Sportas > MMA
Kazushi Sakuraba
Sei-i:
--- Citata ---
Gal kokia apklausa paskelbti? :) - Saku -pamiselis, siaip trenktas ar tikras samurajus
--- Baigti citatą ---
Įdėjau - galite balsuoti!... :D
OSU:
--- Citata ---
Nežinau, bet pastarasis turi, MANO GALVA, netgi daugiau gabumų, nei Sakuraba. Basas, matai, be kovotojo dvasios dar turi ir smegenis bei analitinį protą (ne tik basą galvą), daro išvadas, analizuoja, kūrybiškai į viską žiūri. O kai kuriose kovose Sakuraba man gana blankiai pasirodė. Ypač, kai jo “operacinė programa“ pakimba, kaip koks Windows95. Kaip aš sakau: jei tos situacijos katose nebuvo - tai ir nežino, ką daryti. Šiuo požiūriu yra nepralenkiamas Vanderlėjus Silva, kuris būtinai kažką daro, kol kažką ir padaro, net jei patenka į “pato“ situaciją (šachmatų terminais).
--- Baigti citatą ---
Man Basas irgi patinka. Idomiausia, tai, kad jis pries iseidamas i atsarga labai pagerbė Rickson Gracie, pareikšdamas, kad jeigu kada ir sugrįš, tai tik kautis su juo.
Tegu ir apkaltinsit fanatiškumu, bet pavardinsiu, kodėl lMANO NUOMONE, Sakuraba tikrai vienas geriausių, galintis lygiuotis su Bas'u Ruttenu ir kitais:
1. Nesutikčiau su tuo, kad jis "pakimba" - kiek mačiau kovų jis visuomet yra aktyvus ir improvizaciniu gabumu jam nestinga. Aišku, kartais taip ir "Prisižaidžia", kaip kad buvo pirmoje kovoje su El Nino (čia, beje ne mano, Bas'o Rutteno nuomonė). Žiūrint Sakurabos kovas susidaro įspūdis, kad jam gera kova svarbiau už pergalę. Pvz. palyginti jo ir takados (jeigu manysime, kad buvo nesurežisuota) kovą su Cro cop.
2. Jo imtynių technika pavydėtina ir viena geriausių MMA. Tai patvirtina didesni MMA ekspertai už mane: Tas pats Bas Rutten, Stephen Quadros. Kiek radau duomenų apie jo kovas MMA, jis nė karto nebuvo nugalėtas imtynėse.
3. Netgi ir turėdamas aibę trūkumų (silpna smūgiavimo technika, fizine jėga, taktiniai dalykai...), turėjo tikrai gerų kovų ir pergalių. Manau, kad tai ir yra puiku. Ne veltui UFC labai jau norejo ji pasikviesti pas save.
Sei-i:
--- Citata ---
Man Basas irgi patinka.
--- Baigti citatą ---
Manau, kad jis visiems patinka - toks “savas vaikinas“... :D
--- Citata ---
Idomiausia, tai, kad jis pries iseidamas i atsarga labai pagerbė Rickson Gracie, pareikšdamas, kad jeigu kada ir sugrįš, tai tik kautis su juo.
--- Baigti citatą ---
Protingas žingsnis. Greisius visi žino - jei kautis su kuo ir verta, tai tik su žinomu!... ;)
--- Citata ---
Tegu ir apkaltinsit fanatiškumu, bet pavardinsiu, kodėl lMANO NUOMONE, Sakuraba tikrai vienas geriausių, galintis lygiuotis su Bas'u Ruttenu ir kitais:
--- Baigti citatą ---
Tavo argumentai žemiau fanatiškumu net nekvepia! :alus:
--- Citata ---
1. Nesutikčiau su tuo, kad jis "pakimba" - kiek mačiau kovų jis visuomet yra aktyvus ir improvizaciniu gabumu jam nestinga. Aišku, kartais taip ir "Prisižaidžia", kaip kad buvo pirmoje kovoje su El Nino (čia, beje ne mano, Bas'o Rutteno nuomonė). Žiūrint Sakurabos kovas susidaro įspūdis, kad jam gera kova svarbiau už pergalę. Pvz. palyginti jo ir takados (jeigu manysime, kad buvo nesurežisuota) kovą su Cro cop.
--- Baigti citatą ---
Japonai iš viso dažnai pakimba, todėl ir prakalbau apie “katas“... :D
Tačiau Sakuraba tikrai “beveik nepakimba“. Bet tikrai - esu bent kelis momentus matęs... Jei ne Windows95, tai vis tiek Windows98... :D
Aišku, kam nepasitaiko, tad Sakuraba nei per didelė išimtis, nei taisyklė. Vis tik neramiai Vanderlėjaus dūšiai nei vienas neprilygsta (nebent Storas, kai buriuoja)... :D
--- Citata ---
2. Jo imtynių technika pavydėtina ir viena geriausių MMA. Tai patvirtina didesni MMA ekspertai už mane: Tas pats Bas Rutten, Stephen Quadros. Kiek radau duomenų apie jo kovas MMA, jis nė karto nebuvo nugalėtas imtynėse.
--- Baigti citatą ---
Pritariu ir NENEIGIU! Jis tikrai puikus imtynininkas! Ne veltui Greisiai imtynėse jam ir neprilygo, nors visą savo strategiją kaip tik ant imtynių ir stato... ;)
Tačiau būti puikiu imtyniniku dar nereiškia būti puikiu MMA kovotoju - smūgiuoti irgi reikia mokėti. ;)
--- Citata ---
3. Netgi ir turėdamas aibę trūkumų (silpna smūgiavimo technika, fizine jėga, taktiniai dalykai...), turėjo tikrai gerų kovų ir pergalių. Manau, kad tai ir yra puiku. Ne veltui UFC labai jau norejo ji pasikviesti pas save.
--- Baigti citatą ---
Vis tik kodėl nepasikvietė - Greisiai užprotestavo ar kaip ten buvo?... :rolleyes:
Jei jau Tankui Abbotui UFCe yra vietos, tai Sakuraba tikrai vaizdelį papuoštų. Tačiau, spėju, čia daugiau “povandeninių srovių“ įtaka bus... :?
Saxum:
Dėl "pakibimo" ir aš pritariu. Nežinau kokioje kovoje tas Sei-I į galvą užstrigo, gal žiūrint su Vanderlėjum? Nes šiaip Sakuraba iš ties yra išradingas, prisigalvoja visokių veiksmų. Jis gi pirmasis sugalvojo kaip apeiti gulinčio brazilo iškeltas kojas - taigi galima paprasčiausiai atsitraukus ir įsibėgėjus peršokti. Nors mano favoritas Crocopas paprasčiau tą reikalą išsprendžia - demonstratyviai nusisuka, nueina į kitą ringo galą ir atsipūtęs žiūri kaip tas durnius voliojasi :-] Teisėjui nieko nelieka, kaip brazilą kelti nuo grindų :D
Sakurabos imtynių technika tikrai įspūdinga, praktiškai visi imtynininkai priversti pasiduoti. Tačiau Sei-I teisus, kad vien to nepakanka tapti didžiu kovotoju. Prastai gindamasis nuo smūgių jis gauna į kepalą nuo gerų muštukų. Na, žiūrėsim sausio 2d. kovoje su Silva, gal jau bus patobulėjęs :punch1:
Saxum:
--- Citata ---
Japonai iš viso dažnai pakimba, todėl ir prakalbau apie “katas“... :D
--- Baigti citatą ---
Čia gal daugiau tradicionalistai, kai ateina į MMA. Bet dabar ir Japonijoje jau yra aibė kovotojų, kurie nuo pat pradžių treniruojasi MMA kovoms. Tokie jau kaip Windows XP dirba :D Juolab, kad jie ten susimetę kartu su jankiais treniruojasi :D
--- Citata ---
Vis tik kodėl nepasikvietė - Greisiai užprotestavo ar kaip ten buvo?...
--- Baigti citatą ---
Kaip Rickson Gracie kažkada pareiškė, kad UFC neapsimoka kautis, nes ten per mažos babkės :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją