Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Maistas prieš treniruotę.

<< < (7/23) > >>

stripulis:
Aš pastaruoju metu išvis praktikuoju beveik nevalgymą prieš trešą... Nu maksimum kokią saują kokio nors maisto prieš penkias valandas susimetu. Kažkas su skrandžiu blyn, jei daugiau ar vėliau, viskas lenda atgal  :banging:

Raimis:
Nu ir aš nieko nevalgau, nes sportuoju nuo 8 ryto. O šiap reikėtų užkąsti. Treneris rekomenduodavo tų pačių košių ir kefyro su duona

stripulis:
O pavyzdžiui - kodėl reikėtų? Jei treniruotėj nuo nevalgymo silpna nesidaro, priešingai, lakstosi kaip ant sparnų... Gal tam, kas valgo po kelis kartus per dieną, ir sunku "atbadaut" iki šeštos, bet kai aš vieną, o maksimum labai retai du, tai koks realiai skirtumas, ar normaliai pavalgyt penktą vakaro, ar aštuntą dukart per savaitę... Va gert tai prieš trešą būtina, kitaip pojūčiai nekokie...

Raimis:
Nežinau kodėl  :nezino: Aiškino jis man ten moksliškai. Tipo energetika. Manau nuo organizmo priklauso. Juk kitas be sumuštinio ir iki tūliko nedaeina. Kaip kam  :-)

stripulis:
Būtų įdomu, kad nindzių kompanija šia tema pasisakytų. Kaip supratau, pas juos vasaros stovyklose irgi valgoma kartą per dieną... Kažkuo gi turėtų būt toks sprendimas pagrįstas  :-/

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją