Visa kita > Kovos klubo tinklapis

Foto konkursas "Kovos menų akimirka"

(1/5) > >>

Saxum:
Skelbiamas foto konkursas "Kovos menų akimirka". Siųskite SAVO ar artimųjų darytas nuotraukas, kuriose užfiksuoti kadrai, susiję su kovos menais ar koviniu sportu. Konkurse gali dalyvauti visi norintys. Kiekvienas dalyvis gali siųsti iki 5 nuotraukų. Konkursas tęsis lapkričio 1 d. Tuomet bus atrinktos geriausios nuotraukos ir už jas bus balsuojama. Nugalėtojai gaus prizus.

Nuotraukas reikia siųsti el. paštu - ricka@fightclub.lt

P.S. Kadangi nesulaukiu nė vieno laiškelio, supaprastinu konkursą.

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSkelbiamas foto konkursas "Kovos menų akimirka". Siųskite SAVO ar artimųjų darytas nuotraukas, kuriose užfiksuoti kadrai, susiję su kovos menais ar koviniu sportu. Konkurse gali dalyvauti visi norintys. Kiekvienas dalyvis gali siųsti iki 5 nuotraukų. Konkursas tęsis lapkričio 1 d. Tuomet bus atrinktos geriausios nuotraukos ir už jas bus balsuojama. Nugalėtojai gaus prizus.

Nuotraukas reikia siųsti el. paštu - ricka@fightclub.lt

P.S. Kadangi nesulaukiu nė vieno laiškelio, supaprastinu konkursą.

--- Baigti citatą ---

Vo blin aš jau buvau beveik nusifotkines , o čia viska sugriovė  :-(  , poidu naložu ruki na sėbia   :D

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Vo blin aš jau buvau beveik nusifotkines , o čia viska sugriovė  :-(  , poidu naložu ruki na sėbia   :D

--- Baigti citatą ---

Nu tai tiks, tiks... Tinka visi variantai apie kovos menus, ir linksmi, ir liūdni... :angel:

Feirgr:
Va šitą tai jamam. :bandit: Artimiausiu metu atsiusiu. Šaunu kad kažką tokio surengėt.

Rolis:
DĖMESIO :director:
savo foto (kurių pas visus pilna) autorinių teisių neperleidžiu niekam  :bandit:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją