Sportas > Bendra sporto tema
Kas jus paskatino uzsiemineti kovos sportu?
Vilkatas:
Na, vaikysteje tae kwon do pradejau, nes ir kiti klasiokai pradejo lankyt :) Paskui meciau po metu :)
Bet rimtai uzsiimti paskatino nutikimas:
kaimynas (praktikuojantis shorenji kempo) sveciavosi pas mane. As gyvenau pirmame aukste ir langai buvo i Daukanto gatve (Kauno centras). Pamaciau pro langa, kaip 5 bachuriukai kazkokius du vaikinukus apsupo ir nusitempe link bromos. Na, as kaimynui sakau, einam, padesim, pasiemem lazdas ir t.t ( :D)
Na, sulaikem viena ciuva is 5, nutempem i komisariata, is pradziu apkule :) . Na, davem parodymus. Paskui buvo teismas, liudijau teisme. Pries liudijima sedejau koridoriuje pries 5 "herojus" vienas. Sekretore atejo, pasake garsiai mano varda ir pavarde bei gyvenamaji adresa ...
Paliudijau teisme. Bet tada bijojau, kad gali laukt manes kuri nors vakara. Ir nusprendziau ismokt apsigint save ir iveikt ta nuolatini nerima.
stripulis:
Mane tai vaikystėj Džeki Čano filmai žavėjo, o labiausiai tai, kad jis aukštai koją gali iškelt :-]
Tai taip maždaug nuo penkių metų vis spardžiau atseit sau virš galvos, prisilygiuodama į spintą.
Atėjo 12 metų, pradėjau koja spintos viršų pasiekt, ir smarkiai įklimpau ant rytietiškos filosofijos... O prie jos tais laikais ir karate siejosi.
Tai kai mokykloj, man būnant 15-os metų, atsirado karate būrelis, klausimų, kur eit, nekilo.
Buvo prieš tai ir kitų dalykų palankyta, pvz. badmintonas profesionaliai, bet karate prikibo nuo pirmos dienos. Ir visam gyvenimui.
Bet akivaizdu, kad jei būčiau pataikius pvz. pas trenerį, kuris buvo trečias man iš eilės, nebūtų to visam gyvenimui. Klausimas, ar ir metus būčiau išlankius. Nes toks dalykas, kaip noras muštis gatvėje, savigyna ir pan. išvis nefigūravo. Gal kažkiek norėjosi būti stipresnei fiziškai.
Tarp kitko, iki lankant karate klasėj buvau visų klounas ir dubasinimo objektas, ačkarikė ir tamu padobnoje, bet visai nesitikėjau, kad po metų auklėtojai per apklausą pasakysiu, ką lankau, ir dubasinimas baigsis kaip ir nebuvęs... Taip kad turėjo ir visai neblogą šalutinį poveikį tos mano treniruotės ;)
P. S. Vilkatai, ta sekretorė tai be žodžių :oho: Bet iš kitos pusės, pasirodo, gali jai padėkoti, jei ne ji, gal ir nebūtum ko nors ėmęsis :alus:
Artur:
idomu paskaityti kiekvieno istorijas :alus:
Mitsuke:
Pirmoje, antroje klaseje Karate... :-) Labai patiko... Bet poto Tevai nelabai leido toliau lankyt...
Bet tokia trauka kovos menam ir rytu kulturai liko
Tada 11m, ejau is mokyklos, Bromoje, prisikabino 3 bachuriukai, Taip mazdaug po 16-17m :evil: Issitychiojo, iverte i sniega, ir pavoge kepure nubego... Nu nezinojau ka daryt, pasimeciau. Nuejau namo. Tevas suzinojas pasake...
"Viskas...Reiks ismokt apsigint!"
Nu nuo tada Ninjutsu - man viskas :respect:
Achiu teti! :D
Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPirmoje, antroje klaseje Karate... :-) Labai patiko... Bet poto Tevai nelabai leido toliau lankyt...
Bet tokia trauka kovos menam ir rytu kulturai liko
Tada 11m, ejau is mokyklos, Bromoje, prisikabino 3 bachuriukai, Taip mazdaug po 16-17m :evil: Issitychiojo, iverte i sniega, ir pavoge kepure nubego... Nu nezinojau ka daryt, pasimeciau. Nuejau namo. Tevas suzinojas pasake...
"Viskas...Reiks ismokt apsigint!"
Nu nuo tada Ninjutsu - man viskas :respect:
Achiu teti! :D
--- Baigti citatą ---
Tu padėkok tiems bachūrams, kurie išvoliojo tave sniege :luztu:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją