Šiaip, kas dėl kritimo, tai treneris turėtų pradedančiuosius išmokyt krist. Bet lankiau pas keturis trenerius, o naujokus krist mokė tik vienas. Jaučiu, ir jūsų stiliukuose panaši situacija?
O kalbant apie traumas, patyriau tik porą ir tos pačios juokingos. Vieną sykį per apšilimą darėm atsispaudimus su navarotais, kokius tiksliai, nepamenu, ir apšilimą vedusi panelė sako, ką jūs čia taip darot, darykit taip, juk taip daug lengviau. Nežinau, jai gal kaip rudam diržui ir buvo lengviau, o aš smakru į grindis kaliausi

Krauju kai saka aplaisčiau...
O kitą syk įsivariau į kojos pirštą rakštį - labai nuoširdžiai ėjau pažeme ir nesikilnojau
Daugiau kaip ir nebuvo, išskyrus tai, kad pradėjus treniruotis buvau sustatyta su tokiu berniuku, kuris per Soto uke atskaldė man rankas - šiaip bloką reikia atlikt priešininko rankai dar judant, o jis man skeldavo jau užbaigus smūgį. Tai rankos iki alkūnių buvo juodos mėlynos ir žalios, nesikeikiant, draugė vos nenualpo pamačius, medikė sakė, kad dar truputį ir rankos gangrenuos... Bet tai jau čia aš dūra, bijojau treneriui pasiskųst, kad barsis. Iš esmės tokių traumų neturėtų būt.
Daugiau traumų tikriausiai per varžybas būna?