Sportas > Bendra sporto tema
Kas jus paskatino uzsiemineti kovos sportu?
lukas123:
O aš vaikystėj su tėčiu žiūrėdavau daug filmų, kuriuose vaidindavo Chuckas Norrisas ir tai nulėme, kad pradinėje mokykloje lankiau "Akrobatinį karate". :D Poto klasiokas mane labai šokiravo, kai pasakė, jog tai, ką mes abu sportuojame, nėra tikras karate :luztu: Ir nežinau atsitiktinai ar ne, bet mama, kitą dieną parduotuvės vežimėlyje rado skrajutę, reklamuojančią Vilniaus "Karate-do" klubą. Nuvykau su klasiokiu išbandyti "tikrojo karate" ir vis dar bandinėju jau 8 metus :D O klasiokas po kelių metų dingo ir kiek žinau, dabar poilsiauja kolonijoje :D
arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiO aš vaikystėj su tėčiu žiūrėdavau daug filmų, kuriuose vaidindavo Chuckas Norrisas ir tai nulėme, kad pradinėje mokykloje lankiau "Akrobatinį karate". :D Poto klasiokas mane labai šokiravo, kai pasakė, jog tai, ką mes abu sportuojame, nėra tikras karate :luztu: Ir nežinau atsitiktinai ar ne, bet mama, kitą dieną parduotuvės vežimėlyje rado skrajutę, reklamuojančią Vilniaus "Karate-do" klubą. Nuvykau su klasiokiu išbandyti "tikrojo karate" ir vis dar bandinėju jau 8 metus :D O klasiokas po kelių metų dingo ir kiek žinau, dabar poilsiauja kolonijoje :D
--- Baigti citatą ---
Klasikinė situacija. Atėjau su draugais dar senovėj į TKD, draugai nubyrėjo, aš likau. Jau daugiau nei 15 metų kovos menuose. O jie visai kitais dalykais dabar užsiima...
Starka:
Mane tai rutina privertė pradėt . Kol mokykloj mokiausi ir studentavau, vėjai buvo galvoj ir visokių veiklų prisimastydavau . Po to dirbt pradėjau . Darbas sedimas 8 val prasėdi darbe, o žiema grįžęs dar ir namie toliau sau sedi. Pradėjo lašiakai augt dideliais tempais, kai jau lipdamas namo į 7 aukšta padusau, nutariau kad reik kažką daryt. Pradėjau sportuot po truputi dėl saves 3 kartus per savaitę. Paskui užkabino, kažkaip nebeisivaizduoju gyvenimo neišėjus pajudėt . Be to pastebėjau, kad visas negatyvas po darbų ir šiaip, jei diena prasta gerai išeina su prakaitu , grįžtu sau su šypsena po treniruotės ir gyvenimas gražus :)
WT girl:
Jau nuo pat vaikystės mėgau mušti negerus berniukus ir peštis su mergaitėmis :D Bet kažkaip tada ar tie kovos menai nebuvo tokie populiarūs, ar tiesiog mamai neatėjo į galvą manęs nuvesti į treniruotes. Tai va ir praleidau savo 16 metų tai plaukime, tai šokiuose, tai stalo tenise, o einant septynioliktiems kažkaip pamaniau, kad reiktų išbandyt kovos menus. Prie to, žinoma prisidėjo ir visokie filmai apie tai. Paieškojau internete ir akys užkliuvo už Kung fu Wing Tsun. Nuėjau į pirmą treniruotę ir užkabino. Dabar daugiau nei 5 mėnesius lankau ir labai tuo džiaugiuosi. Jaučiu kaip stiprėja mano smūgiai, palyginus su pirmomis treniruotėmis, kaip didėja lankstumas. Daug kas mano, kad WT yra neefktyvu apsiginant ir pan., bet tikrai manau, jog gerai įvaldžius bent kokį kovos meną būsi pranašesnis už tą, kuris turi tik jėgos, bet ne technikos :)
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJau nuo pat vaikystės mėgau mušti negerus berniukus ir peštis su mergaitėmis :D Bet kažkaip tada ar tie kovos menai nebuvo tokie populiarūs, ar tiesiog mamai neatėjo į galvą manęs nuvesti į treniruotes. Tai va ir praleidau savo 16 metų tai plaukime, tai šokiuose, tai stalo tenise, o einant septynioliktiems kažkaip pamaniau, kad reiktų išbandyt kovos menus. Prie to, žinoma prisidėjo ir visokie filmai apie tai. Paieškojau internete ir akys užkliuvo už Kung fu Wing Tsun. Nuėjau į pirmą treniruotę ir užkabino. Dabar daugiau nei 5 mėnesius lankau ir labai tuo džiaugiuosi. Jaučiu kaip stiprėja mano smūgiai, palyginus su pirmomis treniruotėmis, kaip didėja lankstumas. Daug kas mano, kad WT yra neefktyvu apsiginant ir pan., bet tikrai manau, jog gerai įvaldžius bent kokį kovos meną būsi pranašesnis už tą, kuris turi tik jėgos, bet ne technikos :)
--- Baigti citatą ---
Welkam į FC.
Nedaug kas rašo, kad vinčiūnas neefektyvus. Daugiau rašoma apie skirtingas asociacijas, jų mokytojus, mokymo metodikas. Tikiuosi, kad su tamsta čia (forume) neišsirituliuos politinės vinčiūno temos. Taip pat linkiu nelikt savo sultyse. T.y. jei jau jausi, kad tavo stilius tau yra nenugalimas (pats pačiausias), pasibandyk su kitais (pvz. Arimano chebra). Ir jei būsi pakankamai atvira, tie patyrimai padės užpildyti esamas (jei tokių bus) spragas.
Sėkmės sportuojant.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją