Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Maistas prieš treniruotę.

<< < (6/23) > >>

Artur:
prisimenu kazkada iki varzybu likus valandai cebureka suvalgiau ir redbuliu uzgeriau tai savijauta buvo :banging:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtio gatveje visada nevalge vaikstinejet  :D

--- Baigti citatą ---

:-]  :luztu: ... aha - o taip pat vaikstot su kimono, kapa ir konaktinemis pirstinemis :D :D :D

Treniruotis ir kautis reikia taip pat, kaip ir gyveni. Mano atveju su klaviatura rankose ir cigarete dantyse  :luztu:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :-]  :luztu: ... aha - o taip pat vaikstot su kimono, kapa ir konaktinemis pirstinemis :D :D :D

Treniruotis ir kautis reikia taip pat, kaip ir gyveni. Mano atveju su klaviatura rankose ir cigarete dantyse  :luztu:

--- Baigti citatą ---

Nu man su PowerMac Xeon Quad ir dviem 20" ir 23" LCD monikais kiek sudėtinga būtų gatvėje vaikščiot  :D Nes nebūtų kaip klaviatūros spaudinėt :luztu:

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :-]  :luztu: ... aha - o taip pat vaikstot su kimono, kapa ir konaktinemis pirstinemis :D :D :D

--- Baigti citatą ---

Tai man tada " batai "   :help:

Paladinas:
Viskas priklauso kaip intensiviai planuoju sportuoti... Jei tarkim prasibegti pora kilometru, tai galiu ir po valandos kokios, bet jeigu normali treniruote, tai jau geriau ankshciau kaip po kokiu 3-ju valandu jos nedaryti... :-)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją