasino, bet paauglystėj neiškviečiau policijos, girdėdama muštynes ir šiek tiek tamsoj matydama, tipo, galvojau, ai, šiaip sau, ką aš čia pazorinsiuos, o ryte sužinojau, kad užmušė per tas muštynes žmogų. Ir buvo toks kraupumas apėmęs, kad išlipsiu iš mašinos ir rasiu dieduko lavoną...
Dabar dar biški apsidžiaugiau - kitam forume turim kriminalinės pareigūnę, kaip tik pasigyrė, kad lįsdavo muštis gatvėse ir visų skirti, ta proga turėjo pasekoj įsidėt dantų protezą, o kūnas nusėtas randais...
Jei ne į temą, nu atsiprašau tada... Bet abejonių yra - jei nesugebėjau nieko gudresnio už policijos kvietimą padaryt, kai mušė net ne mane, tai kaip būtų pačiai, į tokią situaciją papuolus?..