Pagrindines diskusijos > Karyba

Profesionali kariuomenė Lietuvoje

<< < (34/35) > >>

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiFC straipsnis apie Avis, Vilkus ir Aviganius:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---
Jo... Galėjo kažkas šaltinį ir nurodyt, otai durnai čia pasijaučiau kątik
Gaila neteko girdėt tos mano įdėtos paskaitos gyvai, tačiau žinant lektorių, turėjo būt tikrai verta ne tik perskaityt, bet ir išgirst.

Ir ačiū už priminimą apie FC sukauptą biblioteką. Einu pildyt spragų :laikr:

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJo... Galėjo kažkas šaltinį ir nurodyt, otai durnai čia pasijaučiau kątik
Gaila neteko girdėt tos mano įdėtos paskaitos gyvai, tačiau žinant lektorių, turėjo būt tikrai verta ne tik perskaityt, bet ir išgirst.

Ir ačiū už priminimą apie FC sukauptą biblioteką. Einu pildyt spragų :laikr:

--- Baigti citatą ---
Nu tai tavo straipsnis rengtas ko gero pagal konspektus, tai gal ir neminėjo pavardžių, ar neužsirašė... Tik tiek, kad FC patalpintas straipsnis man patiko tai ir įsiminė...

EzysGazuotas:
Ir kažkam kažkada žadėjau primint apie laidą Kario genas (Warrior gene), tai kaip ir radau vaizdo įrašą, gal veiks...:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki,gal kas zinote iki kokio laipsnio PKT kariui galima pakilti tik su viduriniu issilavinimu?

--- Baigti citatą ---

Jei neklįstu, seržantas. Gali ir aukščiau. Bet mokslus vis tiek baik - tarnyba tam visas galimybes duoda. O ką išmoksi, ant pečių nesinešiosi.

Skeptikas:
Sveikinu visus kolegas, tarnavusius anksčiau bei prijaučiančius su Kariuomenės diena. Sėkmingos karjeros, sėkmės darbuose, gerų vadų ir lengvos kloties visame kame  :handshake:

:yeahhh: :yeahhh: :yeahhh:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją