AutoriusTema: Noreciau suzinoti jusu nuomone apie Nhat-nam  (Skaityti 60005 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs J.

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 104
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Noreciau suzinoti jusu nuomone apie Nhat-nam
« Atsakyti #150 įjungtas: 2012 Bal 02, 17:08:00 pm »
tokiu video nerasi.
uztat daugiau info galima rast.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #151 įjungtas: 2012 Bal 02, 19:20:11 pm »
Pazistami veidai is namo vaikystes  :angel:
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #152 įjungtas: 2012 Bal 02, 19:22:57 pm »
Nu įdomu būtų pamatyt kaip žmogus, nepakeliantis kojos aukščiau bambos smūgiuoja galvos lygyje.
Nebent ant taburetės atsistojes  ;-)
Siamai, pakelti koja iki galvos, tai dar nereiskia duoti i galva su koja ;) 
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Šalis: lt
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #153 įjungtas: 2012 Bal 02, 22:10:27 pm »
Gal kas galit patalpint koki varzybu video? Nes pazejus i si tai nieko ypatingo atrodo  :nezino:

:kikena: dar  vienas, kur viską varžybom matuoja. pasieškok jutūbėj, kur Profesorius veiksmus ant savo mokinių rodo. Jeigu tada nepagausi kampo, tai niekuo negaliu padėt. Varžybų video iš princpo į jutūbes nėra keliami, taigi vienintelis būdas yra ateit į varžybas. Arba į treniruotę. O treniruotėse pas skirtingus trenerius ir skirtingą NN matysi. Labai jau plati sfera yra NN. Van Ežys apsilankė, biškį susipažino, matė įrašus kelis iš varžybų, jis van ir išdėstė, ką matė. O ir šiaip mes ne misių konkursas, kad visiem įspūdį daryt.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #154 įjungtas: 2012 Bal 02, 22:27:36 pm »
Nors rusai kažkodėl įdėjo kelis fragmentus iš mūsų, lietuviškų varžybų, kiek mačiau šituose video.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #154 įjungtas: 2012 Bal 02, 22:27:36 pm »

Atsijungęs J.

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 104

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #155 įjungtas: 2012 Bal 03, 10:00:29 am »
Siaip tai del varzybu irgi galiu pritarti.
Yra daug kovos menu kur net nera tu varzybu ir nebuna,pvz okinavos karate. Ten pakanka sparingu. O ir dalyvaut turnyre niekas nedraudzia. Yra pilna video kur goju ryu varzosi su shotokan arba kyokushin karatistais.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #156 įjungtas: 2012 Bal 03, 10:37:20 am »
Nu darom mes tas varžybas, reikalingos jos, kad su nepažįstamais priešininkais jėgas išbandyt. Treniruotėse tai iš vienos salės visi visus pažįsta skersai išilgai ir jau įpročiai visokie negeri pradeda vystytis sparinguojantis. Atvažiuoja iš kitų salių ir kitų miestų žmonės į varžybas- jau kitas reikalas. Tik nereik varžybų paverst esme ir prasme kovos meno, nes gaunasi sportas. Varžybas priimu kaip treniravimosi dalį, o ne kaip jo tikslą.
Carlos Castaneda

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #157 įjungtas: 2012 Lie 03, 14:00:22 pm »
Gal kas nors galėtų parašyti kaip vadinasi nhat- nam nusilenkimas norėčiau video youtubej susirasti  :chmm:. Arba gal, kas gali pasufleruoti kaip ieškoti?
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #158 įjungtas: 2012 Lie 03, 14:14:08 pm »
Gal kas nors galėtų parašyti kaip vadinasi nhat- nam nusilenkimas norėčiau video youtubej susirasti  :chmm:. Arba gal, kas gali pasufleruoti kaip ieškoti?

tai ryt pas Arimaną juk galėsi viską sužinot...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #159 įjungtas: 2012 Lie 03, 14:34:30 pm »
Na jo bet aš noriu jau bent panašiai mokėti, o tai vakar nejaukiai jaučiausi su savo kinietišku nusilenkimu...

« Atsakyti #159 įjungtas: 2012 Lie 03, 14:34:30 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #160 įjungtas: 2012 Lie 03, 15:54:33 pm »
Na jo bet aš noriu jau bent panašiai mokėti, o tai vakar nejaukiai jaučiausi su savo kinietišku nusilenkimu...
Ateisi ryt ir išmokinsim, viskas normaliai. Kai naujas žmogus ateina, tai jis nusilenkinėja, kaip moka. Svarbu, kad nusilenkia.
Carlos Castaneda

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #161 įjungtas: 2012 Spa 04, 00:37:37 am »
turbut nhat nam turi daugiau aukstu smugiu kojom ko neturi wing chun. a ne?
Aš tai galiu pasakyti taip pabuvojusi  Arimano NN treniruotėse aš pagaliau sužinojau, kad turiu kojas  :angel:. O jei rimtai tai WT kojoms labai nedaug dėmesio skiriama, sakyčiau WT specializuojasi rankose (Apie Wing Chun treniruočių metodikas nežinau, kalbu apie tai ko mokiausi BWTA). WT mokinio lygije turi tris pagrindinius spyrius, kurie atidirbinėjami dažniausiai tik atliekant formą. Per egzaminus iki pat 12 lygio nieksi iš manęs nereikalavo normalios kojų technikos. Taip pat  per laisvas kovas neteko matyti daug naudojančių kojas. WT akcentuojama pojučiai , reakcija artimoje kovoje...Už tai ir matyt nelabai mėgstami spyriai kadangi jie padaro distanciją nuo priešininko. Kojų technikos trūkumas yra labai didelis minusas, nes wing tsunistas nemokėdamas naudoti kojų, nemokės ir nuo jų apsiginti. Nuo WT spyrių mes gindavomės gaudydami kojas arba paprasčiausiai jas nuvesdami rankomis (noriu pasakyti, kad jie ant tiek silpni), todėl wingtsunistamas nelabai gerai kovoti su tais kas moka naudoti kojas, nes arba a) wingtsunistas sutriks ir nežinos ką daryti ir tuo pasinaudojęs priešininkas jį prilups arba b) wingtsunistas gaudys koją ir jam pasibaigs dar blogiau. 
O dabar grįžtam prie NN. Pirmose NN treniruotėse buvo baisu, aplink skraidė kojos aš neįsivaizdavau ką su jomis daryti, o pati darydama spyrį griūdavau. Dabar dėka to, kad kiekvieną treniruotę sistemingai treniruojamos kojos, jaučiuosi tvirčiau darydama spyrį . Ir dėka to kad Arimano mokiniai per sparingus naudoja spyrius aš jų mažiau bijau ir po biški stengiuosi atsipratinti juos gaudyti bei blokuoti rankomis. Spyriai stiprūs, mažai nepasijaučia jei bandau apsiginti rankomis... Beje, kas man patinka bet kartu ir sunku tai viena pagrindinių treniruočių stovėsenų (TAN) (wt ją vadinom raitelio stovėsena ir naudojom tik retkarčiais prie fizinių pratimų). Ši stovėsena ne šiaip dėl grožio, o stiprina kojų raumenis, tai vėl gi NN pliusas palyginus su WT klišų kojų stovėsena (yee chi kim young ma), kuri šiaip nemanau, kad turi realia naudą...
Žodžiu norėjau pasakyti, kad nors dar tik beveik mėnesį NN užsiiminėju, bet labai džiaugiuosi pradedanti judėti su kojomis, bei po biški atsikratanti kojų fobijos. Apie wt kojų technikos trūkumą aš supratau, apsilankiusi pas Asia ir kai buvau užsukusi pas Smauglį į karate treniruotę. Tada tik supratau, kad žmonės ne tik rankas turi bet ir kojas ir dar plius moka jomis naudotis  :banging: Gal jei būčiau ankščiau WT super technikomis suabejojusi ir kitus kovos menus aplankiusi, būčiau savarankiškai daugiau kojas treniravusi.   :banging:

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #162 įjungtas: 2012 Spa 04, 10:45:39 am »
Aš tai galiu pasakyti taip pabuvojusi  Arimano NN treniruotėse aš pagaliau sužinojau, kad turiu kojas  :angel:. O jei rimtai tai WT kojoms labai nedaug dėmesio skiriama, sakyčiau WT specializuojasi rankose (Apie Wing Chun treniruočių metodikas nežinau, kalbu apie tai ko mokiausi BWTA). WT mokinio lygije turi tris pagrindinius spyrius, kurie atidirbinėjami dažniausiai tik atliekant formą. Per egzaminus iki pat 12 lygio nieksi iš manęs nereikalavo normalios kojų technikos. Taip pat  per laisvas kovas neteko matyti daug naudojančių kojas. WT akcentuojama pojučiai , reakcija artimoje kovoje...Už tai ir matyt nelabai mėgstami spyriai kadangi jie padaro distanciją nuo priešininko. Kojų technikos trūkumas yra labai didelis minusas, nes wing tsunistas nemokėdamas naudoti kojų, nemokės ir nuo jų apsiginti. Nuo WT spyrių mes gindavomės gaudydami kojas arba paprasčiausiai jas nuvesdami rankomis (noriu pasakyti, kad jie ant tiek silpni), todėl wingtsunistamas nelabai gerai kovoti su tais kas moka naudoti kojas, nes arba a) wingtsunistas sutriks ir nežinos ką daryti ir tuo pasinaudojęs priešininkas jį prilups arba b) wingtsunistas gaudys koją ir jam pasibaigs dar blogiau. 
O dabar grįžtam prie NN. Pirmose NN treniruotėse buvo baisu, aplink skraidė kojos aš neįsivaizdavau ką su jomis daryti, o pati darydama spyrį griūdavau. Dabar dėka to, kad kiekvieną treniruotę sistemingai treniruojamos kojos, jaučiuosi tvirčiau darydama spyrį . Ir dėka to kad Arimano mokiniai per sparingus naudoja spyrius aš jų mažiau bijau ir po biški stengiuosi atsipratinti juos gaudyti bei blokuoti rankomis. Spyriai stiprūs, mažai nepasijaučia jei bandau apsiginti rankomis... Beje, kas man patinka bet kartu ir sunku tai viena pagrindinių treniruočių stovėsenų (TAN) (wt ją vadinom raitelio stovėsena ir naudojom tik retkarčiais prie fizinių pratimų). Ši stovėsena ne šiaip dėl grožio, o stiprina kojų raumenis, tai vėl gi NN pliusas palyginus su WT klišų kojų stovėsena (yee chi kim young ma), kuri šiaip nemanau, kad turi realia naudą...
Žodžiu norėjau pasakyti, kad nors dar tik beveik mėnesį NN užsiiminėju, bet labai džiaugiuosi pradedanti judėti su kojomis, bei po biški atsikratanti kojų fobijos. Apie wt kojų technikos trūkumą aš supratau, apsilankiusi pas Asia ir kai buvau užsukusi pas Smauglį į karate treniruotę. Tada tik supratau, kad žmonės ne tik rankas turi bet ir kojas ir dar plius moka jomis naudotis  :banging: Gal jei būčiau ankščiau WT super technikomis suabejojusi ir kitus kovos menus aplankiusi, būčiau savarankiškai daugiau kojas treniravusi.   :banging:
O dar sako Nhat-nam ne sekta  :kikena:

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #163 įjungtas: 2012 Spa 04, 12:22:43 pm »
Nu prie ko čia? Apie sektas rašom skyriuje apie ,,sistemą", o mane palikit ramybėj, nebent panašų filmuką susuktumėt su įrodymais  :kikena:
O jei rimtai, tai tokias užuominas galima jau suprast kaip tyčinį reputacijos juodinimą. Tema yra apie Niat-Nam. Kažkas perskaitys ir pradės kliedėt: ,,o aš forume skaičiau..." Per daugiau nei dešimtmetį iš manęs nei kas pinigus viliojo, anei aiškino, kuo tikėt-kuo netikėt, anei bandė  nuo draugų ar šeimos atskirt, niekam nereikėjo melstis ir taip toliau, transo būsenoj voliotis neteko. Tai kokia čia sekta? Dėl to, kad moralizuoja reguliariai? Aš saviškiam pastoviai smegenis zulinu:,, negirtuokliaukit, nerūkykit, neterškit aplink save, turėkit sąžinę, būkit patriotai, prisiimkit atsakomybę už savo veiksmus, o jei problemų ieškodami valkiositės-teks atsisveikint." Moralizuot kiekvieno trenerio pareiga yra. Jeigu tai yra ,,sektos požymis", tai aš esu pats didžiausias sektantas  :angel:
Carlos Castaneda

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #164 įjungtas: 2012 Spa 05, 01:20:35 am »
Nu prie ko čia? Apie sektas rašom skyriuje apie ,,sistemą", o mane palikit ramybėj, nebent panašų filmuką susuktumėt su įrodymais  :kikena:
O jei rimtai, tai tokias užuominas galima jau suprast kaip tyčinį reputacijos juodinimą. Tema yra apie Niat-Nam. Kažkas perskaitys ir pradės kliedėt: ,,o aš forume skaičiau..." Per daugiau nei dešimtmetį iš manęs nei kas pinigus viliojo, anei aiškino, kuo tikėt-kuo netikėt, anei bandė  nuo draugų ar šeimos atskirt, niekam nereikėjo melstis ir taip toliau, transo būsenoj voliotis neteko. Tai kokia čia sekta? Dėl to, kad moralizuoja reguliariai? Aš saviškiam pastoviai smegenis zulinu:,, negirtuokliaukit, nerūkykit, neterškit aplink save, turėkit sąžinę, būkit patriotai, prisiimkit atsakomybę už savo veiksmus, o jei problemų ieškodami valkiositės-teks atsisveikint." Moralizuot kiekvieno trenerio pareiga yra. Jeigu tai yra ,,sektos požymis", tai aš esu pats didžiausias sektantas  :angel:

Dziudoka nepraleis progos pašpilkuot.. :)
Nes viskas yra sekta, kas ne dziudo.. :)
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

« Atsakyti #164 įjungtas: 2012 Spa 05, 01:20:35 am »