Pagrindines diskusijos > Karyba

Ginklai

<< < (38/46) > >>

Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaktika karo lauke keičiasi, turi keistis ir ginklai. KArai dabar nebe poziciniai - neretai tenka kariams šaudyti pastatuose ir kituose atstumuose iki 50 m, kur staigus ginklo paruošimas šūviui ir pertaisymas - tai tavo gyvenimas. O bet koks "užkibimas" su nepatogia konstrukcija gali būti tolygus mirčiai.

Aukščiau demosntruojamo ginklo, lyginant su kitais AK serijos gaminiais:
Pagrindinis buvęs Minusas Nr.1 - lėtas pertaisymas ir nepatogus perjungimas iš saugios padėties (DALINAi ištaisyta).
Pagrindinis buvęs Minusas Nr.2 - užtaisymo rankenėlė dešinėje ir neužsilaiko galutinėje padėtyje po paskutinio šūvio dėtuvėje DALINAi ištaisytas - rankenėle perkelta į kairę.
Pagrindinis buvęs Pliusas Nr.1 - patikimumas+konstrukcijos paprastumas - dalinai sugadintas :)

P.S.: Ir ne - M16 nėra geriausias ginklas mano nuomone :D Kaip ir Kalašas :D

--- Baigti citatą ---

Dekui uz atsakyma.  :friends: Man atrodo perstatyma is saugios padeties padare is abeju pusiu.

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDekui uz atsakyma.  :friends: Man atrodo perstatyma is saugios padeties padare is abeju pusiu.

--- Baigti citatą ---

Taip, bet padarė jį pagal geriausias "Skolkovo tradicijas" :D

kensen:
Kariuomenės konservatyvios, o didelės kariuomenės - dar labiau konservatyvios.
Paduok tu kokiam šauktiniui iš tolimo aūlo kažką "principialiai naujo" - išsišaudys bevartydamas :D
Be to, "brendą" išlaikyti reikia.

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKariuomenės konservatyvios, o didelės kariuomenės - dar labiau konservatyvios.
Paduok tu kokiam šauktiniui iš tolimo aūlo kažką "principialiai naujo" - išsišaudys bevartydamas :D
Be to, "brendą" išlaikyti reikia.

--- Baigti citatą ---

Niiiii - problema ne ta, kad tarp šauktinių daug idiotų, nes žmoniu MEDICINIŠKAI pripažintų nevispročiais į kariuomenę kaip ir neima.
Problema tame, kad jiems iš viso ginklą duoda atitinkamai neparuošę - kažkaip toje pačioje Amerikėje, kur debilizmo lygis ne ką mažesnis, šaudymo pratybų metu nenusišauna tie "raudonsprandžiai"  :nezino: Gal kalti vis dėl to iš to paties Uriupinsko kilę ir tinkamo paruošimo negavę instruktoriai? Ir kaltas čia ne būtinai tik pinigų trūkumas. Ntuziazmas reikalingas, škia. :senis:

O Rusijoje ir likusiose buvusiose CCCP respublikose požiūris į karį ir tarnybą nekinta:

1. "Куда солдата не целуй - везде жопа"
2. "Дай дуракy х... стиклянный, то и х... разобьет, и руки порежет"

ir mano mylimiausias:

"Инициатива е....т инициатора." (T.y. Sugalvok ką nors, tai pats ir pi.....sies.)

Vertimas nesuprantantiems:

1. Bučiuok karį kur tik nori - visur šikna.
2. Duok durniui varpą stiklinę, tai ir daiktą sudaužys, ir rankas susipjaustys.

Berserk:
Iniciativa ir kariomine, du nesusiejami dalykai  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją