Seniai skaitau jūsų forumą, šiandie kilo noras ir parašyti.
Stripuli, jei gali, paaiškink

. Užsiiminėji tikrai netrumpai, ir, kaip pati rašai, esi linkus ne simuliuoti, o dirbti - pagarba

. Be to, per treniruotes gi būna ir fizo, ar ne? Tai mane stebina, kad tau neišeina nė vienas (ar teisingai supratau?) atsispaudimas nuo žemės. Gal tu jį kokį ypatingą nori padaryti, t. y., tobulą - labai lėtą, smakru paliesdama žemę ar pan.? Toks iš karto neišeis. Tai daryk netobulą, jam tik 2 sąlygos - kad būtų tiesi nugara ir nesiduot nosim į grindis

. Šiek tiek rankos palinks ir kelkis - pradžiai bus gerai

.
Mane tavo parašymas suintrigavo ir paskatino įkišt trigrašį todėl, kad esam tam tikra prasme sulyginamos - aš irgi mot.

, be to, sprendžiant pgl. tavo profilio info, bendraamžė. Vaikystėj buvau absoliučiai antisportiška

, nuėjau sportuot (muay thai) būdama 23 m. Po 1,5 m. sportavimo padarydavau 30 atsispaudimų (paprastai arba ant kumščių), ant pirštų apie 15, ant riešų taip ir neišėjo

- labai retai bandžiau daryt. Kalbu apie tuos nesuperinius, lėtų ir žemų nepadarydavau ir 10 (apie 7, kiek tiksliai, nebepamenu). Paskui vėl nesportavau 3,5 m., per tą laiką gimė 3 pametinukai. Paskutinis 2006 11 gale. Vakar pabandžiau patikrint savo jėgas, na ką, 5 šiokius tokius atsispaudimus tiesia nugara išspaudžiu, ganėtinai žemus (vyras vertino

).
Na, turbūt visi pamanysit, och giriasi čionai

. Bet man be šitų faktų parašyt žinutės neišeina, atrodyčiau kaip iš dangaus nukritus

, nei prisistačius, nei ką...