Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Maistas prieš treniruotę.

<< < (20/23) > >>

wolvesTM:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitema "maistas pries treniruote", o ce jau nugrybauta i sona truputeli... Man pries treniruote truksta energijos, o pavalgyt po mokyklos nebelabai iseina, nes iki pacios treniruotes lieka 2h. Tai ka daryti?

--- Baigti citatą ---

2h pavalgyt maža? avižu košę per 10min galima pasidaryt

Changer:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti2h pavalgyt maža? avižu košę per 10min galima pasidaryt

--- Baigti citatą ---
bent skaitai ka iki to raso?

wolvesTM:
Aš skaitau ka tu rašai, o jei cituoji ankstesnius postus tai naudok citavima :teisejas:

EzysGazuotas:
Čeindžeris mano, kad dvi valandos iki treniruotės yra per trumpas laikas, kad spėt suvirškinti. Čiaip, jei maistas lengvas, užtenka ir valandos pusantros iki treniruotės. Jei užkerti cepelinų, gali būti sunku...

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiČeindžeris mano, kad dvi valandos iki treniruotės yra per trumpas laikas, kad spėt suvirškinti. Čiaip, jei maistas lengvas, užtenka ir valandos pusantros iki treniruotės. Jei užkerti cepelinų, gali būti sunku...

--- Baigti citatą ---

Viskas priklauso ką valgai ir kiek. Nereikia maišyti visko ir tada bus normaliai. Kaip ir pilnas internetas su paaiškinimais apie mitybą, kad negalima maišyti angliavandenių su riebalais ar baltymais. Ir t.t. Na reikia tiesiog pasidomėt. Man, pavyzdžiui, patinka prieš ilgas treniruotes įsimest ilgai skaldančius angliavandenius (kaip pvz ryžiai). Nes visos treniruotės metų angliai pavirsta reikiama energija. :) ir beje nėra sunkus maistas...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją