Na va as irgi papasakosiu savo istorija
Siaip kvailoka biski...
Na buvau as vaikystej ipac mokyklos metais gal iki 9-10 klases, toks tuo metu netipinis gatves "Robin Hudas",
neuzsiiminejau jokiais kovos menais, bet uztai musdavaus beveik kasdien, vis atsirasdavo tokiu kuriems patikdavo skriaust silpnesnius, o kadangi as saves silpnesniu niekad nelaikiau tai nepabijodavau duot atgal, kartais budavo, kad tekdavo atsimusinet pries 10 ir daugiau. Aisq gaudavau i galva, paskui kazkaip isigudrinau, kad taip ziauru nebutu kai mane puola "saraba" iskviest koki viena i dvikova tapo lengviau
Kiek kartu sedejau pas direktoriu kabinete turbut net nesuskaiciuociau... tiesiog isdidumas bei besaliginis isitikinimas savo teisumu buvo varomoji jega, negaledavau sedet ir kest patyciu is vyresniu kaip kiti klasiokai.
Tai va iki 10 klases isikovojau sioki toki autoriteta kai vienam veikejui devintoj klasej berods, ranka sulauziau. Nuo to laiko prie manes niekas nelindo, beto ir laiko nebebuvo mustynems mokintis reikejo, visi aplink egzaminais pradejo gazdint.
Na bet kadangi gyvenimas vyresnese klasese buvo ramus neskaitant pastovios itapos del mokslu, tai greitai man pradejo trukt adrenalino... Ekstremalios situacijos bei kova kaip narkotikas prie ju priprantama
Zodziu, kadangi aplinkui niekas nesimuse, o tevas turejo pazystama boksininka tai ir pasiule man i bokso treneruote nueit, prigazdino, kad naujokelius ten musa ir pan, o man tik dar idomiau nuo tu gazdinimu pasidare
Zodziu taip pradejau uzsiiminet boksu
Dar pamenu toks buvau apsales kai prima karta gyvenime maciau darba ant lapu, dirbo tuo metu 3 vieta lietuvos tsempionate uzemes bachuriukas, tokiu greitu smugiu gyvenime nebuvau mates. Po menesio teko isbandyt tuos smugius savo kailiu, kovojau tik viena raunda bet gavau kokreciai
Taigi padariau isvada, kad nieko nemoku ir reik rimtai uzsiiminet, kaip tik artejo vasaros atostogos ir pasistaciau sau tiksla, kad rudeni jau galeciau kaip lygus su lygiu kovot su tokiais kovotojais ir man pavyko
Del visisko aiskumo pasakysiu, kad visa vasara turejau po dvi trenruotes po 2 valandas kiekviena diena iskyrus sestadieni ir sekmadieni, sestadieni turejau tik viena treneruote, o sekadieni ilsejaus
Bet uztai rudeny vaikiau visus "senukus" sugrizusius po atostogu
Siaip nors siai dienai pradejau dometis imtynemis, uzsiiminejau aikido, biski karate, ir esu susipazines su kitasi kovos menais visgi galiu pasakyt kaip sake Saxum "pirmoji meile nerudija"