0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Jeigu prieš pat varžybas, tai man sakė, kad reikia lengviau virškinamo maisto - pvz. vištiena labai gerai, o pieno produktų reiktų vengti.
Jeigu jau prieš pat užvalgysi ir eisi kovot, tai pilvo nepatemsi ir pompą gausi
Čia ne visai į temą Bet, apie svorio metimą, tai nemaniau, jog galima per dieną numest apie 8kg. Bet neseniai teko skaityti, jog chebra be didelių problemų taip daro ir paskui dalyvauja varžybose jau beveik visą svorį atsistatę.
tema "maistas pries treniruote", o ce jau nugrybauta i sona truputeli... Man pries treniruote truksta energijos, o pavalgyt po mokyklos nebelabai iseina, nes iki pacios treniruotes lieka 2h. Tai ka daryti?
2h pavalgyt maža? avižu košę per 10min galima pasidaryt
Čeindžeris mano, kad dvi valandos iki treniruotės yra per trumpas laikas, kad spėt suvirškinti. Čiaip, jei maistas lengvas, užtenka ir valandos pusantros iki treniruotės. Jei užkerti cepelinų, gali būti sunku...
Viskas priklauso ką valgai ir kiek. Nereikia maišyti visko ir tada bus normaliai. Kaip ir pilnas internetas su paaiškinimais apie mitybą, kad negalima maišyti angliavandenių su riebalais ar baltymais. Ir t.t. Na reikia tiesiog pasidomėt. Man, pavyzdžiui, patinka prieš ilgas treniruotes įsimest ilgai skaldančius angliavandenius (kaip pvz ryžiai). Nes visos treniruotės metų angliai pavirsta reikiama energija. ir beje nėra sunkus maistas...
Tai įdomu, ar jau pavyko pasiekti tą juokingą viščiuko svorį?
Dar dirbama ta linkme, bet niekam nepatarčiau tai daryti namuose, vieniems be priežiūros ir belekaip...
Kaip tu kovosi tiek numetęs?