Tingiu diskutuot bergždžiai. O ir laiko neturiu tam.
jei paciam bergzdziai, tada tiek to - aciu uz laika
Tik pacituosiu Pitbull - "susimoki už seminarą 100 baksų, kad galėtum kelis šimtus atsispaudimų padaryt..." Na kažkas panašaus 
lygiai taip pat galima pasakyti "susimoki uz treniruote, kad galetum keliasdesimt atsispaudimu padaryti"...

isvada - nevaikscioti i treniruotes?
Dar pridursiu. Perskaityk dar kokį tūkstantį kartų kur rašiau.
o as vis galvojau, kodel po 999-o nepavyko suprasti

Aš gi neteigiu, kad psichologinio pasirengimo nereikia. bet ką daro tas veikėjas... Kaip sako mano mama - KAS PER DAUG, TAS NESVEIKA
Mano tokia nuomonė, ir man tas raudonas veikėjas NĖRA autoritetas. Nieko tokio nemačiau, kad jis mane nustebintų 
ne, tu rasei, kad "daug proto nereikia tokias tresas vesti" ir toks psichologinis treiningas tapatu pasityciojimui, su kuo nesutinku kategoriskai, ir mano poziuris i Kocergina kaip veikeja cia niekuo detas
... dar vienas atsispaudimas, padarytas "per negaliu" irgi yra nesveikas?.. Vadinasi, daugybe treneriu netiesa sako?..

Kas sprendzia, kas yra per daug ir kodel subjektyvus "man per daug" virsta "visiems per daug"? Ar psichologinio paruosimo esme nera butent tame, kad tai, kas kazkada buvo per daug (isdurti aki, nukasti ausi ir pan.), per daug nebebuna?..
supratau, bet nepritariu...

nebutina stebinti, kad tapti autoritetu, nebutina juo laikyti, kad rasti ko pasimokyti.. Is to, ka esi rases, abejoju jog pats manai kitaip
p.s. o as kazkada specialiai esu suorganizaves pratima, kur paeiliui hebra bando kiekviena specialiai isvesti is kantrybes - ten isties pasityciojimas. Ir ka? To rezultate keli nustojo liguistai reaguoti i zodziais uzgauta ego.. Ir tai be abejo yra nesveika ir blogai