Sportas > Bendra sporto tema
Kas jus paskatino uzsiemineti kovos sportu?
Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiGal kaip nors pati :D Siaip nuo temos nukrypom :P
--- Baigti citatą ---
Nesuk galvos - kad ir ką belankytum, vistiek reikės draugo pagalbos. Ar į ligoninę nuvežt ar lavoną užkast.. :)
Žiūrėk, kad būtų smagu tame ar kitame klube.
WT girl:
Registruotis arba PrisijungtiNesuk galvos - kad ir ką belankytum, vistiek reikės draugo pagalbos. Ar į ligoninę nuvežt ar lavoną užkast.. :)
Žiūrėk, kad būtų smagu tame ar kitame klube.
--- Baigti citatą ---
Tai ziuriu, ziuriu, kad smagu butu, o del lavono, tai parasysiu Tau, kai uzkast reikes :kikena:
AVD:
Mano širdyje kovos menai atsirado nuo 11metų. Kaip kažkas rašė, kad sniege išvoliojo, tai mane irgi turbūt panašiai būtų išvolioję, bet buvo vasara, o aš stebuklingu būdu prasileidusi smūgį iš kojos į šonkaulius sugebėjau pabėgti:D Po šio įvykio mama mane nuvedė į kovinės savigynos treniruotes, kurios labai patiko. Lankiau apie pusmetį, bet kai atsidūriau su smegenų sutrenkimu ligoninėje, visi kovos menai man buvo uždrausti iki kol sueis pilnametystė ir galėsiu pati spręsti. Tada kibau į mokslus, sportą numečiau visai, nes nepatiko kitos šakos. Ir tik būdama 21m. studijų mieste pradėjau lankyti wingt chun, tačiau tragiškos treniruotės nuvylė, kaip vėliau teko kalbėtis su kitame meiste sportuojančiu draugu, man teko netikęs treneris.. kiek tame tiesos nežinau, bet supratau, kad wingt chun ne man, nes jame man trūksta veiksmo :D Dabar sportuoju salėje, tvirtėju, ir ruošiuosi pradėti lankyti savo svajonę muay thai.. Žinoma minčių galvoje sukasi įvairių, kažkiek prisibijau traumų, kažkiek nedrąsu ateiti vėl tokiai žaliukei, bet jau nevisai jauniklei 23m., bet jaučiu, kad kovotojo dvasia mane atvys ten nespėjus net mirktelėti:D
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiMano širdyje kovos menai atsirado nuo 11metų. Kaip kažkas rašė, kad sniege išvoliojo, tai mane irgi turbūt panašiai būtų išvolioję, bet buvo vasara, o aš stebuklingu būdu prasileidusi smūgį iš kojos į šonkaulius sugebėjau pabėgti:D Po šio įvykio mama mane nuvedė į kovinės savigynos treniruotes, kurios labai patiko. Lankiau apie pusmetį, bet kai atsidūriau su smegenų sutrenkimu ligoninėje, visi kovos menai man buvo uždrausti iki kol sueis pilnametystė ir galėsiu pati spręsti. Tada kibau į mokslus, sportą numečiau visai, nes nepatiko kitos šakos. Ir tik būdama 21m. studijų mieste pradėjau lankyti wingt chun, tačiau tragiškos treniruotės nuvylė, kaip vėliau teko kalbėtis su kitame meiste sportuojančiu draugu, man teko netikęs treneris.. kiek tame tiesos nežinau, bet supratau, kad wingt chun ne man, nes jame man trūksta veiksmo :D Dabar sportuoju salėje, tvirtėju, ir ruošiuosi pradėti lankyti savo svajonę muay thai.. Žinoma minčių galvoje sukasi įvairių, kažkiek prisibijau traumų, kažkiek nedrąsu ateiti vėl tokiai žaliukei, bet jau nevisai jauniklei 23m., bet jaučiu, kad kovotojo dvasia mane atvys ten nespėjus net mirktelėti:D
--- Baigti citatą ---
Mažiau galvok ir eik. Tai nueisi. O jei galvosi, toliau šio forumo nelabai kur ir nueisi...
paslaptis:
Pirmadienį 18,30 laukiam Vendettoj
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją