Pagrindines diskusijos > Karyba

Ginklai

<< < (39/46) > >>

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIniciativa ir kariomine, du nesusiejami dalykai  :D

--- Baigti citatą ---

Nėra visai taip.  :teisejas:

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIniciativa ir kariomine, du nesusiejami dalykai  :D

--- Baigti citatą ---
Yra visai NE taip, pastiprinant Skeptiko paskutinę frazę

Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNėra visai taip.  :teisejas:

--- Baigti citatą ---

Tavo zodziai :)

ir mano mylimiausias:

"Инициатива е....т инициатора." (T.y. Sugalvok ką nors, tai pats ir pi.....sies.)

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTavo zodziai :)

ir mano mylimiausias:

"Инициатива е....т инициатора." (T.y. Sugalvok ką nors, tai pats ir pi.....sies.)

--- Baigti citatą ---

Matyt, nesupratai minties - čia paplitusios nuomonės, o ne absoliučios tiesos ;) Realiai be entuziastų ir teisingos inciatyvos nevyksta praktiškai nieko. Net ir kariuomenėje.  :ruko:

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMatyt, nesupratai minties - čia paplitusios nuomonės, o ne absoliučios tiesos ;) Realiai be entuziastų ir teisingos inciatyvos nevyksta praktiškai nieko. Net ir kariuomenėje.  :ruko:

--- Baigti citatą ---
Matai su iniciativa yra viena problema :) nieks nenori priimti atsakomybe uz tavo INICIATIVA jeigu kazkas bus ne taip  :kikena:  Kai teko dirbti VADe man labai greitai dave suprasti "Iniciativa nakazuema"  :D 

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją