Pagrindines diskusijos > Karyba

Ginklai

<< < (41/46) > >>

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIš tų, kuriais šaudžiau - taip. Man maloniausias ir ardymo, ir šaudymo prasme - G36K.

Kuo labai mielai norėčiau pašaudyti ir manau nenusivilčiau - Magpul Massada ir HK 416 - labai linksma komponuotė, patikimumas super.

--- Baigti citatą ---
G36C, nors tau gal kaip žaisliukas jis būtų. Nežianau, kaip latviai pasivadinę savo g36 modifikaciją, bet reguliuojamo ilgio buožė yra super dalykas. Dėl to truputį apmaudu, kad mes to neturim.

O HK416 toks ergonomikos dievas atrodo iš paveiksliukų. Išskirtinai specų įnagis, kaip enternetai rašo  :guns1:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiG36C, nors tau gal kaip žaisliukas jis būtų. Nežianau, kaip latviai pasivadinę savo g36 modifikaciją, bet reguliuojamo ilgio buožė yra super dalykas. Dėl to truputį apmaudu, kad mes to neturim.

O HK416 toks ergonomikos dievas atrodo iš paveiksliukų. Išskirtinai specų įnagis, kaip enternetai rašo  :guns1:

--- Baigti citatą ---

Na, kas dėl žaisliuko - nereikia. Visiškai jokio skirtumo kaip atrodydamas aš kam nors papildomą skylę sėdimojoje gan greitai galiu reikalui esant padaryt ;) Man patinka trumpi, patogūs ginklai (airsofto pasekmė/ susirėmimai pastatuose ;) ) Aš labiau kalbėjau ne apie ilgį, o apie paties ginklo konstrukciją ir ergonomiką. Beje, pats airsoftą žaidžiu su M4CQB - t.y. vamzdis vos išlenda už apsodo.

Latvių G36 modifikacija vadinasi G36KV.

HK416 - jau pastebėti Lietuvoje ;) Gal kada ir mums pačiupinęti teks. Man - kaip man, o tau - visiškai, manau, realu.

Drakons:
Internete gandai sklando, kad osama būtent iš HK 416 nukeptas buvo :D

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiInternete gandai sklando, kad osama būtent iš HK 416 nukeptas buvo :D

--- Baigti citatą ---

O tam internete, kuri maciau as - kad Osama ( o taip pat. V.Cojus, Hitleris, Elvis Preslis ir kruva kitu, iskaitant Bruce Lee) gyvi.  :yeahhh:

brawler:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Gana garsus belgiskas ginklas, save pateisines daugelyje kariniu konfliktu, pamegtas Brazilijos ir kitu pietu Amerikos saliu spec pajegose ir Meksikoje, tiek is teisesaugos puses, tiek is opozicijos :) tai yra kokaino karteliu , teko matyt konfiskuotus ginklus po musiu Meksikoje, tai kiek pastebejau gana daug situ egzemplioriu yra. Kiek zinau, pagal patenta ji gamina ir JAV ir Kanada ir yra daug atnaujintu modifikaciju, pirminis bazinis modelis, jei neklystu buvo tik ''single ir three round burst'', o velesnese modifikacijose jau ir ''full auto''

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją