Iš tų, kuriais šaudžiau - taip. Man maloniausias ir ardymo, ir šaudymo prasme - G36K.
Kuo labai mielai norėčiau pašaudyti ir manau nenusivilčiau - Magpul Massada ir HK 416 - labai linksma komponuotė, patikimumas super.
Nu aisku kiekvienam savaip, asmeniskai neteko is G36 pasaudyt, tik laikiau rankose, patiko balansas, taikiklis. Anuos teko isbandyt realiai. Nu cia velgi toks niuansas, tiek G, tiek M naudoja nato kalibra 5.56, senesnis AK 7.62 , naujasnis ir sutrumpintas 5.45, manau igudusiam sauliui turi skirtumo ir atatranka ir sklaidumas ir pramusamoji galia, ko nepajaustu naujokas, apskritai, tai cia galima diskutuot labai daug ir visi tures dali tiesos. Man asmeniskai labiausiai prie sirdies M4A1(jau pradedant nuo to, kad man jo dizainas ziaurus

) Apie tokias egzotikas musu krastuose kaip SCAR , ACR, Magpul tai nekalbu, nes gyvai ju nesu mates,tik nemazai domejausi(cia matyt ''call of duty pasekmes''

) bet vis tik Remingtonas labai solidi firma ir jeigu tokia armija kaip JAV priima tokius ginklus i savo ginkluote, vadinasi jie save pateisina su kaupu, kiek teko girdet ACR yra ziauriai taiklus kaip sturmo karabinas, yra net gi versijos su siek tiek kitokiu vamzdziu ir optika, naudojami kaip snaiperio ginklai.