Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Dėl gėrimo po treniruotės ar šiaip didesnio fizinio krūvio.

<< < (10/11) > >>

kensen:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTreniruotės metu: kas 15-20 minučių išgerti po 200-350 ml skysčių.

--- Baigti citatą ---

va čia aš ir užsilenkčiau.  :misios: Arba geriausiu atveju iškoščiau viską per šalmo groteles  :D

KaiteNKenbu:
Jau seniai panaikintas tas mitas kai tarybu laikais neleisdavo treneriai gerti vandens sakydami numirsit kad sunku bus lakstyt ar dar velniai zino kokie dalykai nutiks su jumis ... Gerti vandeny per ir po treniruotes butina ! nes jo judesiai jy provercia prakaituoti , tai kuo jus prakaituosit kai negersit vandens ? Vien nesportuojantis zmogus vasara prakaituoja labai ir daktarai rekomenduoja tokiam zmogui isgerti 4 litrus  ( nemaziau ) per diena o sportuojantis ? .. :) Taigi gerkim :D :alus:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiva čia aš ir užsilenkčiau.  :misios: Arba geriausiu atveju iškoščiau viską per šalmo groteles  :D

--- Baigti citatą ---

:luztu: Per šiaudelį galima  :luztu:

kensen:
Tai taip kartais ir daroma... bet tokiais kiekiais... užkliuksėtų viskas ir bueeee
O vasarą gal net hipotermija trenktų  :chmm: Pagrindimas - daug geri-daug judi-daug prakaituoji - šarvai negarina - kūnas nevėsta -  :katilas:

Va po visko...  :alus: ....

Skeptikas:
Tai norite pasakyti, kad jei mano kovos mokykloje mes kartais ir viskio treniruotės metu sriūbtelime, tai jau laikas įkapėmis ir testamentu rūpintis?  :bijo:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją