Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
Dėl gėrimo po treniruotės ar šiaip didesnio fizinio krūvio.
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTai norite pasakyti, kad jei mano kovos mokykloje mes kartais ir viskio treniruotės metu sriūbtelime, tai jau laikas įkapėmis ir testamentu rūpintis? :bijo:
--- Baigti citatą ---
Taip. Jau tas etapas buvo mokslininkų ištirtas. XVII amžiaus pabaigoje - XIX amžiaus pradžioje kai kurie profesionalūs boksininkai pertraukėlių tarp raundų metu siurbčiodavo viskį (esu apie tai rašęs straipsnyje "75 raundai", skaitykloje paieškokite). Dabar jie visi jau numirę. Išvada - negalima siurbčioti viskio kovojant :senis:
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiTai norite pasakyti, kad jei mano kovos mokykloje mes kartais ir viskio treniruotės metu sriūbtelime, tai jau laikas įkapėmis ir testamentu rūpintis? :bijo:
--- Baigti citatą ---
Kaip tik nesenai buvo toks straipsnis (dabar nerandu :(), tai jame teigta, kad po treniruotės nedidelis bokaliukas alaus iki 4% stiprumo labai teigiamai veikia organizmą. Bet jei daugiau laipsnių ar didesnis kiekis - prisigėrimas...
Dainiux:
Aš galvoju, kad pagal sporto šaką- jei lankininkai įkals vynelio "Smigis"- nieko blogo, karate alus- virš 12 stiprumo ( tokio inkalus labai norisi muštis :D ), nindzėms tinka "Šilas"...Bekontaktinių-kontaktinių-energetinių kovinių menų atstovams tinka 999...Užburia, sako :D
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiAš galvoju, kad pagal sporto šaką- jei lankininkai įkals vynelio "Smigis"- nieko blogo, karate alus- virš 12 stiprumo ( tokio inkalus labai norisi muštis :D ), nindzėms tinka "Šilas"...Bekontaktinių-kontaktinių-energetinių kovinių menų atstovams tinka 999...Užburia, sako :D
--- Baigti citatą ---
Bekontaktininkai naudoja žolę, meskaliną ir kokainą, jei ką. O šiaip - nevarom "ne į temą". :ne:
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiBekontaktininkai naudoja žolę, meskaliną ir kokainą, jei ką. O šiaip - nevarom "ne į temą". :ne:
--- Baigti citatą ---
sorry :oops: jau pratrydau, bangą paleidai? :bijo:
p.s. be reklamos, bet paskutiniu metu Nutriend regenerer naudojau. Nežinau, ar y tas poveikis ar nėra, bet naudojau, nes dovanų gavau :D Gal ir geriau, nei nieko, nes pakrautas jis ten neblogai, tik kaina ir kiekis truputį nedžiugina, greit baigiasi už tokią kainą :D Mečiau dabar svorį- minus 4-5kg. , tai BCAA aminkes geriau ir dar turiu, geriu po trefkių. Per trefkes- tik vanduo, bet būtinai. Po nedaug, bet inkalu, nes mano organizmas linkęs prakaituoti, tai labai daug visko iškeliauja, o vanduo , net iš krano, yra vanduo...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją