Pagrindines diskusijos > Karyba
Ginklai
Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMatai su iniciativa yra viena problema :) nieks nenori priimti atsakomybe uz tavo INICIATIVA jeigu kazkas bus ne taip :kikena: Kai teko dirbti VADe man labai greitai dave suprasti "Iniciativa nakazuema" :D
--- Baigti citatą ---
Sostinės mados...
Uniforma skiriasi, bet paniatkės išlieka. Kam pulkininkui dėt parašą ant kažko, kas galbūt kitam pulkininkui (kuris šiuo metu malonėje) užklius? Taip ir sėdi dauguma fekalijose.
Bet gal geriau apie ginklus?
brawler:
Registruotis arba PrisijungtiTaktika karo lauke keičiasi, turi keistis ir ginklai. KArai dabar nebe poziciniai - neretai tenka kariams šaudyti pastatuose ir kituose atstumuose iki 50 m, kur staigus ginklo paruošimas šūviui ir pertaisymas - tai tavo gyvenimas. O bet koks "užkibimas" su nepatogia konstrukcija gali būti tolygus mirčiai.
Aukščiau demosntruojamo ginklo, lyginant su kitais AK serijos gaminiais:
Pagrindinis buvęs Minusas Nr.1 - lėtas pertaisymas ir nepatogus perjungimas iš saugios padėties (DALINAi ištaisyta).
Pagrindinis buvęs Minusas Nr.2 - užtaisymo rankenėlė dešinėje ir neužsilaiko galutinėje padėtyje po paskutinio šūvio dėtuvėje DALINAi ištaisytas - rankenėle perkelta į kairę.
Pagrindinis buvęs Pliusas Nr.1 - patikimumas+konstrukcijos paprastumas - dalinai sugadintas :)
P.S.: Ir ne - M16 nėra geriausias ginklas mano nuomone :D Kaip ir Kalašas :D
--- Baigti citatą ---
Na dalinai sutinku su tavo argumentais, kas liecia pertaisyma, tai cia gal dar ir igudimo reikalas, del uztaisymo rankeneles, tai kiek zinau turi isleist su nauju uokso dangteliu kur tarpas bus specialiai ir is kaires, taip pat ir rankenele, kad butu patogu ir kairiarankiams kariams, bet tutos ismetimas vis tik eis i desine. Beje , taip idomu suzinot, koks tavo nuomone geresnis ''assault rifle'' uz AK ir M16 , jei aisku neturi omenyje M4A1, kuris taip pat yra M16 ''uztiuninguota'' modifikacija ?
Drakons:
Registruotis arba Prisijungti Na dalinai sutinku su tavo argumentais, kas liecia pertaisyma, tai cia gal dar ir igudimo reikalas, del uztaisymo rankeneles, tai kiek zinau turi isleist su nauju uokso dangteliu kur tarpas bus specialiai ir is kaires, taip pat ir rankenele, kad butu patogu ir kairiarankiams kariams, bet tutos ismetimas vis tik eis i desine. Beje , taip idomu suzinot, koks tavo nuomone geresnis ''assault rifle'' uz AK ir M16 , jei aisku neturi omenyje M4A1, kuris taip pat yra M16 ''uztiuninguota'' modifikacija ?
--- Baigti citatą ---
Spėju sakys G36 :D
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiSpėju sakys G36 :D
--- Baigti citatą ---
Iš tų, kuriais šaudžiau - taip. Man maloniausias ir ardymo, ir šaudymo prasme - G36K.
Kuo labai mielai norėčiau pašaudyti ir manau nenusivilčiau - Magpul Massada ir HK 416 - labai linksma komponuotė, patikimumas super.
brawler:
Registruotis arba PrisijungtiIš tų, kuriais šaudžiau - taip. Man maloniausias ir ardymo, ir šaudymo prasme - G36K.
Kuo labai mielai norėčiau pašaudyti ir manau nenusivilčiau - Magpul Massada ir HK 416 - labai linksma komponuotė, patikimumas super.
--- Baigti citatą ---
Nu aisku kiekvienam savaip, asmeniskai neteko is G36 pasaudyt, tik laikiau rankose, patiko balansas, taikiklis. Anuos teko isbandyt realiai. Nu cia velgi toks niuansas, tiek G, tiek M naudoja nato kalibra 5.56, senesnis AK 7.62 , naujasnis ir sutrumpintas 5.45, manau igudusiam sauliui turi skirtumo ir atatranka ir sklaidumas ir pramusamoji galia, ko nepajaustu naujokas, apskritai, tai cia galima diskutuot labai daug ir visi tures dali tiesos. Man asmeniskai labiausiai prie sirdies M4A1(jau pradedant nuo to, kad man jo dizainas ziaurus :) ) Apie tokias egzotikas musu krastuose kaip SCAR , ACR, Magpul tai nekalbu, nes gyvai ju nesu mates,tik nemazai domejausi(cia matyt ''call of duty pasekmes'' :) ) bet vis tik Remingtonas labai solidi firma ir jeigu tokia armija kaip JAV priima tokius ginklus i savo ginkluote, vadinasi jie save pateisina su kaupu, kiek teko girdet ACR yra ziauriai taiklus kaip sturmo karabinas, yra net gi versijos su siek tiek kitokiu vamzdziu ir optika, naudojami kaip snaiperio ginklai.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją