Visa kita > Skelbimai

Seminariukas 2

<< < (9/10) > >>

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitai kas trugdė sudalyvaut, nes kai labai nori laika pakoreaguoji taip kaip tu pats nori, tik noro reikia  ;-)

--- Baigti citatą ---

Aš irgi stengiuosi taip sakyt, bet vis tik -  ne visada, ne visada...
Kad ir kaip norėjau ir "galėjau, bet galutiniame rezultate - teko palikti viską ir nešdintis velniop....   :-(

Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš irgi stengiuosi taip sakyt, bet vis tik -  ne visada, ne visada...
Kad ir kaip norėjau ir "galėjau, bet galutiniame rezultate - teko palikti viską ir nešdintis velniop....   :-(

--- Baigti citatą ---
Aga. Palikai mane vieną su Monstrais. O, aš galvojau už ninzės nugaros jei kas pasislėpsiu  :bijo:

Dojo:
Tai už Saxumo nugaros ir slėpeisi  :luztu:

kastalomas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai kitąkart prisimink, kad turi draugų, kurie gali priminti  :senis: :-)

O šiaip, įtariu, teks prašyt, kad Pitbullis pakrtotų seminariuką po kiek laiko  :D Nes, jei visi, dėl vienų ar kitų priežasčių negalėję dalyvaut susirinktų.. plius dar tie, kuriems ir vieno karto neužteko  :luztu: tai turėtų jau ir visa kompanija susirinkti  :chmm:

--- Baigti citatą ---
:alus: :handshake: :-D
ideja tikrai gera del pakartojimo... kiek suprantu tai yra ir dar tokiu kaip as uzmirstuku :bijo:

laiteriz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :alus: :handshake: :-D
ideja tikrai gera del pakartojimo... kiek suprantu tai yra ir dar tokiu kaip as uzmirstuku :bijo:

--- Baigti citatą ---
jo  :-( ir kitiems juk irgi neblogai uztvirtint zinias ;)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją