AutoriusTema: Noreciau suzinoti jusu nuomone apie Nhat-nam  (Skaityti 62371 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Noreciau suzinoti jusu nuomone apie Nhat-nam
« Atsakyti #105 įjungtas: 2011 Lie 28, 17:54:01 pm »
vėl kažkas apie kažką... tiek ir matos tamstos supratimas. Eik toliau gert kavos. Kitiem galiu pasakyt, kad asilas ir MT nieko neišmoks ir nepritaikys, jeigu yra asilas. :nezino: Aš MT labai gerbiu, tailando boksas yr mano alma mater, su kuom jis valgomas žinau. Būtent todėl galiu įvertint NN, kur arsenalas yra visai kaip MT, tik iš šimto padaugintas. Jeigu pasidomėsit MT šaknimis, pastebėsit, kad abu stiliai ganėtinai panašūs. Ir apskritai, kitos mokyklos vadinimas šūdu tikrai neparodo kovotojo brandos ar plataus mąstymo. man bobutė sakė, kad pvz., kad pankrationas kaka. Tai dabar man patikėk, kad jis kaka? Arba dėl to kaka, kad kažkada daviau į kaulus pankrationščikui kokiam apsišaukėliui? :senis:jau daugiau nei 15 metų sėdžiu tuose kovos menuose, patikėkit manim, jeigu koks stilius išliko iki mūsų dienų, tai ten daug visko naudingo galima atkast, tik reik mokėt ieškot. kiti moka gatvėj ir bagua pritaikyt ir visokius šokius kiniškus kur kaip baletas atrodo, bet čia PLATAUS MĄSTYMO reik... o tai čia man panašu į eilinę situaciją, kai koks gorila pasimoko bokso pagrindų mėnesį, tada primuša kokį vaiką iš vingcuno ir visiem paskui rėkia, kad kung fu visokie yra nesąmonė...
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #106 įjungtas: 2011 Lie 28, 17:58:38 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
patikėkit manim, jeigu koks stilius išliko iki mūsų dienų, tai ten daug visko naudingo galima atkast, tik reik mokėt ieškot. kiti moka gatvėj ir bagua pritaikyt ir visokius šokius kiniškus kur kaip baletas atrodo, bet čia PLATAUS MĄSTYMO reik... o tai čia man panašu į eilinę situaciją, kai koks gorila pasimoko bokso pagrindų mėnesį, tada primuša kokį vaiką iš vingcuno ir visiem paskui rėkia, kad kung fu visokie yra nesąmonė...

jei isliko, tai turbut tikrai tame stiliuje yra kazkas naudingo. tik ne visus stilius verta ir "sveika" priimti kaip bazinius. As asmeniskai noreciau kai ka ir is Wing Tsun pasiimt ir is Jujitsu, bet kaip pagrindine disciplina siu stiliu praktikuoti nenoreciau. Manau siuos du momentus reiktu isskirti. Jei stilius isliko iki siu dienu, nereiskia, kad jis geras kaip "uzbaigtas stilius", gal geros kai kurios jo komponentes. bet tai nebutinai apie NN...
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #107 įjungtas: 2011 Lie 28, 18:44:27 pm »
tai, kad laikas atfiltruoja stilius yra visiska nesamone, nes jeigu tai butu tiesa, tai visoki **** **** (teuzcenzuruortas pavadinimas kad vel kasnors neisizeistu/neapsiverktu) ir nebutu islike. bet isliko. kaip ir gyva galybe visokiu dance'u kurie sekmingai gyvuoja ne todel, kad butu efektyvus, o todel, kad grazios pakazuchos ir meistras itikinamai sneka intelekto suzalotu balsu. nusibodo jau tokios nesamones. kiekviena diena vis naujas sarlatanas paleidzia i pasauli vis nauja stiliu. turbut tuoj prieisiu prie nuomones, kad geriausias stilius tai tiesiog geras smugis i snuki is kieto kumscio (arba boksas), nes uzkniso grazios kalbos be realiu veiksmu. cia visai net ne apie NN. o apie NN, tai baisiai sorry, pamirsau po savo postu parasyti, kad "tai tik mano nuomone", nes jeigu to neparasai, tai baisiai skausmingai priimami komentarai. nezinau as to NN, bet maciau, kad ten daro pakazuchas, o jeigu kazkur daro pakazuchas, tai automatiskai mano nuomone tampa negatyvi. gaila, kad net kaikurie stiliai kuriuos gerbiu irgi uzsiima pokazuchom  :-( vaiku darzelis. einu toliau gerti kavos.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #108 įjungtas: 2011 Lie 28, 18:47:50 pm »
jei isliko, tai turbut tikrai tame stiliuje yra kazkas naudingo. tik ne visus stilius verta ir "sveika" priimti kaip bazinius. As asmeniskai noreciau kai ka ir is Wing Tsun pasiimt ir is Jujitsu, bet kaip pagrindine disciplina siu stiliu praktikuoti nenoreciau. Manau siuos du momentus reiktu isskirti. Jei stilius isliko iki siu dienu, nereiskia, kad jis geras kaip "uzbaigtas stilius", gal geros kai kurios jo komponentes. bet tai nebutinai apie NN...

Jujitsu blogas stilius?

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #109 įjungtas: 2011 Lie 28, 20:15:33 pm »
Jujitsu blogas stilius?

atsakysiu citata: "As asmeniskai noreciau kai ka ir is Wing Tsun pasiimt ir is Jujitsu"
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #109 įjungtas: 2011 Lie 28, 20:15:33 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #110 įjungtas: 2011 Lie 28, 20:18:43 pm »
nezinau as to NN, bet maciau, kad ten daro pakazuchas, o jeigu kazkur daro pakazuchas, tai automatiskai mano nuomone tampa negatyvi. gaila, kad net kaikurie stiliai kuriuos gerbiu irgi uzsiima pokazuchom  :-( vaiku darzelis. einu toliau gerti kavos.

Foruminiai gerb.Vitiokas ir gerb.Greicicho taip pat daro pakazuchas. Neduos gal liaudis sumeluot, daro ir Sambo ir Jujitsu pakazuchas, dar ir pries real fightus. Tai dabar "automatiskai, tavo nuomone" ar kovotojai blogi ar stiliai pasidaro?

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #111 įjungtas: 2011 Lie 28, 21:18:38 pm »
Kavinuk, ne viskas sprendžiama tiesiu smūgiu per nosį. Man labai patiko Pitbullio "lipnios rankos". Įdomių sprendimų variantų jis parodė, atvaryk kada į Vingio parką (arba Sąskrydyje, jei jis bus). T.y. situacijos, kai vyksta dar apsistumdymas ir krauaso kaip ir nebūtinas...

Lonsai, berods Vitiokas ir Greičicho tik Sambo "pakazūhas" rodo...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #112 įjungtas: 2011 Lie 28, 21:56:04 pm »
Jūs sakykit ką norit, bet man tas arimanas patinka :friends: protingai rašo vaikinas.

kavinukas kaip visuomet, gal šiek tiek karštakošiškai eilinį kartą suregavo, jo pasiklausius - aukščiau KOI karate Pasaulyje nieko daugiau nebėra, nu bet nieko tokio :-)

o šiaip įdomu būtų NN pamatyti per sąskrydį, tik gaila kad greičiausiai neišeis nieko padaryti... nebent Saxum patiktų ta idėja...
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #113 įjungtas: 2011 Lie 28, 22:32:10 pm »
dar akmuo  kavinukui tam: netgi visų toks aukštinamas MT daro pakazuchas tailande,tai nurašom ir jį? su akrobatikom daro ir labai dramatiškai. Nurašom aikido, apskritai visus japoniškus ir kiniškus stilius ir paliekam... ką? boksininkai rotušės aikštėj irgi pakazuchas darė, tai nurašom ir juos. Pasakyk man, kofemane, kas nedaro pakazuchų? Tamsta gal nedarai? Pakolkas jam ir panašiems įspūdį daro sportinės varžybos. ok.10tą kartą kartoju: NN yra pilno kontakto varžybos. Jeigu žmogus sistemingai treniruojasi ta kryptimi, jis bus geras kovotojas. jeigu jam patinka akrobatika ir kaskadininko darbas-jis tą ir darys. jeigu jis sveikatingumą vysto, tai ir vystys, ir neis jis muštis. vat ir amen. jis nematė mat. :banging: tai pasidomėk, kada sekančios varžybos bus ir ateik pažiūrėt, vat ir viskas bus aišku. Vieni, kur žali, tai kaip prie kiosko mušas, kur patyrę, tai ir techniškų visai pasitaiko, kaip ir visur. o tai ,, mano nuomonė, mano nuomonė..." Univeroj Šliogeris labai gerai paaiškino, kur nepagrįstą nuomonę reikia dėt. gerbk patirtį, po galais.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #114 įjungtas: 2011 Lie 28, 22:39:50 pm »
nu matai pas juos KOI pakazuchų nedaro, už tai jis ir varo turbūt. O šiaip varymo ant pakazuchų tradicijos šiame forume atsirado iš kito kovos meno, kurio pavadimo neminėsiu.  :-)

« Atsakyti #114 įjungtas: 2011 Lie 28, 22:39:50 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #115 įjungtas: 2011 Lie 28, 22:43:14 pm »
Arimanai, neįsijausk labai, pas mus kavinukas jau toks. Kol kas tik balta arba juoda. Tai gal pats parašyk, kada pas jumi nusimato tos varžybos? Gal daugiau norinčių pažiūrėt (o gal ir sudalyvaut kaip L.Raišio* atveju) atsiras?

*Buvo paskelbtos vinčiūno varžybos, kur galėjo sudalyvaut ne tik tos organizacijos nariai.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #116 įjungtas: 2011 Lie 28, 22:50:01 pm »
nu jo, supykau tai ne vietoj. nemoku dar su laido riteriais elgtis :oops: varžybos paprastai pavasario pabaigoj tikrai būna, kaip dėl žiemos šymet bus tai nežinau. paprastai sportimoj vyksta. Atvirų kolkas nedarom, kai darysim, tikrai pranešiu. Būsimos varžybų ir renginių datos bus svetainėj.
Carlos Castaneda

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #117 įjungtas: 2011 Lie 28, 22:52:44 pm »
taip taip, visi daro pokazuchas, valio. tai vat visus ir nurasau. amen. visi soktu nuo stogo, tai su visais ir mes sokim nuo stogo. gero skrydzio.

del pilno kontakto NN varzybu, butu tikrai idomu paziuret, pasidomesiu. tikrai nezinojau, kad tokios vyksta. idomu.

del vingio parko, sorry kolegos artimu metu tikrai negalesiu, netgi saskrydi siemet teks praleist. prasidejo didele p***lyne ir sunkiai gaunasi net pasitreneruot, uztai toks piktas esu, nes esu uzsi***es. ainu dar kavos...

btw ^ seiptai laido riteris internete kovojantis su visu pasauliu vardan savo NN gero vardo siuo atveju esate jus. mano snuki jau ne vienas yra mates, as nesu "kazkas neaiskaus anapus laido".
« Paskutinis taisymas: 2011 Lie 28, 22:59:22 pm nuo coffeedrinker »

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #118 įjungtas: 2011 Lie 28, 22:57:43 pm »
va tai tau, jobšichmat' kaip čia taip  :oho: liūdna bus be kavinuko  :oho:

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #119 įjungtas: 2011 Lie 28, 23:03:15 pm »
 :luztu: nu blemba, kavinis nežinojo... nu tai pasiskaityk temą nuo pradžių prieš stumdamas... nors tai aš pradžioj irgi toks buvau: viskas kaka, TKD jėga, paskui viskas kaka, Mt jėga. Bet gyvenimas pamoko ir išgydo nuo arogancijos. Taika ir meilė pasaulyje. :P
Carlos Castaneda

« Atsakyti #119 įjungtas: 2011 Lie 28, 23:03:15 pm »