Pagrindines diskusijos > Karyba
Aras
Rolkisd:
na va, susikuriau anketa vien del sitos temos ;D na ka galiu pasakyt... nemanau kad cia toks jau ir sunkus tas fizinis testas... neesu as pats koks tai supermenas, kad ten viska kiaurai praeiciau, bet tikrai manau tai nera taip baisu turint omenyje jog tu turi buti fiziskai ir protiskai pasiruoses ir patikimas tam kad tau leistu pro pvz snaiperio taikykly stebet einanty prezidenta ar savo draugus einancius y koki pastata ;] taigi cia pati auskciausia ir sunkiausiai pasiekiama lietuvoj profesija! tai ir turi but SUNKIAI PASIEKIAMA... jei kiekvienas zioplys galetu ten istot tai tiek ir tebutu tam Arui pagarbos... O prie temos, as pats treniruojuosi nuo vaiksytes gan sunkiai, taciau ne 10% kiek galeciau, tam man stojimas y ara butu kaip ir pastumejimas gerai "uzsikacelint"... o del pacios profesijos, jei NORINTY NORIT atpratint - geriau labiau pasistenkit, nes manes visai nesujaudino tos baisios istorijos ;D mane juokas ima nuo komentaru jog cia atrodo kaip robotu buveine ir etc, kad ojojoj kaip cia baisu... skaiciau daug knygu apie kara, kariuomene, is tevo ir kitu zmoniu tarnavusiu ir kariavusiu esu girdejas daug, seip bendraves su kariskiais, ir ne velnio man nebaisus tas kruvis, as pats savarankiskai kai buna gruzas, einu treniruotis taip kad parejas namo einu krauju nuo krumpliu, koju plaut, ir burnos skalautis ;D taigi zinau kas yra skausmas, kruvis ir siekimas tikslo... treniravausi gan daug menu ir tebesitreniruoju, ir atsirenku sau labiausiai tinkancius ir patinkancius pratimus... kartais is filmu pasirenku kokiu geresniu ;DD na ka, meginsiu gerai pabaigt 12 klase, kur pastudijuot ir lekt gelbet griunancios lietuveles ;] tik va gerai butu kad atsirastu daugiau tokiu norinciu... kaip tik su draugu pradejom nuo uzvakar treniruotis (as buvau to degtukas vien pasiskaicius daugiau sitoje temoje ;D) taigi sekesi gan neblogai... pirmos treniruotes buvo saves isivertinimui, ka galim puse metu visiskai nesitrenirave ;D na o seip kas gyvenat netoli klaipedos ar telsiu, siekiat kazko panasaus ar tiesiog galit daugiau ka papasakot - malonu butu susipazint :)))
Julasas:
Sweiki visi. As irgi uzsiregistravau del sitos temos :D Gal kasnors yra buve toj eskursijoj ''Aras'' rinktinei? Va kai tik snd is V.Grabausko gavau zinute. Klausiau apie ta eskursija. :-) Jis atsake''Laba diena, Malonu, kad domitės mūsų rinktine. Mes karts nuo karto organizuojame mokiniams ekskursijas, bet tik organizuotoms grupėms (ne mažiau 10 mokinių) ir tik mokyklos direktoriaus prašymu. Gavę iš mokyklos direktoriaus prašymą, apsvarstome galimybę ir pateikiame atsakymą.
Pagarbiai,
LP AOR "ARAS" vadas
kensen:
Joa, Grabauskas nieko nedaro, tik ir rašo visiems... :bandit:
Yra tokie "viešieji ryšiai", jei ką :blah:
Rimvydas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti arui 20 metu. :birthday:
RR:
Sveikinimai JIEMS :-D :birthday:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas