Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
Dėl gėrimo po treniruotės ar šiaip didesnio fizinio krūvio.
Dojo:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiO aš asmeniškai ,nors ir esu 'durnos jaunystės' fazėj ,bet gazirovkės negeriu :rolleyes: Nesveika skrandžiui ,bent jau man. Paskui visas tas gazas per ausis veržiasi :-] Geriau negazuotas mineralinis, sultys, ar panašūs skystalai. O iki treniruotės labai mėgstu gerti žalią arbatą. Litrais aš ją jamu :alus:
--- Baigti citatą ---
:alus:
Lapa:
Registruotis arba Prisijungti :alus:
--- Baigti citatą ---
as irgi pries burbuliukus.
stripulis:
Registruotis arba Prisijungti1) Ar likus valandai iki trešos atsisedim tam kambarely į kurį visi peškom vaikšto? :-]
2) O aš asmeniškai ,nors ir esu 'durnos jaunystės' fazėj ,bet gazirovkės negeriu :rolleyes: Nesveika skrandžiui ,bent jau man. Paskui visas tas gazas per ausis veržiasi :-] Geriau negazuotas mineralinis, sultys, ar panašūs skystalai. O iki treniruotės labai mėgstu gerti žalią arbatą. Litrais aš ją jamu :alus:
--- Baigti citatą ---
1) Būtent. O jums kitaip viskas vyksta :-]?
2) Tarp kitko, gazirovkės nebegeriu tik todėl, kad "tipo" nesveika. Iš esmės tai niekada nieko blogo nebūdavo. Nei gazas per ausis nėjo, nei širdis paduso, nei dar kokie niekai nenutikdavo...
Nialas:
Registruotis arba Prisijungti1) Būtent. O jums kitaip viskas vyksta :-]?
2) Tarp kitko, gazirovkės nebegeriu tik todėl, kad "tipo" nesveika. Iš esmės tai niekada nieko blogo nebūdavo. Nei gazas per ausis nėjo, nei širdis paduso, nei dar kokie niekai nenutikdavo...
--- Baigti citatą ---
1)Mums viskas vyksta papraščiau ,nes išskaidom dviejų litrų normą visai dienai :P
2)Pasisekė su skrandžiu tamstai :alus: :angel: Arba mažais gurkšneliais vartojot gal? ;-)
Lapa:
Registruotis arba Prisijungti2)Pasisekė su skrandžiu tamstai :alus: :angel: Arba mažais gurkšneliais vartojot gal? ;-)
--- Baigti citatą ---
Man irgi nebuvo jokios neigiamos reakcijos. As nevartoju del tu paciu sumetimu kaip ir Stripulis.
Yra tiesa vienas momentas kai negaliu atsispirti gazuotam mineraliniui .... :) kai buna labaaaai sunkus rytas po baliaus
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją