Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Dėl gėrimo po treniruotės ar šiaip didesnio fizinio krūvio.

<< < (6/11) > >>

Dojo:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO aš asmeniškai ,nors ir esu 'durnos jaunystės' fazėj ,bet gazirovkės negeriu  :rolleyes:  Nesveika skrandžiui ,bent jau man. Paskui visas tas gazas per ausis veržiasi   :-]   Geriau negazuotas mineralinis, sultys, ar panašūs skystalai. O iki treniruotės labai mėgstu gerti žalią arbatą. Litrais aš ją jamu  :alus:

--- Baigti citatą ---

:alus:

Lapa:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :alus:

--- Baigti citatą ---
as irgi pries burbuliukus.

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti1)  Ar likus valandai iki trešos atsisedim tam kambarely į kurį visi peškom vaikšto?   :-]     

2) O aš asmeniškai ,nors ir esu 'durnos jaunystės' fazėj ,bet gazirovkės negeriu  :rolleyes:  Nesveika skrandžiui ,bent jau man. Paskui visas tas gazas per ausis veržiasi   :-]   Geriau negazuotas mineralinis, sultys, ar panašūs skystalai. O iki treniruotės labai mėgstu gerti žalią arbatą. Litrais aš ją jamu  :alus:

--- Baigti citatą ---
1) Būtent. O jums kitaip viskas vyksta :-]?
2) Tarp kitko, gazirovkės nebegeriu tik todėl, kad "tipo" nesveika. Iš esmės tai niekada nieko blogo nebūdavo. Nei gazas per ausis nėjo, nei širdis paduso, nei dar kokie niekai nenutikdavo...

Nialas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti1) Būtent. O jums kitaip viskas vyksta :-]?
2) Tarp kitko, gazirovkės nebegeriu tik todėl, kad "tipo" nesveika. Iš esmės tai niekada nieko blogo nebūdavo. Nei gazas per ausis nėjo, nei širdis paduso, nei dar kokie niekai nenutikdavo...

--- Baigti citatą ---
1)Mums viskas vyksta papraščiau ,nes išskaidom dviejų litrų normą visai dienai  :P
2)Pasisekė su skrandžiu tamstai  :alus:  :angel: Arba mažais gurkšneliais vartojot gal?  ;-) 

Lapa:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti2)Pasisekė su skrandžiu tamstai  :alus:  :angel: Arba mažais gurkšneliais vartojot gal?  ;-) 

--- Baigti citatą ---

Man irgi nebuvo jokios neigiamos reakcijos. As nevartoju del tu paciu sumetimu kaip ir Stripulis.
Yra tiesa vienas momentas kai negaliu atsispirti gazuotam mineraliniui .... :) kai buna labaaaai sunkus rytas po baliaus

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją