Visa kita > Skelbimai
Seminariukas 2
Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtitai kas trugdė sudalyvaut, nes kai labai nori laika pakoreaguoji taip kaip tu pats nori, tik noro reikia ;-)
--- Baigti citatą ---
Aš irgi stengiuosi taip sakyt, bet vis tik - ne visada, ne visada...
Kad ir kaip norėjau ir "galėjau, bet galutiniame rezultate - teko palikti viską ir nešdintis velniop.... :-(
Raimis:
Registruotis arba PrisijungtiAš irgi stengiuosi taip sakyt, bet vis tik - ne visada, ne visada...
Kad ir kaip norėjau ir "galėjau, bet galutiniame rezultate - teko palikti viską ir nešdintis velniop.... :-(
--- Baigti citatą ---
Aga. Palikai mane vieną su Monstrais. O, aš galvojau už ninzės nugaros jei kas pasislėpsiu :bijo:
Dojo:
Tai už Saxumo nugaros ir slėpeisi :luztu:
kastalomas:
Registruotis arba PrisijungtiTai kitąkart prisimink, kad turi draugų, kurie gali priminti :senis: :-)
O šiaip, įtariu, teks prašyt, kad Pitbullis pakrtotų seminariuką po kiek laiko :D Nes, jei visi, dėl vienų ar kitų priežasčių negalėję dalyvaut susirinktų.. plius dar tie, kuriems ir vieno karto neužteko :luztu: tai turėtų jau ir visa kompanija susirinkti :chmm:
--- Baigti citatą ---
:alus: :handshake: :-D
ideja tikrai gera del pakartojimo... kiek suprantu tai yra ir dar tokiu kaip as uzmirstuku :bijo:
laiteriz:
Registruotis arba Prisijungti :alus: :handshake: :-D
ideja tikrai gera del pakartojimo... kiek suprantu tai yra ir dar tokiu kaip as uzmirstuku :bijo:
--- Baigti citatą ---
jo :-( ir kitiems juk irgi neblogai uztvirtint zinias ;)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją